MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Moja też
Ciekawe która starsza będzie
Terminy nasze są bardzo podobne
Mój mąż już ma jazdę na trzecie dziecko... no chyba go pogięło...
Kurczę, czemu po furaginie się sika na taki mocny żółty fluorescencyjny kolor??
Aaaa, jeszcze mam pytanie, bo mój gin mi przepisał gynofemidazol, dopochwowo co dwa dni, brała któraś z Was coś dopochwowo co dwa dni? Trochę mnie zdziwiła ta częstotliwość, ale tak mam napisane przez gina. Normalnie to się bierze raz na dobę, widocznie ze względu na ciążę...sama nie wiem. Nie pytałam, bo byłam w euforii po USG.
Wiesz co ja mam termin na 12 mają ale Mam wskazanie do cc i lekarka mówi że raczej po majówce ZaraZ już będzie maluch ze mną ;pbbee lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Hej kochane moje . Wróciłam. Przepraszam was ale nie mogłam się zalogować na konto . Żadne hasło nie dzialalo a jak chciałam się zalogować na nowe konto to nie mogłam. Ale udało się.
Tak czy inaczej. Tęsknilam za wami i czytaniem was . U mnie nie za ciekawie. Ostatnio trafiłam do szpitala z ciśnieniem 97/228 . Było coraz gorzej ale udało się ustabilizowac. Dziś byłam na usg i potwierdzono synka . Silny mały szogun. Kopie coraz mocniej . Teraz obiecuję być na bieżąco.bbee, Madu1611, Arwi, ag194, toska_88, Hope_, Demsik, blubka, monika_89, marie_marie22, sylwucha89, bezimienna, Kleopatra, nutka, Moniqaaa, Uska, Uszczesliwiona, MEGI81, Camilia, GoNia1979, rybka33, Breezee, Espera, Klaudia N., zastrzeŻona, Rudzik, Agus26m, Karissa lubią tę wiadomość
-
Kofeina wrote:Hej kochane moje . Wróciłam. Przepraszam was ale nie mogłam się zalogować na konto . Żadne hasło nie dzialalo a jak chciałam się zalogować na nowe konto to nie mogłam. Ale udało się.
Tak czy inaczej. Tęsknilam za wami i czytaniem was . U mnie nie za ciekawie. Ostatnio trafiłam do szpitala z ciśnieniem 97/228 . Było coraz gorzej ale udało się ustabilizowac. Dziś byłam na usg i potwierdzono synka . Silny mały szogun. Kopie coraz mocniej . Teraz obiecuję być na bieżąco.
Witaj znów, Kofeina! Super, że udało się ustabilizować i gratuluję synka!Kofeina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha przeciez napisałam że nie będę już roztrzasac tematu w ostatnim poście więc o co chodzi? nic nie było bezpodstawne.
Każdy bierze odpowiedzialnośc za to co pisze publicznie i nie zawsze jest to cukrowanie.
Kofeina witaj!!! Tyle razy żeśmy się tutaj wywoływały. Twoje ciśnienie jest przerażające - bierzesz jakieś leki na zbicie? I cieszę się bardzo że ten upragniony syn jest potwierdzony.Kofeina lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:Później nadrobię Was,na razie przyszłam się pochwalić naszą CÓRECZKĄ
Przedstawiam AurelięPrawdopodobnie na drugie damy Maria, po babci męża i mojej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a80ff7e7cdbe.jpg
Aurelka waży już 300 g, wszystkie wymiary ma mniej więcej o 2-3 dni do przoduPokazała pięknie co ma między nóżkami, najpierw lekarz nie był pewien na 100%, ale potem pokazała swoje wargi sromowe, dwie kreseczki równoległe, bardzo wyraźne ;)U mnie szyjka spoko, długość OK i twarda, zamknięta. Wyniki moczu do bani, dostałam furaginę i jeszcze mam co dwa dni brać dopochwowo przeciwgrzybiczne. Mąż będzie rodzynkiem, ale się cieszy, Hania przeszczęśliwa, bo chciała siostrę
Także będą dwie majowe Aurelki już
Sliczny dzidzius:) mam pytanko jakie mialas objawy, ze dostalas gyno-femidazol i furagin?Marta 267 -
bbee ciesz sie, mój chce tylko dwójkę ja za to trojkę
kofeina a ja Cie tyle razy wowoływalam, dobrze że u Ciebie ok już. Co z Twoimi cukrami? no i jak tam synuś? imię wybrane?
madu wpisalam Cię na listęja mam na 6 maja ale raczej będę mieć wcześniej cc
Kofeina, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Wröciłam, jestem, chwalę się!!! Wszystko super, Maluch ma 11,11 cm i rozwija się prawidłowo
Rączki, nóżki, brzuszek, główka, wszystko na miejscu! Szyjka prawie 4,5cm, doktor stwierdził, że wystarczyłaby na bliźniaki
Wrzucam zdjęcie naszego Szkraba kochanego, który zasłaniał uszka rączkami i fikał koziołki
Serduszko biło mocno i równo, to najważniejsze!
A tutaj Proszę Państwa, jaja jak berety! Synuś, Synuś na pewno!I wiecie co, straaaaasznie się cieszę
Chyba nie ma wątpliwości, że to Kuba a nie Pola!
Poza tym, jedyne co jest średnio fajne to moje ciśnienie, 140/60. Szczególnie ta druga wartość. Aaaale to raczej ze stresu, lekarz kazał się nie przejmować na zapas.
I jeszcze jedno, dostałam zakaz pracy i do porodu mam wolneMam dwie prace, jedną typowo fizyczną, ciężką i stresującą, bo miejsce średnie i pracodawca taki sobie. I własnie tam juz się nie pojawię, koniec stresu! Teraz będę mogła skupić się na drugiej pracy, papierkowej i w biurze, czyli czymś co lubię. I tam mam zamiar zostać ile się da!
Także Dziewczyny, dziękujemy za kciuki!!!
Czekam na resztę relacji.
I Kofeina! Super, że jesteś! Martwiłyśmy się już trochę.
Aaaay, Synuś möj, Malutki, kochanyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 18:44
Kofeina, Kamilutek, blubka, toska_88, monika_89, ag194, Hope_, bbee, marie_marie22, Forbidden, sylwucha89, bezimienna, Anstice, Maniuś, Kleopatra, Arwi, Madu1611, Uska, Uszczesliwiona, MEGI81, natalia1354, Camilia, GoNia1979, Breezee, rybka33, mon!ta^, zastrzeŻona, Demsik, Rudzik lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:bbee ciesz sie, mój chce tylko dwójkę ja za to trojkę
kofeina a ja Cie tyle razy wowoływalam, dobrze że u Ciebie ok już. Co z Twoimi cukrami? no i jak tam synuś? imię wybrane?
Rudzik lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:bbee ciesz sie, mój chce tylko dwójkę ja za to trojkę
-
nick nieaktualny
-
Zaraz biorę się za nadrabianie forum ale Qasha zabije Cię
myślę sobie takie lekkie te pierniczki to zrobię i gniote i gniote
głupia ja ^^ ale mam nadzieję że będą przyszne przynajmniej
Arwi lubi tę wiadomość
-
Marta 267 wrote:Sliczny dzidzius:) mam pytanko jakie mialas objawy, ze dostalas gyno-femidazol i furagin?
Dewa, super chłopczyk
Monika, ja bym chciała więcej dzieci, ale nie podejrzewam byśmy mogli to mieszkanie jeszcze zmienić, a ono jest 2 pokojowe, to średnio tak na 3 dzieci... -
Tośka, pewnie że się cieszy!
A ja jeszcze bardziej. Ptysior möj malutki!
Wiesz, ja mam Chłopa z odzysku, który ma już...trzech synów. Starsi już duzi, a najmłodszy, 6 letni, mam nadzieję że w nowym roku będzie już z nami, na stałe. Walczymy o niego w sądzie, to generalnie zła i smutna historia, ale mam nadzieję że już niedługo będziemy mieli Szkraba u siebie. Także to ze względu na Męża miałam nadzieję na Dziewczynkę. Ale jak widać, on specjalista od Chłopców xD
Hope, muszę chyba sobie sprawić ciśnieniomierz, bo nie mam jak mierzyć. Ale myślę, że to jest to samo co u Ciebie. Jestem dawcą krwi i zawsze jak mi mierzyli, wszystko było wzorowoI wiesz co, a może Twój drugi Bąbel urodzi się w urodzinki starszego braciszka? Kto wie! Kochana, trzymam za Was mocno kciuki!
Eyyyy fruwam, dosłownie fruwam!Kleopatra, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość