MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze jakies 7 godzin i bedzie wszystko jasne:) a dzwonili do mnie czy nie moge byc na 18;20 ale akurat mam dzisiaj odrabiane zajecia do 18;15 no ale trudno:) moze dzieki temu nie bedzie opoznien i wejde nawet chwile wczesniej?
-
Super, że w takim wieku będziecie miały dzieci! Ja też zawsze chciałam szybko, no ale inaczej się potoczyło.
Córkę urodziłam w wieku 31 lat, staraliśmy się o nią prawie 4 lata. Od razu wiedzieliśmy, że jak małą skończy rok zaczynamy starania o drugie. Udało się za pierwszym razemzawsze marzyła mi się trójeczka, kto wie, może się jeszcze załapiemy
ag194 lubi tę wiadomość
-
ja chcialam w wieku 25 miec pierwsze 30 drugie i przed 35 trzecie
pierwszego synka urodzilam 2 miesiace przed 25 urodzinamii mimo ze jego tata okazal sie byc kretynem, bylismy 5 lat razem a jak mu powiedzialam ze w ciazy jestem, to on ze on nie chce miec dziecka bo ma juz dwojke w wieku 2-4, myslalam ze mnie wscieknie, teraz jestem zona jego kuzyna, ktory byl caly ten czas we mnie zakochanyi bardzo sie staral jak sie dowiedzial ze z tata Antka nie wyszlo, pomagal mi we wszystkim a ja sie powoli w nim zakochiwalam, do tego stopnia ze teraz jest miloscia mojego zycia i nigdy nie zamienilabym go na nikogo innego. Z Antkiem jest z nami od jego narodzin po poltora roku mi sie oswiadczyl na 3 urodziny synka mielismy slub a teraz bedziemy mieli dzidzieja bede miala 30 moj synek 5 lat a maz 35
a na dodatek moj tata 60 i bedzie z moja mama mial 35 rocznice slubu
po prostu rok pelen imprez
A z tata oryginalnym Antka nie mam kontaktu zostal wrecz wyklety y rodziny nikt o nim i jego rodzicach nie wspomina.
bezimienna, aneta.be, ag194, Maniuś, WreszcieMama, toska_88, Hope_ lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
aaaale fajne znalazlam dziewczyny:) filmik z prezentacja wozka tego co mi sie podoba:) https://www.youtube.com/watch?v=R2hFalGAd0k
do tego wiem ze niektore chcialy softprosze bardzo:) https://www.youtube.com/watch?v=40TwJEYV6o0
Breezee lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny sliczne brzuszki. U mnie podobnie z brzuszkiem ale wieczorem duzo wiekszy
Ja swoje pierwsze dziecko mialam w wieku 20 lat
Druga corke w wieku 31
a teraz kolejna ciaza i nie zaluje zadnej
Kazdy wiek jest dobry
A u mnie dalej bezzakupowo czekam na potwierdzenie plci. Wczoraj bylismy z mezem po detektor i poogladalismy sobie lozeczka, posciele wszystko takie cudowne ale konkretnie albo dla chlopca albo dla dziewczynki wiec czekamy cierpliwie na 1,12 czy sie potwierdzi chlopczyk w brzuchu
Ja jutro zaczynam z OM 16 tydzien z USG 16 tydzien 5 dzien -
amilka87 wrote:ja chcialam w wieku 25 miec pierwsze 30 drugie i przed 35 trzecie
pierwszego synka urodzilam 2 miesiace przed 25 urodzinamii mimo ze jego tata okazal sie byc kretynem, bylismy 5 lat razem a jak mu powiedzialam ze w ciazy jestem, to on ze on nie chce miec dziecka bo ma juz dwojke w wieku 2-4, myslalam ze mnie wscieknie, teraz jestem zona jego kuzyna, ktory byl caly ten czas we mnie zakochanyi bardzo sie staral jak sie dowiedzial ze z tata Antka nie wyszlo, pomagal mi we wszystkim a ja sie powoli w nim zakochiwalam, do tego stopnia ze teraz jest miloscia mojego zycia i nigdy nie zamienilabym go na nikogo innego. Z Antkiem jest z nami od jego narodzin po poltora roku mi sie oswiadczyl na 3 urodziny synka mielismy slub a teraz bedziemy mieli dzidzieja bede miala 30 moj synek 5 lat a maz 35
a na dodatek moj tata 60 i bedzie z moja mama mial 35 rocznice slubu
po prostu rok pelen imprez
A z tata oryginalnym Antka nie mam kontaktu zostal wrecz wyklety y rodziny nikt o nim i jego rodzicach nie wspomina.
Ale historia!
Najważniejsze, że znalazłaś szczęście, miłość i wsparcie! Życzę Ci, Wam samych wspaniałych i szczęśliwych dni!!!
amilka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy ktoras bedzje zainteresowana ale jutro black friday
Na momencik babycards -50% na takie karty do zdjec pierwszy usmiech, obrot, hello itpja biore
Na effi -20 lub 25% na wszystko. Ja juz zamowilam ostatnio ale moze jeszcze sie na cos skusze, polecam bo wszystko maja sliczne
Na stronie empiku wyprzedaz akcesoriow kocykow itp z Elodie details
Obczajam na biezaco wiec jak jestescie zainteresowane moge dac znac jak jeszcze jakie spromo obczaje
Pewnie beda tez obnizki na Mamissima, kupilam tam przepiekny kocyk z Color stories i ten jest chyba najlepszy, duzy gruby mieciuski
Tak wiem jestem zakupoholiczkamarie_marie22, Ju14, Rudzik, Maniuś, Breezee, Karissa, toska_88, ojejku, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Każda kobieta w innym wieku jest dojrzała do macierzyństwa, kiedyś kobiety młodo rodziły i były również świetnymi matkami,a teraz zwymyślają kobiety od niedojrzałych...Dojrzałość nie jest kwestią wieku. Ja brałam ślub w wieku 21 lat po 5 latach znajomości, w wieku 23 lat urodziłam pierwsze dziecko, kompletnie po mnie spływało co kto na ten temat uważa, ja jestem szczęśliwa do tej pory i niczego nie żałuję. Ludzie w okół się ciągle kłócą, rozwodzą, rozstają, a my od 12 stu lat staramy się wszystkie trudności przechodzić razem.
marie_marie22, ag194, Maniuś, WreszcieMama, Karissa, bezimienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie zyrcia, dawaj znać
Dziewczyny, nie martwcie się, zawsze tak jest. Jestem sama - kiedy będziesz mieć chłopaka? Mam chłopaka-kiedy ślub? Jest slub-kiedy dziecko? itp... Ludzie lubią sobie potrollować innych, nie mając swiadomości, że czasem pytaniem mogą bardzo zranic.
Pamiętam, jak jeszcze na początku września znajomy zadał nam pytanie 'Kiedy będzie u Was dziecko??Czas najwyższy!' (sami długo się starali, ale jak widać nie pamięt ajuż o tym;/). Wróciliśmy do domu, a ja się cała spłakałam ;/ Na szczęście na drugi dzień dowiedziałam się, że jestem w ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 15:28
aneta.be, ag194, WreszcieMama, bezimienna lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:O kurczę, to ja chyba też;/ Wczoraj zobaczyłam mrówkę i od tego widoku zwymiotowałam
Teraz się z tego śmieję, ale wczoraj nie było mi do śmiechu.
O rety, wcale się nie dziwię, mrówka jest rzeczywiście niesmaczna i od jej widoku może zrobić się niedobrze
Ja mam skończone 34 lata i to moje 3 dziecko ale 1 (kciuki zaciśnięte), które się urodzi. Więc z tym zaczynaniem wcześnie to po pierwsze nie jest wcale głupi pomysł, bo fizjologicznie jest się najlepiej przygotowanym no i nigdy nie wiadomo, za którym razem się uda, a po drugie nikogo nie powinny obchodzić plany prokreacyjne innych ludzi, takie pytania i komentarze to chamstwo i bezczelność.
Do dziś nie mogę darować mojemu koledze z pracy, który zaczął mi klarować, że powinnam zrobić sobie dziecko albo dwa bo to takie fajne mieć rodzinę a młodsza się nie robię. Byłam 3 tygodnie po poronieniu i poczułam się tak, jakby mnie spoliczkował (Zrobił to zupełnie nieświadomie, ale i tak mnie dobił).Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 13:24
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
gaja_1 wrote:A wogóle to fatalnie się dzisiaj czuje, od kilku dni pobolewa mnie częściej brzuch, a dzisiaj zwymiotowałam, choć wcześniej mdłości jakoś bardzo mi nie dokuczały. Nie wiem czy coś się dzieje, czy zaczynam się już stresować przed jutrzejszą wizytą
Gaja nie jesteś sama, ja też się zaczęłam gorzej czuć i marie_marie też, ponoć u sporej gupy kobiet mdłości i wymioty nasilają się w II trymestrze. Yupiiii...
Właśnie zadzwonił mój gin i powiedział, że przy wymiotach dobrze łykać Aspargin z potasem i magnezem, bo to nam najbardziej wypłukuje. Kosztuje śmieszne pieniądze, jakieś 7 złociszy. Idę do apteki, ale nie wiem, czy dojdę (całe 500 m...)
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Eeeee takie głupie, ludzkie gadanie! Nie warto słuchać. Ja mam 29 lat, z porodem wyrobię się jeszcze przed 30 urodzinami i uwaźam, sama po sobie, że to o wiele za pöźno!
Gdybym spotkała Darka kilka lat wcześniej, to byłoby idealnie
Z kolei z poprzednim chłopakiem byłam 6 lat i przed ciążą broniłam się rękami i nogami, bo wiedziałam, że to nie czas, nie miejsce, nie osoba!
Każda z nas wie, czego chce. Fakt, nie chcę zabrzmieć jak nadęta starucha, ale w wieku 20, czy 23 lat myśli się całkiem inaczej niż w pöźniejszym wieku. Jakby nie było, to kilka lat doświadczeń mniej. Ale mnóstwo dziewczyn jest lepiej przygotowanych do bycia Mamą, niż te z trójką z przodu
Ja mogłabym i rodzić w wieku 16 lat, gdybym była z Darkiem, i nikomu nic do tegoArwi, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Chusteczki biale pampers z karta rossne w rossmanie ciagle sa w promo. 4pak za 19 a 6pak za 20pare
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
A teraz uwagaaaa...ciąża spożywcza, tydzień 14
Podobnie jak Tośka, przestałam wciągać brzuchol
Zdjęcie zrobione po południu, na wydechu. Normalnie jest mniejszy. To ewidentnie jedna z przyjemniejszych zmian w ciąży, nie trzeba wciągać brzucha, ba! Można wypychać, a i tak dostaje się komplementy
Na porodówkę wjadę z setką na wadze i dwoma metrami w obwodzie. Dopiero +3 na plusie. Dopiero, albo aż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 14:10
ag194, aneta.be, monika_89, julita, Moniqaaa, WreszcieMama, Karissa, Breezee, bbee, marie_marie22, sylwucha89, Maniuś, Demsik, Uska, toska_88, Hope_, mon!ta^, Mabelle, kamyla112, blubka, Kleopatra, bezimienna, Agus26m lubią tę wiadomość