MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kofeina , dobrze ze wróciłaś. Świetne bobasy... Gratulacje...
A do mnie przyszła wełna czesankowa, zabieram sie za kocyk dla Zuzanki...
I choinkę kupiliśmy... BoskoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 19:35
MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po połowkowym gratuluje zdrowych chlopczyków i babeczek!
To kiedy robić połówkowe? Mi lekarz powiedział w styczniu. Termin mam 15 maj obecnie 18 tydzień w toku. Wigilia rozpocznie się pómetkiem ciąży
Na połowkowe umówiłam się na 4.01.
Ale z tego co patrze na wasze suwaczki to robiłyście przed 20 t.c... -
Hej skasowało mi długiego posta brrrryyy!!!! A tak się tam uzewnętrzniłam
no więc w skrócie:
ag dziękuję, za przepis na pewno wykorzystam
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i poznania płci!!! Czekam na relację z kolejnych!
Kamilutek u mnie jest bardzo podobna sytuacja w rodzinie z tą różnicą, że mam w moim mężu takie wsparcie jak Ty w swojej babciniestety odziedziczył to po mamusi.
Wsród znajomych głównie mężczyźni dlatego ciężko o zrozumienie.
WreszcieMama mam nadzieję, że u Was lepiej! Dawaj nam znać jak się czuje mały Olek!!
Szkoda, że atmosfera się trochę zagęściła na forum. Każda z nas ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie w sumie po to jest forumTrudno mi ocenić czy WreszcieMama koloryzuje czy rzeczywiście jest bardzo źle bo organizm każdej z nas jest inny jak i wcześniejsza historia. Mam tylko nadzieję, że razem z Olkiem dadzą radę to wszystko przetrwać. Tośka Ciebie też nikt nie przestanie lubić przez to że piszesz swoje zdanie.
Najważniejsze jest to aby się wzajemnie szanować pomimo różnicy zdań, wtedy to forum ma szansę przetrwać bardzo długo
A ja pozazdrościłam Wam pierników i sama też upiekłam tylko nie dotrwały do kolorowaniawpadli znajomi więc sprawdziliśmy czy dobre
Hope_, ag194, marie_marie22, Madu1611, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:Zaraz biorę się za nadrabianie forum ale Qasha zabije Cię
myślę sobie takie lekkie te pierniczki to zrobię i gniote i gniote
głupia ja ^^ ale mam nadzieję że będą przyszne przynajmniej
Haha, ja to lubię takie gniecenie i mi to jakoś sprawnie idzieMoże 10min ciasto wyrabiałam
-
Dewa bardzo mi się podoba Twój post
Lubię taki optymizm.
I gratuluje chłopaka. A pozostałam dziewczynki. Ale zabrałaś mi resztki nadziei, haha. Mój mąż zrobił już 3 synów i mówisz że może być czwarty? ;p
Kofeina super że wróciłaśMyślałam dzisiaj o Tobie.
Co do dzisiejszej sytuacji to ja jestem skrajną optymistką, tez miałam ciężkie życie, ale chyba właśnie tacy ludzie zazwyczaj są optymistamiMój mąż wyjechał jak byłam w 3 miesiącu 2 ciąży, sama targałam się z pracą, domem, dzieckiem, piecem węglowym itp. Sama rodziłam i potem po cesarce sama wychowywałam 2 dzieci z których jedno wymagało ciągłej rehabilitacji i ma orzeczenie o niepełnosprawności ale przy tym wszystkim nigdy nie straciłam ducha ;p Ale nie każdy taki jest, ludzie są różni i ja akurat myślę że Wreszcie mama jest po prostu pesymistka
ale tacy ludzie tez są potrzebni żeby była równowaga w systemie ;p I jestem daleka od tego żeby kogokolwiek o cokolwiek podejrzewać.
U endokrynologa ok, wyniki super i utrzymuję dawkę 100/125Hope_, sylwucha89, marie_marie22, bbee, Arwi, bezimienna, Madu1611, Kamilutek, MEGI81, monika_89, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Dziewczyny
Gonia, a jak u Ciebie wizyta??
Dewa, super, ze chłopak, bo wiem, ze chciałaś
Kleopatra, wlaśnie się zastanawiałam co z Twoim endokrynologiem, tzn co z wizytą. Dobrze,że w porządku:)
Chyba zaraz pójde zrobić pierniczkiDziś kupilam już pisaki lukrowe, lukier, jakieś dodatki:D Ach, co to forum robi z człowiekiem
Ta sytuacja jakieś laski, którą opisywałyście, że udawała ciążę i jakieś nie swoje zdjęcia wstawiała (która była na styczniówkach czy grudniówkach) jest dla mnie przerażająca...Espera lubi tę wiadomość
-
Anstice wrote:Dziewczyny po połowkowym gratuluje zdrowych chlopczyków i babeczek!
To kiedy robić połówkowe? Mi lekarz powiedział w styczniu. Termin mam 15 maj obecnie 18 tydzień w toku. Wigilia rozpocznie się pómetkiem ciąży
Na połowkowe umówiłam się na 4.01.
Ale z tego co patrze na wasze suwaczki to robiłyście przed 20 t.c...
Ja mam termin na 13tego maja a usg połowkowe 5go stycznia.Wiec spokojnie;)
Anstice lubi tę wiadomość
-
Kocyk zrobiłam, ręce bolą, jutro będę poprawiać, żeby zabić czas do 15. I te pierniki chyba zrobię...
Edit. Qasha ja idę jutro czyli 20+2. To tylko pare dni różnicy, a Ty sie ładnie łapiesz w terminie połówkowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 20:55
-
Hope_ wrote:Kleopatra- jeden ojciec, jedna płeć
To chyba reguła na tym forum, u mojego Chłopa też kolejna córka i żadnych nadziei na sisiora
Aż strach robić następne!MEGI81, Kleopatra lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Jeszcze do poprawki, ale jak na pierwszy raz jestem dumna z siebie. Moja mama już zamowila sobie dla Zuzki do siebie taki, ale różowy... Nie lubi naszej manii na szarośćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:54
bbee, Madu1611, Kamilutek, Uszczesliwiona, ag194, marie_marie22, Hope_, MEGI81, monika_89, Breezee, rybka33, sylwucha89, Arwi, Uska, Moniqaaa, Karissa lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:bbee ciesz sie, mój chce tylko dwójkę ja za to trojkę
kofeina a ja Cie tyle razy wowoływalam, dobrze że u Ciebie ok już. Co z Twoimi cukrami? no i jak tam synuś? imię wybrane?
madu wpisalam Cię na listęja mam na 6 maja ale raczej będę mieć wcześniej cc
A to coś musiało zaszwankować z listą ostatnio i poznikało trochę, bo byłam wpisana z terminem tym co Ty na 6 ego maja. Chyba, że mnie ktoś specjalnie wymazał -
bezimienna wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb1b6cbc1ac.jpg
Jeszcze do poprawki, ale jak na pierwszy raz jestem dumna z siebie. Moja mama już zamowila sobie dla Zuzki do siebie taki, ale różowy... Nie lubi naszej manii na szarość
Bezimienna, piękne! Widziałam takie wcześniej w sieci i choruję na podobny.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!