MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Klaudia, czyli wojna?
Głód mnie dzisiaj poniewiera ;/ jadłam godzinę temu kolację i już jestem głodna
Taka tyci żeby wiedziała że tez mam charakterek :pbezimienna, bbee, Espera, GoNia1979, Karissa, MEGI81, Klaudia N., Maniuś lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Część dziewczyny dawno nie pisałam ale stram się czytać co słychać
ja dziś byłam na kolejnej wizycie i wszystko ok mam dosc nisko lozysko tylko ale lekarz na raZie nie kazał się martwić że problem będzie jak się nie podniesie po 25 tygodniu. Na 95% będzie córka wiec proś o dopisanie
mam 2 chłopaków wiec fajnie
Pisalyscie o wadze ja mam już 5 kg N plusie i wielki brzuch co niektóre Was to takie paseczki... Ale co tam potem będę się odchudzać
bezimienna, Kleopatra, sylwucha89, Hope_, toska_88, kamyla112, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Toska jesteś przekochana czarownica:)
Melduję ze w moim brzuszku rozgoscila sie coreczka;)Kleopatra, julita, bbee, sylwucha89, Espera, Kamilutek, Edyta84, Moniqaaa, GoNia1979, MEGI81, Uszczesliwiona, Mabelle, blubka, Hope_, Rudzik, Klaudia0727, Breezee, toska_88, bezimienna, mon!ta^, Elmo13, Klaudia N., kamyla112, Arwi, Uska, Maniuś, ag194, rybka33, marie_marie22, Madu1611 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
julita wrote:Klaudia, masz nawiedzoną teściową, serio! podziwiam że nie odpowiadasz na jej zaczepki i jakoś znosisz jej docink, uciekajcie czym prędzej niech się teściowa przekona jak to "dobrze" będzie jej samej
moja teściowa jest kochana bo mieszka 600km od nas i niech tak zostanie
przyjeżdża do nas teraz na weekend ale nawet się cieszę, wnusią się zajmie
jutro zaczynam 15tc a waga +2kg ale brzuch mało ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44ad309fd723.jpgjak dobrze, że nie jestem sama, a dziś zaczęłam 15 tydzień wow!
-
WreszcieMama, zazdroszczę!
Mi sie kilka dni temu wydawało, ze cos poczułam, ale niestety pózniej już to sie nie powtórzyłoNo ale czekam cierpliwie. Wszystkie sie w końcu tego doczekamy
WreszcieMama lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Ja to bym bez detektora ześwirowała! Macica twarda, obaw multum, od paru dni nie czuję moich kochanych bulgotek... Dobrze, że można sięgnąć po detektor i posłuchać Kubusiowego serducha. Skubany ciągle trzyma tętno na poziomie 150+!
Demsik gratuluję córeczkiDemsik lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, melduję że będzie chłopak
i po prenatarnych wszystko w normie
cieszę się niesamowicie
Misia 69, sylwucha89, Hope_, WreszcieMama, Demsik, Kleopatra, Kamilutek, blubka, Breezee, julita, toska_88, monika_89, GoNia1979, MEGI81, bezimienna, mon!ta^, Karissa, Edyta84, Moniqaaa, Arwi, Uska, bbee, Ju14, Maniuś, ag194, marie_marie22, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Demsik i ilonsik GRATULACJE! Super, że coraz więcej z nas już zna płeć!
Demsik lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30cd251497da.jpg
Jedyna fotka to stopka mojej kruszynki.wiercila sie wczoraj jak na karuzeli:)Rudzik, blubka, GoNia1979, sylwucha89, Hope_, MEGI81, Mabelle, Edyta84, WreszcieMama, Spirit, Arwi, Ju14, Maniuś, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Hejo, witam się z Wami w 17 tc
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 23:05
blubka, Demsik, julita, toska_88, sylwucha89, Hope_, bezimienna, Edyta84, Arwi, bbee, sylwia1985, Maniuś, ag194, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Demsik, Ilonsik gratulacje!
Ja wczoraj byłam na tym nieszczęsnym usg. Do dziś jestem mega zażenowana. Koleś pyta o ostatnią miesiączkę, wklepuję dane do usg i mówi proszę się rozebrać od pasa w dół. Zrobiłam wielkie oczy, pytam jak to?? Przecież to końcowka 15 tygodnia. A on mi na to, że w I trymestrze robimy dopochwowo. Więc mówię, że to już II trymestr, a poza tym niespełna miesiąc temu miałam robione usg przez powłoki brzuszne i było wszystko widać. Stary kutas na to, że sprawdzimy dopochwowo bo czegoś tam może nie sprawdzić przez brzuch. No szlag mnie trafił. Przez chwilę zrobił dopochwowe i przeniósł się na brzuch po czym stwierdził "no faktycznie dziecko jest za duże na dopochwowe". Myślałam, że mu jebne. W końcu mi pokazuje: mózg, rączki, nóżki, bijące serduszko i mówi " TU JEST JAKAŚ PŁEĆ" ale jaka to na tym etapie trudno powiedzieć. Dziecko o tydzień większe niż z om czyli wychodziło wczoraj 15t6d. Byłam wkurzona to go nawet o nic nie pytałam. Myślę, dostane opis i zdjęcia więc wszystko sobie doczytam. No i klepie w kompie, drukuje opis (siedze i czekam...) i odkłada na biurko mówiąc, że teraz są takie procedury, że pracownicy dostarczają wyniki między placówkami. Ręce mi opadły, wkurzyłam się jeszcze bardziej, trzasnęłam drzwiami i tyle było z wizyty. -
Karotka ale sluzbista z tego lekarza!moj to nam kazal brac z sobea pendrive zeby nagrywac mala bo tak fika a nie wiedzialam wczesniej.tak bym kazda wizyte nagrala na pamiatke:)Demsik
hormony ok
-
Karotka ja piernicze ale typ, pewnie jakiś stary wypuszczony cap fuj...
A z tymi procedurami to rzeczywiście tak jest, jak robię badania darmowe to nie muszę chodzić po wyniki bo od razu trafiają do gabinetu lekarza. Mam to szczęście, że mój gin robi usg i jak go poproszę to daje mi zdjęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:31
-
nick nieaktualnyKarotka no super ze jest JAKAŚ PŁEĆ to naprawdę istotną wiadomość
ha ha sorki przykro mi że trafiłaś na takiego matoła ale buchnelam śmiechem na informacje o płci. Dobrze ze tam wszystko u dzidzi wporzadku to jest najważniejsze.
Mi ogólnie w 13 tc też robił dopochwowo i przez brzuch bo też mówił że lepiej pomierzyc niektóre części. Teraz pójdę w 17 tc to ma badać szyjke niby bez usg ale ja bez usg nie opuszcze gabinetu.
Blubka nie ma to jak slownik:-) krótka ja pierniczki ha ha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny