MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
blubka wrote:Bbee ale śliczne, brawo dla Ciebie i nie myśl sobie, że się próżniaczysz bo to co robisz jest piękne
A jak się robi tę kusą damę?
Mój mąż robił z tego: http://bo-pieknie-jest.blogspot.com/2012/12/kusudama-krok-po-kroku.html
a w googlach jest dużo pomysłów jak to może wyglądaćblubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA więc jestem! Badanie trwało 2 godziny! Dziecko ma 18 cm prawie 300 gram i termin przesunął się na 4 maja a więc zapewne cc będzie na koniec kwietnia- czy mogę tu zostać? Wszystko w najlepszym porządku okaz zdrowia i ponoć będzie bardzo wysoki MĘŻCZYZNA! 10OO % syn! Ale się cieszę bo zdrowy!
Hope i Kamilutek gratuluję wizyt.
Sylwucha jak tam?bbee, marie_marie22, GoNia1979, ag194, blubka, Kamilutek, Hope_, natalia1354, Kleopatra, julita, Breezee, Rudzik, karola81, MEGI81, dewa, sylwucha89, Forbidden, Moniqaaa, Uska, Mabelle, Camilia, zastrzeŻona, mon!ta^, daisy123, Maniuś, Uszczesliwiona, Agus26m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toska, super !
Właśnie dziewczyny jak to jest jak na połowkowych wyjdzie, ze dziecko większe to zmieniają termin w karcie ciąży, czy zostaje ten z genetycznego??
Bo ja mam wogole wpisany 14.05 z wcześniejszych, ale dziecko na genetycznym doroslo do 11.05 a teraz się okazuje, ze do 9.05 a z OM 4.05 i podejrzewam, ze zaraz cos kolo tego dobije -
toska_88 wrote:A więc jestem! Badanie trwało 2 godziny! Dziecko ma 18 cm prawie 300 gram i termin przesunął się na 4 maja a więc zapewne cc będzie na koniec kwietnia- czy mogę tu zostać? Wszystko w najlepszym porządku okaz zdrowia i ponoć będzie bardzo wysoki MĘŻCZYZNA! 10OO % syn! Ale się cieszę bo zdrowy!
Hope i Kamilutek gratuluję wizyt.
Sylwucha jak tam?toska_88, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Toska a Ty pod choinką to musisz zarezerwować dużo miejsca na prezenty, które dostaniesz za prawidłowe trafienia płci czytane że szklanej kuli
Wreszciemama a Ty co zadyszki dostałaś po dzisiejszym ruchu? Zawsze taka aktywna a dziś co??? Nie ładnie tak trzymać koleżanki w niewiedzytoska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilutek wrote:Tośka, super, gratki!
Widocznie niektóre chłopy specjalizują się w robieniu określonej płci
Natalia lekarz w trakcie badania 5 razy p0wtarzal że będzie bardzo duże dziecko i że już jest duży. Ale mój 2.5 latek też waży 18 kg i prawie 100 cm więc też sporo poza normę. Taki mój urok duża matka duże dzieci ale dla chłopa to na plus że wysoki i ubity!
Blubka a kiedy masz wizytę? Mam nadzieję że od ciebie prezent przyjdzie pierwszyblubka lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt i poznania płci. To moja to kruszynka bo w 19tyg ma 12cm. Od pol godziny tak szaleje, ze nawet moja ręka jej nie przeszkadza i podbija mi ja. Pierwszy raz mam takie szaleństwo w brzuchu. Moze tańczy ze szczęścia, ze zamówiłam jej tyle ubranek
toska_88, natalia1354, bbee, Rudzik, MEGI81, zastrzeŻona, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualny