MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uska nie znam sie nie wypowiem sie
Piekne dzieciaczki poogladalam:)
myslalam ze ciazowe rzygi mam za soba, ale nie e, zrzygałam sie przed chwila, mam nadzieje ze to nie zapowiedz jakiejs jelitowki
u mnie brzuszek tez juz spory i w sumie mnie to cieszy:)
zobaczcie co ja kupilam (na razie zarezerwowalam, kupie po powrocie z anglii) dla mojej córcicalosc 50 zl, posciel plus ochraniacz i organizer, na organizerze jest jakas plamka no ale nie musze go wieszac a posciel zawsze sie przyda:)( kolory mi bardzo spasowaly szczegolnie ze od poczaatku planuje szarosci plus kolory:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de30cae35cce.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db90ce52cbba.jpg
nie moge sie doczekac soboty i wylotu:)
i nie moge sie doczekac ruchow, od paru dni mam wrazenie jakbym cos czula ale nie wiem juz co to wiec nie licze tegoKarissa, bbee, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj na 13 mam wizytę, dam znać wieczorem co i jak
zima przyszła, brr... A ja muszę do lekarza się tłuc autobusem, chyba zamarznę
Za pozostałe dzisiaj wizytujące też mocno ściskam kciukiWreszcieMama, GoNia1979, monika_89, Breezee, Uszczesliwiona, Maniuś, marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
forbidden i wszystkie inne podrozujace autobusami, wspolczuje! ja juz nie pamietam jak to jest jezdzic busem,a troche sie nimi najezdzilam, teraz bez auta nie wyobrazam sobie zycia heh:D
-
Mój partner zrobił to za mnie bez pytania bo tez się zdenerwował i powiedział że ja jestem w ciąży i mam wypoczywać a nie bawić się w służąca . Wróci z pracy to będzie pogadanka
teraz ja wprowadzę zasady skoro jej się nie sprawdzaja
Karissa, WreszcieMama, GoNia1979, monika_89, Breezee, Uszczesliwiona, Ju14, Maniuś, marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
KArissa na dziadkow trzeba zawsze uwazac. Moi biora Toska na tydzien a my musimy go potem dwa tygodnie resocjalizowac, bo jest niespokojny, ryczy jak powiemy nie (na dziadkow to dziala), a jak rozmawiamy z moimi rodzicami to jest zawsze ta sama odpowiedz ze od wychowywania sa rodzice, a dziadkowie od rozpieszczania.
o 14 lekarzsie ciesze i mam stresa, dobrze ze moj maz przyjedzie z pracy na badanie
WreszcieMama, MEGI81, Kleopatra lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Klaudia trzymam kciuki. Moja byla niedoszla tesciowa to tez bylo pieklo, tez mielismy kuchnie razem. Ze sprzataniem nie mialam problemu bo ja tez z tych co ciagle porzadek musza miec. Ale jak odkrylam ze jej synek z ktorym bylam zareczona zdradza mnie na prawo i lewo, postanowilam sie wyprowadzic, to bylo takie male miasteczko w Niemczech. A ona rozpowiedziala tam ze to ja go zdradzalam, i ze jestem polska dziwka i daje na lewo i prawo.
wersja z OM
-
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty! Czekamy na same dobre wieści!
Amilka, mam nadzieje, ze uda nam sie wychować Teściów i moich rodziców... jedni i drudzy bankowo beda wspaniałymi dziadkami i bardzo mnie to cieszy, bo ja niestety nigdy nie miałam takiego szczęścia (jedni dziadkowie sa podłymi ludźmi i jako, ze od dziecka to czułam, to nigdy nie chciałam z nimi spędzać czasu wiec nie wywiązała sie żadna więź...zwlaszcza, ze byli okropnymi rodzicami, a moja mamę kocham i nawet w związku z jej okropnym dzieciństwem ich nieznosze! Natomiast drudzy dziadkowie byli kochani, ale babcia zmarła pół roku przed moimi narodzinami, a dziadek pół roku po). Ale nie zmienia to faktu, ze nie chce, zeby dziadkowie mieli zły wpływ na nasze dzieci...czuje, ze moi beda na wszystko pozwalać, a za to Teściowie beda rozpieszczać cukrem... Na szczęście słuchają sie mnie jedni i drudzy i wierze, ze nie oleja naszych próśb o trzymanie naszych zasad
Ale czas dopiero pokaże :p
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
amilka87 wrote:Klaudia trzymam kciuki. Moja byla niedoszla tesciowa to tez bylo pieklo, tez mielismy kuchnie razem. Ze sprzataniem nie mialam problemu bo ja tez z tych co ciagle porzadek musza miec. Ale jak odkrylam ze jej synek z ktorym bylam zareczona zdradza mnie na prawo i lewo, postanowilam sie wyprowadzic, to bylo takie male miasteczko w Niemczech. A ona rozpowiedziala tam ze to ja go zdradzalam, i ze jestem polska dziwka i daje na lewo i prawo.
Ja raz miałam takiego faceta-filozofa. Był bardzo inteligentny, miał dobre serce i w ogóle...ale kurczę no ja nie mogłam być przy nim sobą, bo miałam wrażenie, ze wtedy tracę w jego oczach, a każdy zasługuje na kogoś przy kim moze być w 100% sobą i jest kochany za to, a nie mimo to... w każdym razie w końcu rozstałam sie z nim, a on powiedział przyjacielowi, ze go zdradziłam. Jego przyjaciele niestety nie skumali, ze miał on na myśli zdradę jego zaufania i uczuć, a nie fizyczna... Jak usłyszałam pózniej "Byliście dla mnie przykładem idealnego związku, a Ty go zdradziłas!", to myślałam, ze upadnę... byłam wściekła na to, ze oni tak serio pomyśleli! wyjaśniłam to z nimi, ale i tak zerwałam z nimi kontakt, zeby moj były nie musiał mnie oglądać na wspólnych spotkaniach..cieżko przeszedł to rozstanie i nie chciałam utrudniać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:19
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
U nas tal jest moi rodzice kupuja toskowi co on chce. u nas w domu tv jest krotka na dobranoc i w weekend jakkes film dla dzieci, a u moich rodzicow od samego rana mini mini leci. I w domu potem jest afera ze my mowimy na cos nie.
Rodzice Thomasa mimo ze nie sa oryginalnymi dziadkami, to znaja go od malego i sa dla niego dziadkami, oni rozpieszczaja go slodyczami.
Ale oboje sa wspanialymi dziadkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:19
wersja z OM