MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny witam się w 16 TC.
Macie ładne dzieciaczki-tylko pozazdrościć.Ostatnio stwierdziłam że imię Anastazja coraz bardziej mi się podoba,a co do męskiego to Wojtek-to by było po pradziadku.
Może w środę dowiem się o płeć dzidzi,mam wizytę w poradni genetycznej.
Quasha przykro mi że tak się stało,mam nadzieję że jakoś się ta sytuacja wyjaśni pozytywnie dla Ciebie i waszego dziecka.
-
Ale macie śliczne dzieciaczki! Cud miód

Uszczęśliwiona, ja mam Super Mami 7 - rewelacja! W która stronę sie nie przekręcę mam podparcie dla głowy, na lewym boku jak leżę mogę sobie nogę zarzucić, świetna do siedzenia w domu i podparcia pleców i będzie rewelacyjna do karmienia, bo nie tylko z podparciem dla rak i dzidziusia, ale tez dla pleców
A oto co dzis Tatuś przywiózł dla Synka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea3b0948bd84.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 00:31
zastrzeŻona, WreszcieMama, MEGI81, Demsik, marie_marie22, kamyla112, Breezee lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

-
Hope_ wrote:Zastrzeżona dodasz mnie do przyjaciółek? chciaałabym CI wysłać wiadomośc na prv

Hope jasne, już to zrobiłam. Przepraszam Cię, nie widziałam, że mam jakąś wiadomość.
Śliczne te Wasze Pociechy!!!
i nawet jeśli to największe rozrabiaki czy buntownicy to nie da się ich nie kochać.Prawda? Popatrzą tymi słodkimi oczkami na nas i już miękniemy. Coś o tym wiem
Arwi lubi tę wiadomość

Aniołek * 16.02.2016 -
nick nieaktualny
-
Carolina wrote:Ale cudowny
Mały jest boski
i imię też 
jak ja dawałam 8,5 roku temu synowi imię Kacper, to też był jedyny w żłobku, przedszkolu i teraz w klasie w szkole. Za to miał mnóstwo kolegów Marcelów i Wiktorów. Moja szwagierka 3 lata temu dała córce imię Zosia i teraz w grupie w przedszkolu jest 5 dziewczynek o tym imieniu. Myślę, że trzeba patrzeć na to, żeby imię mam się podobało, ale jednocześnie nie było dookoła mnóstwo dzieci z tym samym imieniem. -
Sylwia, podobny synek do Ciebie

Śliczne te Wasze pociechy, za parę miesięcy się pochwalimy kolejnymi pociechami
Juz co raz bliżej 
Kleopatra, i tak dobrze, ja codziennie po 6.00 się budzę i to głodna
nie pamiętam kiedy ostatnio spałam dłużej.
Od wczoraj wieczorem ciągle mnie na płacz bierze... Az mi się nic nie chce. Trzeba się wziąć w garść.
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Haha, a ja codziennie wstaje o 6 do pracy i tak liczyłam że się w niedzielę wyspiebbee wrote:Sylwia, podobny synek do Ciebie

Śliczne te Wasze pociechy, za parę miesięcy się pochwalimy kolejnymi pociechami
Juz co raz bliżej 
Kleopatra, i tak dobrze, ja codziennie po 6.00 się budzę i to głodna
nie pamiętam kiedy ostatnio spałam dłużej.
Od wczoraj wieczorem ciągle mnie na płacz bierze... Az mi się nic nie chce. Trzeba się wziąć w garść.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 23:00
bbee, toska_88, Kleopatra, monika_89, WreszcieMama, julita, zastrzeŻona, Moniqaaa, bezimienna, blubka, Edyta84, dewa, Hope_, marie_marie22, Maniuś, Breezee lubią tę wiadomość
-
PamiętnikMEGI81 wrote:Dziewczyny, któraś z Was pisała, że umieszcza jakieś informacje na LWD, co to jest?

Ja się nie bawię w wielorazowe dużo prania :p i jakoś mnie tak nie ciągnie do tego wole szybko i bez problemów załatwić sprawę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:21
MEGI81 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH