MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
widzę, że wczorajsze wizyty w porządku, super
WreszcieMama szkoda, że się nie polepszyło z tą szyjką ale spokojnie, tragedii jeszcze nie ma, na pewno dzidzię szczęśliwie donosisz jak i my wszystkie, nie ma innej opcji
patrz jak ten czas zasuwa, już prawie jesteśmy na półmetku, zanim się obejrzysz przyjdzie maj
Qasha brak słów na tych ludzi, naprawdę. Nie mam nic do dodania, bo dziewczyny już napisały wszystko co sądzę na ten temat. Życzę Wam żeby ta sytuacja szybko się rozwiązała i to po Twojej myśli.
Ale miałam dzisiaj smaka na ziemniaki, aż musiałam zapiekankę zrobić i właśnie siedzi w piekarniku, mmmm pyszności z cebulką i kiełbaską
A już we wtorek wizyta u gina, ciekawe co mi powie. USG się raczej nie spodziewam, ale nic straconego bo już 28.12 połówkowe i liczę, że w końcu poznam płeć bo chcę zaszaleć z zakupamiWreszcieMama lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Cześć Laseczki, nie odzywam się bo się rozchorowałam, marudzę, mam focha i doła i smarki do pasa. Leczę się domowymi sposobami i już mi lepiej ale cały czas smarkam i kicham i już mam dosyć. W dodatku nie mogę się wyleżeć bo piszę pracę, a do 22 muszę ją koniecznie wysłać więc czasu mało a roboty w ch.... non sto przy kompie...bleeeee
W dodatku nic jeszcze nie kupiłam dziewczyńskiego, odkąd wiem,że będziemy mieli dziewuszkę, a tak bardzo bym już chciała zaszaleć, a tu nie ma kiedy. Ale jak wyzdrowieję i oddam to gówno promotorowi to obiecuję,że wykupię wszystko w okolicy!!!
Gratuluję wczorajszych wizyt! jestem na bieżąco, ale humor był tak wisielczy,ze wolałam się nie wypowiadać. Ale już ciut lepiej.
Megi gdzie są takie cudne skarpuszki?! Uwielbiam zwierzęce motywy i je chcę!!!Bardzo!
-
Nareszcie udało mi się nadrobić
produkcja jest ogromna
Toska, Zyrcia, Hope, Kleopatra - poprostu taki jest nam Królewski żywot pisanyja się bardzo cieszę że będzie drugi synek
Chyba każda kobieta chciałaby córkę, no ale nie każdej jest to pisane...
Gratuluję każdej z Was udanych wizyt... Zwłaszcza Tobie Hopecoraz lepsze wiadomosci nam przynosisz
cieszę się razem z Tobą kochana
Monika 89 zamęczę Cię pytaniami, sorkiTy też masz wizytę co 2-3tygodnie z okazji cukrzycy? Ile jednostek podajesz sobie?
toska_88, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Cześć Laseczki, nie odzywam się bo się rozchorowałam, marudzę, mam focha i doła i smarki do pasa. Leczę się domowymi sposobami i już mi lepiej ale cały czas smarkam i kicham i już mam dosyć. W dodatku nie mogę się wyleżeć bo piszę pracę, a do 22 muszę ją koniecznie wysłać więc czasu mało a roboty w ch.... non sto przy kompie...bleeeee
W dodatku nic jeszcze nie kupiłam dziewczyńskiego, odkąd wiem,że będziemy mieli dziewuszkę, a tak bardzo bym już chciała zaszaleć, a tu nie ma kiedy. Ale jak wyzdrowieję i oddam to gówno promotorowi to obiecuję,że wykupię wszystko w okolicy!!!
Gratuluję wczorajszych wizyt! jestem na bieżąco, ale humor był tak wisielczy,ze wolałam się nie wypowiadać. Ale już ciut lepiej.
Megi gdzie są takie cudne skarpuszki?! Uwielbiam zwierzęce motywy i je chcę!!!Bardzo!
Rudzik skarpetuszki kupili w smyku
Pracę szybko napiszesz, a jak już oddasz, to wtedy będziesz miała mnóstwo czasu na szaleństwa zakupowekiedy obrona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 14:42
Rudzik, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Megi dzięki, jak tylko wyzdrowieje pędze do smyka i tak to miałam w planie!
Obrona jeszcze niezaplanowana, chciałabym jeszcze z brzuchem żeby mieć z głowy, ale nie wiem czy dam radę. I nie wiem czy mi wolno się bronić na L4... czy się ktoś (z pracy/ z zusu) nie doczepi do tego...?
W sumie ważne żebym miała skończone pisanie, jak recenzje będą dobre to mogę się bronić z dzieckiem na ręku bo to już wtedy tylko formalność. Ale zobaczymy.
Ag ja już nie mam wymówek, bo wymówką była praca plus praca dorywcza, a teraz do pracy nie chodzę (została tylko dorywcza) i czas kończyć póki dziecka nie mam, bo potem już nic bym nie napisała. I tak mi ciężko bo kalafior zamiast mózgu,ale rzeźbię w gównie zdanie po zdaniu i jakoś do przoduag194, MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:A może chciałabyś ode mnie ciuszki dla dziewczynki w zamian za rzeczy dla chłopca jeśli jeszcze masz po synku?
Tośka jednak nie skorzysta bo siusak na usg nie zniknął haha
Camilia brat mi zaoferował wstępnie rzeczy po córce wiec jeszcze się wstrzymam ale jeżeli jednak moja bratowa będzie miała coś przeciwko to chętnie się wymienięCamilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam jestem już uratowana z syna. Wiem że będzie tak jak Kleopatra pisze ze będa mieli świetny kontakt . Znioslam dziś ze strychu ciuchy 0-6 m i masakra ile tego jest! Tak naprawdę to na wyprawkę wydam max 1000 zł bo wszystko jest. Oczywiście kilka nowych rzeczy wskazane i w worach też się nowe znalazły. Do tego butelki pościele i bielizna pieluchy i kosmetyki i nic nam nie brakuje a za oszczędzone pieniądze z wyprawki fundne dzieciom na ogród wielki drewn8any plac zabaw przynajmniej starszy będzie miał Radoche póki co:-) a więc same pozytywy a na dziewczynkę to poczekam aż mnie ktoś na chrzestna weźmie ha ha w końcu mój brat jeszcze nie ma wcale!! Jestem szczęśliwa!
ag194, MEGI81, blubka, sylwucha89, Kamilutek, WreszcieMama, marie_marie22, Hope_, zastrzeŻona, Maniuś, Kleopatra, bbee, Camilia, rybka33, Uszczesliwiona, Agus26m, Karissa lubią tę wiadomość
-
Od rana siedze i przegladam rzeczy dla dzidzi i niestety doszlam do wniosku, ze powinnam miec 3 corke, nic mi sie dla chlopaka nie podoba
Wchodze na next i wzdycham patrzac na sukienki, wchodze na mathercare to samo
Jakas zmoraMaz bedzie musial syna ubrac bo wyjdzie, ze dziecko nie bedzie mialo wyprawki
Juz nawet zrezygnowana weszlam na polskie allegro z mysla kupie ubranka cala pake gotowa jak sprzedaja i co tez lipa a jak ew troszke mi sie podoba to zestaw ubranek 0-3-6-9 msc a ja chce na razie tylko 0-3 chyba nie umiem chlopaka ubrac
Dziewczyny trzymam kciuki za obrone... Ja studiowalam bedac w ciazy a bronilam sie jak mloda miala 2 latka... nie bylo latwo ale jakos poszloag194, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Carolina wrote:Od rana siedze i przegladam rzeczy dla dzidzi i niestety doszlam do wniosku, ze powinnam miec 3 corke, nic mi sie dla chlopaka nie podoba
Jakas zmoraMaz bedzie musial syna ubrac bo wyjdzie, ze dziecko nie bedzie mialo wyprawki
Juz nawet zrezygnowana weszlam na polskie allegro z mysla kupie ubranka cala pake gotowa jak sprzedaja i co tez lipa a jak ew troszke mi sie podoba to zestaw ubranek 0-3-6-9 msc a ja chce na razie tylko 0-3 chyba nie umiem chlopaka ubrac
Dziewczyny trzymam kciuki za obrone... Ja studiowalam bedac w ciazy a bronilam sie jak mloda miala 2 latka... nie bylo latwo ale jakos poszlo
Myślę, że dasz radę i synuś będzie pięknie ubranymoże dzisiaj to chwilowe i jutro będzie Ci się podobało mnóstwo rzeczy
poza tym do maja mamy jeszcze trochę czasu i zdążysz wszystko kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 15:39
-
marie_marie22 wrote:Dziewczyny, za 4 dni kończy mi się abonament na best belly. Normalnie mogę pisać na forum bez abonamentu, prawda? Czy Wy sobie przedłużacie czy już zostawiacie opcję bez abonamentu? Ja chyba nie przedłużę teraz.
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Carolina wrote:Od rana siedze i przegladam rzeczy dla dzidzi i niestety doszlam do wniosku, ze powinnam miec 3 corke, nic mi sie dla chlopaka nie podoba
Dziewczyny trzymam kciuki za obrone... Ja studiowalam bedac w ciazy a bronilam sie jak mloda miala 2 latka... nie bylo latwo ale jakos poszlo
Mam nadzieję, że we wtorek się dowiem, kogo tam noszę! -
Dewa jak cos wspolnie bedziemy okupywac neta i podrzucac linki haha
Dziewczyny byla u nas na majowych dziewczyna za diabla nie pamietam nika mialam zdjecie chyba swoje ( brunetka w kreconych wlosach) w weekend jechala do uk na zakupy. Wiecie co u niej bo sie nie odzywa w ogole... Kurcze nie mam cierpliwosci do przerzucania stron i szukania jaki to byl nik
A i sie pochwale, ze wywalczylam z mezem imie dla synka tzn wywalczylam, ze Paul bedzie mial na drugieteraz szukamy pierwszego i zaczyna sie wesolo. Ja szukam imienia ktore rowniez wystepuje w Hiszpanii, Polsce, UK itd
Maz za diabla nie wiem co mu odbilo chyba razem ze mna przechodzi burze hormonow wymyslil sobie imie Hebrajskie ha ha ha jak weszlam popatrzec co tam za imiona sa to padlam
Cos czuje, ze nie bedzie latwo -
Natalia oczywiscie, ze tak... Nie panikuj spokojnie. Zobacz ja mam 25mm i siedze spokojnie bo jezeli lekarz nic nie mowi to ja siedze spokojnie. Oszczedzac sie oszczedzam bo jestem na zwolnieniu ale normalnie funkcjonuje poza praca zarobkowa
Dziewczyny czy ktoras z Was tez juz wie, ze ma wskazania do cc?? Toska Ty z kolanem masz wskazania do porodu przez cesarke?natalia1354 lubi tę wiadomość