MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobitki ! Dzisiaj zrobiłam pyszne śniadanko pastę jajeczna ze szczypiorkiem ! Mniam
100 % zaspokoiłam swoją potrzebę
miałam taka ochotę na to że szok :p a teraz idę leniuchowac jak to na niedzielę przystało :p miłej niedzieli dla wszystkich :*
GoNia1979, Arwi, Demsik, monika_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
julita wrote:a u mnie na obiad makaron z sosem ze szpinakiem, mascarpone, kurczakiem i diabelską ilością czosnki
i pomimo tego, że to odchoruję to zjem porcję aż się z talerza będzie wylewać
no jak R. raz na 3 miesiące przygotuje obiad to trzeba korzystać, zwłaszcza że uwielbiam to danie
aż mi ślinka cieknie ale czekam do 15 bo jem z reguły regularnie
edit: i popiję szklanką Pepsiniedzielna rozpusta.
Tez tak zawsze robie makaron że szpinakiemzamiast śmietany daje mascarpone :p i z 7 ząbków czosnku haha :p u nas to przynajmniej raz na dwa tygodnie jak nie częściej na obiad :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyWreszcieMama dobrze ze wizyta okej
Ja tez jestem leniwa wiec na stale nie planuje wielorazowek ale glownie chodzi mi o lato. Ja widzialam ze mu tam za goraco, teraz jak byl wiekszy tez drapal sie tam dlatego mysle zeby latem cos takiego wprowadzic. Piore i tak co dwa dni, poza tym mam w pralce jakies opcje krotkie pranie, male pranie czy cos. Latem wszystko szybko schnie wiec chyba sie zdecydujeWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz teraz probowalam go odpieluvhowac, wola ale jak juz zrobi, czasem uda sie zlapac kupe ale tak to walka z wiatrakami, chociaz jak jest u dziadkow to potrafii ale tez nie na tyle zeby calkiem tma chodzic bez pampa. No a i tak bedzie drugie, te pieluchy sa one size wiec w sumie czemu by nie nsprobowac
Najwyzej sprzedam
My dzis nedznie z obiadem :d Radoslaw sobie zamowil pizze a mnie cos nie kreci dzis ten pomysl wiec zeobie na szybko kluchy z serem i cynamonem to zjemy z Leonem
Leo jest chyba wege bo ciezko mu mieso przemycic -
Ale mi teraz narobiliście ochoty na makaron ze szpinakiem i mascarpone i na kluski z serem i cynamonem, ja pitole! :p
No ale my u Teściów wiec będzie niedzielny, tradycyjny obiad. Mam tylko nadzieje, ze jednodaniowy, bo nienawidzę jest zupy i drugiego dania zaraz... od lat nad Teściem z tym pracuje, bo wszystkich to meczy poza nim, ale czasem nadal nas chce uszczęśliwiać na sile :p Za to jest kochany i rano specjalnie szukał jeszcze buraczków w ogródku i mi zrobił botwinkę specjalnie do domu, bo wczoraj ja wspominałam :p:p i tym sposobem znów bede mieć obiady od Teściów przed pierwsze 2 dni i następne trzy dni od mojej mamy, bo wypełniła mi zamrażarkę mięsem i pierogami i pojechała do siostry na 2 tyg wiec Tata będzie sie żywił u nas13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Ja mojego odpieluchowalam 2 lata temu, juz zapomnialam co to pieluchy:-D ale nie bylo tak zle, gonil z gola pupa po domu, zesikane bylo wszystko ale w koncu zalapal i trwalo to od czerwca do sierpnia. Potem Tylko na dluzsze wyjazdy zakladalam pieluche i na noc, jak zauwazylam ze przez tydzien z rzędu bylo sucho to spal bez i mial tylko ceratke w lozeczku:-)
-
Witam się i ja
boję sie cholernie jutrzejszego dnia bo mam badania prenatalne i pierwszy raz zobacze dzidziolka - owszem widzialam w 6tc ale to byla mala plamka z bijacym serduszkiem a teraz to raczej bedzie inaczej wygladalo
Moze dowiem sie kto siedzi w brzuszku ale obstawiam kolejnego ancymona w postaci meskiej
co do imion oj bedzie mega problem bo mezowi podobaja sie zupelnie inne niz mi ale moze jakos wpadniemy na kompromis tak jak to bylo z Nikodemem : ja chcialam Tymek a on Gracjan a stanelo na NikodemieMEGI81, Maniuś, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po ilu dniach kapalyscie dzieci po powrocie ze szpitala? Jedni mowia ze w tym samym dniu, inni ze lepiej poczekac. Ja osobiście kapalam na drugi dzien po wyjsciu i nie wiem czy to dobrze. Potem juz kapalam codziennie wieczorem o 19 i mielismy swój taki wieczorny "rytual"
-
Uska wrote:Dziewczyny po ilu dniach kapalyscie dzieci po powrocie ze szpitala? Jedni mowia ze w tym samym dniu, inni ze lepiej poczekac. Ja osobiście kapalam na drugi dzien po wyjsciu i nie wiem czy to dobrze. Potem juz kapalam codziennie wieczorem o 19 i mielismy swój taki wieczorny "rytual"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 15:13
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Hmm Leon byl kapany w szpitalu na drugi dzien, a jak wyszlismy to tez kapalam go codziennie, po kapieli masaz z balsamem i spac. A to nie dobrze jest kapac tak czesto?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 15:26
-
WreszcieMama wrote:https://www.youtube.com/watch?v=DfK_pjbxhlY
Jesli ktoras mam ochote to polecam obejrzec...
Splakalam sie jak bobrPiekny filmik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 15:51
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Witam się i ja
boję sie cholernie jutrzejszego dnia bo mam badania prenatalne i pierwszy raz zobacze dzidziolka - owszem widzialam w 6tc ale to byla mala plamka z bijacym serduszkiem a teraz to raczej bedzie inaczej wygladalo
Moze dowiem sie kto siedzi w brzuszku ale obstawiam kolejnego ancymona w postaci meskiej
co do imion oj bedzie mega problem bo mezowi podobaja sie zupelnie inne niz mi ale moze jakos wpadniemy na kompromis tak jak to bylo z Nikodemem : ja chcialam Tymek a on Gracjan a stanelo na Nikodemie
Eeee Kochana! Wcale się nie dziwię, jak ostatnio widziałaś Dzieciaczka to był malą kropeczką, a teraz to będzie prawdziwy Mały Człowieczek!Trzymam mocno kciuki, czekamy na relację!!!
LWD to nie pamiętnik, tylko inny wątek na ogólnym forum, Luz W Dupie tak zwany
Piękne macie te Maluchy, po niektórych widać, że charakterne!Toska i Monika, o Was piszę Mamusie!
Monia, Twoja córa to ma diabliki w oczach
Świetne Dzieciaczki, wszystkie!
monika_89, toska_88 lubią tę wiadomość