MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia też bym się wściekła. Napisz jej smsa
Sywlia, Forbiden kciuki!
uska dobre wyniki
co do dziadków... cóż teście rozpuszczają ale staram się ich prostować że mają nie przesadzać bo ona wcale nie musi miec czego chce, moja mama jej nie rozupszcza a tata się boi dzieci więc tylko na chwilę się bawi z Palą ale wtedy tez może wszysko
ja sie zbieram do diablo... od dziś pewnie insulina -
Wreszcimama nawet nie wiesz ile radości sprawia mi czytanie twoich pozytywnych postów
bardzo podoba mi się to jak zmienilas podejście i mam nadzieję że tobie też jest lżej
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Dziewczyny.ja mam bardzo silny charakter i niestety teściowa się o tym przekona bo skoro ona mnie nie szanuje to niech nie oczekuję tego w 2 stronę
monika_89, Uszczesliwiona, WreszcieMama, Maniuś, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
amilka87 wrote:KArissa na dziadkow trzeba zawsze uwazac. Moi biora Toska na tydzien a my musimy go potem dwa tygodnie resocjalizowac, bo jest niespokojny, ryczy jak powiemy nie (na dziadkow to dziala), a jak rozmawiamy z moimi rodzicami to jest zawsze ta sama odpowiedz ze od wychowywania sa rodzice, a dziadkowie od rozpieszczania.
o 14 lekarzsie ciesze i mam stresa, dobrze ze moj maz przyjedzie z pracy na badanie
wiem, ze to glupie porownanie, ale wyobrazcie sobie, ze my mamy ta sama sytuacje z naszymi ... psami!jak zostawimy je na pare dni u rodzicow o od razu zaczynaja sie jaja po powrocie, nie sluchaja, łażą jak chca i w ogole xD
kciuki za wizyte za Ciebie i wszystkie inne tez:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:41
blubka, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
WreszcieMama super, ze tak pozytywnie zaczelas myslecNajwazniejsze zaczac cieszyc sie ciaza
A ja strasznie zaluje, ze nie mam mojej mamy przy sobie ale ona z tych co nie rozpiszcza. Wszytsko w granicach normy...
Tesciowie to samo ale niestety mame mam w Polsce tesciow w Portugaliia my w uk sami tzn moj brat z zona tutaj jest i meza brat z zona rowniez
Uska, super i gratulacje dobrych wynikow
Ja dzis jakas leniwa a musze troche posprzatac niby niewiele i gdyby nie ciaza pewnie bym to ogarnela w godzine a tak z moim ostatnim lenistwem zajmie mi to pol dnia
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj chory sen.
Śniło mi się, że wraz z młodszą wersją mamy Marcina zostałyśmy porwane przez muzułmanów i więzili nas w jakichś podziemiach i kazali przejść na Islam. Matka Marcina od razu sie zgodziła i ją wypuścili. Ja się nie zgodziłam i mieli mnie wrzucić do kotła pełnego lawy. Karmił mnie jeden ze strażników, dużo gadaliśmy i w końcu dzięki niemu uciekłam. Powiedział mi, że mnie kocha i chciał ze mną być. Ja mu na to, że nie mogę, że już kogoś mam. I on na to zdziwiony, że jak to, mam kogoś i nawet nie próbował mnie uwolnić? Że podobno wsyzscy wiedzieli, gdzie byłam uwięziona... Powiedział mi, żebym to jeszcze przemyślała, a ja mu na to, że jestem w ciąży... Spojrzał się wtedy na mnie ze łzami w oczach i się gwałtownie obudziłam.
No chore te moje sny -
Tylko w piątek nie zaglądałam na forum, a nadrabiałam do dzisiaj
W piątek byłam na wizycie. Wszystko ok, dziecko standardowo o tydzień większe. Jakoś po tych prywatnych wizytach czuję się o wiele spokojniejsza. Przynajmniej lekarz sam wszystko mówi. Na 95% dziewczynka. Jakoś nie czuję tej dziewczynki. Jeśli inny lekarz na połówkowych potwierdzi to wtedy uwierzę
U mnie dzisiaj spaghetti.
Co do dziadków. U nas nie ma problemu ale z moimi rodzicami widzimy się 3-4 razy w roku. Jeśli mówię,że czegoś mają jej nie dawać to słuchają. Jak jest babcia to Nina bez przerwy ją ciągnie do swojego pokoju, nie daje jej odetchnąć czy spokojnie napić się kawyCały czas babcia choć, babcia choć.
Dziewczyny nie stresować się! Na pewno na wizytach będzie wszystko dobrze.Klaudia N., Maniuś, bezimienna, MEGI81, sylwucha89, Kleopatra, Breezee lubią tę wiadomość
-
ooo Qasha ale glupi sen:) ja za to mialam swietny, snilo mi sie ze kapalam moja coreczke:) i tak jakby byla to pierwsza kapiel w domu a ona byla jakas taka duza juz i usmiechala sie od ucha do ucha do swojego tatki:)
Arwi, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hej
ja też dzisiaj wizytuje o 15 i mam ogromną nadzieję że wreszcie dowiem się kto we mnie siedzi
co do głupich snów że mi się śniło że rodzilam przez cc i okazało się że do końca mnie nie uspili i byłam pół przytomna! I na dodatek byli wszyscy tylko nie mój mąż
to było straszne, tesc trzymał mnie za rękę
więc witam się w klubie Qasha
Brawo Klaudia!
Usta super ze wyniki dobre
Trzymam kciuki za wizutujace -
http://babyonline.pl/jak-wyglada-porod-naturalny-film-pelen-emocji,przebieg-porodu-artykul,21650,r1.html
Boze jaki cudowny film poplakalam sie!tez chce taki
-
jestem - teraz mogę napisać bo uśpiłam młodego , Jestem strasznie zła - myślałam że zobaczę wszystko , że powie mi że dziecko jest zdrowe, że może uda się zobaczyć płeć - a tu dupa - kazała się rozebrać zdziwiłam się że wszystko i wiecie co robiła mi USG dowcipnie nie przez brzuch - pytam się jej czemu dowcipie a ona : a jakie Pani chciała przecież dopiero połówkowe robione jest przez brzuch - ona nie robi tylko wysyła gdzieś prywatnie więc i tak połówkowe muszę sobie gdzieś załatwić prv- powiedziała że nie może zmierzyć kości nosowej - nie posłuchaliśmy serduszka - widziałam tylko przez sekunde dzidziorka i miało rączki, nóżki, głowę i tyłów - i tylko tyle a czy zdrowe czy chore nie mogła powiedzieć - kurde co robić zapisywać się gdzieś prywatnie ? - chociaż ona mówiła że prenatalne bez sensu robić prywatnie bo czasem przezierność wyjdzie dobra i w ogóle a potem i tak się okazuje że dziecko ma wady genetyczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 14:23