MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny witam się w 16 TC.
Macie ładne dzieciaczki-tylko pozazdrościć.Ostatnio stwierdziłam że imię Anastazja coraz bardziej mi się podoba,a co do męskiego to Wojtek-to by było po pradziadku.
Może w środę dowiem się o płeć dzidzi,mam wizytę w poradni genetycznej.
Quasha przykro mi że tak się stało,mam nadzieję że jakoś się ta sytuacja wyjaśni pozytywnie dla Ciebie i waszego dziecka. -
Ale macie śliczne dzieciaczki! Cud miód
Uszczęśliwiona, ja mam Super Mami 7 - rewelacja! W która stronę sie nie przekręcę mam podparcie dla głowy, na lewym boku jak leżę mogę sobie nogę zarzucić, świetna do siedzenia w domu i podparcia pleców i będzie rewelacyjna do karmienia, bo nie tylko z podparciem dla rak i dzidziusia, ale tez dla pleców
A oto co dzis Tatuś przywiózł dla Synka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea3b0948bd84.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 00:31
zastrzeŻona, WreszcieMama, MEGI81, Demsik, marie_marie22, kamyla112, Breezee lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Hope_ wrote:Zastrzeżona dodasz mnie do przyjaciółek? chciaałabym CI wysłać wiadomośc na prv
Hope jasne, już to zrobiłam. Przepraszam Cię, nie widziałam, że mam jakąś wiadomość.
Śliczne te Wasze Pociechy!!!i nawet jeśli to największe rozrabiaki czy buntownicy to nie da się ich nie kochać.Prawda? Popatrzą tymi słodkimi oczkami na nas i już miękniemy. Coś o tym wiem
Arwi lubi tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
nick nieaktualny
-
Carolina wrote:Ale cudowny
Mały jest boskii imię też
jak ja dawałam 8,5 roku temu synowi imię Kacper, to też był jedyny w żłobku, przedszkolu i teraz w klasie w szkole. Za to miał mnóstwo kolegów Marcelów i Wiktorów. Moja szwagierka 3 lata temu dała córce imię Zosia i teraz w grupie w przedszkolu jest 5 dziewczynek o tym imieniu. Myślę, że trzeba patrzeć na to, żeby imię mam się podobało, ale jednocześnie nie było dookoła mnóstwo dzieci z tym samym imieniem. -
Sylwia, podobny synek do Ciebie
Śliczne te Wasze pociechy, za parę miesięcy się pochwalimy kolejnymi pociechamiJuz co raz bliżej
Kleopatra, i tak dobrze, ja codziennie po 6.00 się budzę i to głodnanie pamiętam kiedy ostatnio spałam dłużej.
Od wczoraj wieczorem ciągle mnie na płacz bierze... Az mi się nic nie chce. Trzeba się wziąć w garść.sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:Sylwia, podobny synek do Ciebie
Śliczne te Wasze pociechy, za parę miesięcy się pochwalimy kolejnymi pociechamiJuz co raz bliżej
Kleopatra, i tak dobrze, ja codziennie po 6.00 się budzę i to głodnanie pamiętam kiedy ostatnio spałam dłużej.
Od wczoraj wieczorem ciągle mnie na płacz bierze... Az mi się nic nie chce. Trzeba się wziąć w garść. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 23:00
bbee, toska_88, Kleopatra, monika_89, WreszcieMama, julita, zastrzeŻona, Moniqaaa, bezimienna, blubka, Edyta84, dewa, Hope_, marie_marie22, Maniuś, Breezee lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny, któraś z Was pisała, że umieszcza jakieś informacje na LWD, co to jest?
Ja się nie bawię w wielorazowe dużo prania :p i jakoś mnie tak nie ciągnie do tego wole szybko i bez problemów załatwić sprawę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:21
MEGI81 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami