MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
troche tanie http://mebledladziecka.com.pl/lozeczka-dla-niemowlat/1871-milk-lozeczko-140x70-z-funkcja-pokoju.html
Arwi lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
WreszcieMama, julita, Demsik, sylwucha89, Mabelle, toska_88, amilka87, ag194, Hope_, Maniuś, Uska, Edyta84, Karissa, MEGI81, marie_marie22 lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Ja też swojego nie pokazuję bo nie ma czego
Jak z boku zrobię zdjęcie, to nic nie widać, ala jak patrzę z góry, to wydaje mi się ogromniasty! Może dlatego, że zawsze byłam raczej płaska (ale sześciopaka nie miałam, tylko takie łagodne górki i dolinki pod wystającymi beczkowatymi żebrami, taka pływacka budowa)
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
A mi wpadło w łapki coś takiego
Tylko dla Kubusia to w wersji niebieskiej. Ładnie by nam do mieszkanka pasowało
Zaraz lecę wysłać Marcinowi
http://allegro.pl/lozeczko-z-przewijakiem-i-komoda-nuki-nu9-marmex-i6614492481.htmlDemsik, Breezee lubią tę wiadomość
-
julita wrote:Breezee nie masz brzuszka, jakbyś średni objad wciągnęła:
Qasha wpadłaś chyba w szał posxukiwań mebelków
Haha, dokładnie!Teraz będą święta, potem mam dwa wesela, ledwo się obejrzę a będzie połowa lutego! To mi dwa miesiące na urządzenie pokoiku zostaną, a chcę wcześniej wszystko wybrać, żeby się przygotować na koszty
-
Hej Karissa, wchodziłam na stronę sklepu ale nie ma tam konkretnych produktów. Jeśli mogłabyś się spytać który bezie lepszy, roan bass soft czy tako city marine? I tak będę zamawiać z wysyłką więc mogę zamówić u Wujka
potrzebuję tylko radę który
Gdyby mi brzuch w oczach nie rósł to pewnie bym też kupiła detektor ale odpuściłam narazie
Klaudia gratuluję samozaparcia do walki z teściową!
-
Moniqaaa wrote:No koszty bedziesz miała konkretne, to łóżeczko kosztuje 1735zł
a gdzie reszta???
Ja najpierw popatrzę na używane, ale w dobrym stanie. Jak nie to wtedy nówki pokupuję.
W sumie nic więcej nie potrzebujemy. W tym jest komoda i przewijak, szafę do pokoju Kubusia mamy, bo mamy nową, a jednak potrzebujemy większej, więc ta trafi do niego, a my do dużego pokoju kupimy nową, większą. Do tego mamy też fajny fotel, który się rozkłada do tapczanu, więc w sumie nic poza łóżeczkiem, komodą i regałem do pokoju Kuby nam nie potrzeba
Koszt 1500+ to "trochę" drogo, ale szukałam bardziej pomysłu itp., teraz będę patrzeć na jakieś używane, ewentualnie podobne
A jak nie znajdę to się szarpnę i kupię, a co! -
Niby w ciąży to się bez powodu można popłakać, a ja dzisiaj miałam na odwrót. Oglądałam sobie śmieszne filmiki i dostałam takiego ataku śmiechu, że nie mogłam się opanować
pierwszy raz w życiu tak miałam, łzy mi leciały strumieniem
co się ze mną dzieje, no masakra
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bo czytam różne opinie o detektorze tetna i chyba zdecyduje się jutro kupić tylko na co zwrócić uwagę kupując? Bo widzę w cenie 18£ i 60£
-
mamy w drugiej ciąży zanalazłam taką dokładkę do wózka, podobno pasuje do praktycznie wszystkich modeli.
x rider 2 in 1, chciałam kupić, ale mąż jest na nie więc dla dzidzi będzie nasz expander mondo a Paula dostanie Jolie literaxa (w końcy dziadki dają na wozekno i chyba dokupię wymarzoną chustę, coś mi się należy za te stresy w ciązy)
zyrcia jaki wózek?
Carolina jedne są bardzij wypasione i np pokazują tętno, są bliżej tych szpitalnych, łatwiej zlapać tętno ale są droższe. Ja mam tani AngelTalk i dla mnie wystarcza posłuchać że tam sobie plumka w środku i czasem złapię serduchoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 19:32