MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się po wizycie u mnie dalej coereczka lekarz potwierdził na pewno
ogólnie wsYstko ok i oby tak dalej dzięki za kciuki i również trzymam za resztę dziś wizytujacych i w najbliższych dniach
Mało tu pisze ale śledzę wątek na bierzacomalgorzatka199, Kamilutek, Madu1611, Kleopatra, WreszcieMama, ag194, Uszczesliwiona, marie_marie22, Rudzik, daisy123, sylwucha89, Mabelle, Hope_, Uska, Maniuś, Karissa, monika_89, rybka33, mon!ta^, Breezee lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Madu dziękuję bardzo, też się cieszymy.
Co do Tośki to też się zdziwiłam. Chciałam jej napisać, że czekolada wysłana, a tu nie mam jej w przyjaciolkach. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Dewa no to teraz odpoczywaj brzuchem do góryniech Cię nic nie obchodzi, relax!!
-
Dewa, super, że tak bezboleśnie się wszystko skończyło, nie pozostaje Wam nic innego, jak cieszyć się urlopem w PL
Madu1611, a byłaś może na szczecińskim jarmarku świątecznym?
Ale jestem już wykończona, a jeszcze 2,5 godziny pracyMogę myśleć tylko o łóżku i niebieskich migdałach; nawet nad tym, żeby coś tu składnie napisać, zastanawiałam się 10 minut. Na szczęście jeszcze tylko jutro hardcore, a potem luzik przedświąteczny, bo znając moją pracę, po zakładowej wigilii (która jest jutro po południu) nikt już nie pracuje na serio.
Wczoraj zrobiłam tiramisu, bo od paru tygodni za mną chodziło. Zwykle robię na surowych jajkach i z wódką, ale teraz nu-nu na jedno i drugie, więc jest wersja bez alcohol i egg-free i muszę powiedzieć, że jestem bardzo rozczarowana, w ogóle nie smakuje jak tiramisu.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hej dziewczyny,mało pisze z braku czasu, ale nadrabiam zaległości
Wreszciemama, dziś wizytuje mam połówkoweo 17.30.Odezwę się po, może w końcu się dowiem kim jest ten mały lokator w brzuszku
Pozdrawiam :*
Uszczesliwiona, Kleopatra, sylwucha89, Maniuś, Karissa, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie zakupilam rower dla meza na 40urodziny;)
Powodzenia na wizytach.
Hop hop toska?Karissa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ja zaczynam odiczanie do piątku :p bo w piątek połówkowe
baaardzo się ciesze ze zobacze maluszka
Ale humor psuje mi kolka nerwowai w sumie nie wiem co robic ... bardzo boli mnie ta nerka , wczoraj az wymiotowalam z bolu ale przy kolce to normalne . mam 3 kamienie na nerce
i nie wiem co z tym fantem w ciąży zrobić ;c musze do lekarza isc bo bardzo się męcze
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Na zaparcia doraźnie pomaga zwykła bezbarwna wazelina z apteki. Trafiłam kiedyś na dobrego proktologa, który dał mi kilka dobrych sposobów - wiadomo też odżywianie - dużo warzyw i owoców, pomaga podobno awokado, z warzywami trzeba uważać bo np marchewka tylko surowa, gotowana da odwrotny efekt. No i trochę aktywności - ale to wiadomo nie każda z nas może. ooo oto ja specjalistka od hemoroidów
-
Klaudia u mnie identycznie, cały czas pływa i dupkę w innym miejscu wystawia
Hope ja mam łozysko na przedniej ścianie i też ruchów super wyraźnie nie czuję, czasem kilka lekkich kopniaków. Częściej ją widzę niż czujęMam nadzieję, że przed świętami już otrzymasz dobre wiadomości, ja cały czas wierzę, że wszystko jest ok
Dewa dobrze, że pojechaliście na urlop ominie Cię cały remont i stresówka.
Monika_89 kradnę pomysł bo właśnie zamówiłam pierwszą rzecz dla córeczkipowiem tak jak Ty, że nie wiem jak podpisać prezent
mój mąż jest obecnie na etapie vanessy
bo on chce imię oryginalne, ja mu tylko powiedziałam, że jak chce oryginalne to niech zapisze ją przez w i jedno s wtedy drugiej takiej nie znajdzie
małgorzatka trzymam kciuki aby szyjka się trzymała, mam nadzieję że na wizycie u gina okaże się dłuższa. Dobrze, że pojechałaś na ip.
Właśnie gdzie tośka może przez przypadek usuneła konto? Może blubka coś wie więcej??
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i czekam na relacje z kolejnychja dopiero wizytuję 28.12 a połówkowe mam 12.01 tak więc jeszcze troszeczkę czekania przede mną
Uszczęśliwiona Twoje dziecko uczy Cię po prostu cierpliwości, ale to tylko na plus bo jak się urodzi to akurat cierpliwości będziesz potrzebowała najwięcej
Ja dzisiaj miałam odwiedziny babci męża, trochę się stresowalam ale czas szybko minął, obiad smakował i jeszcze prezenty dostaliśmy tak więc dzisiaj pracowity ale miły dzień za mnądo tego objadłam się babeczek czekoladowo-bananowych i malutka daje znaki życia, synek grzecznie się bawi a ja siedzę czytam co u Was i kątem oka patrzę na migającą choinkę, chwilo TRWAJ!!!
-
Raju, u mnie świąt jeszcze ani widu ani słychu
. Ni ma choinki, ni ma prezentów jeszcze, no mówię Wam nic a nic nie jest gotowe. Zawsze zostawiam wszystko na ostatnią chwilę i spinam poślady do roboty na dwa dni przed. Oj zła to cecha, zła!
Kamilutek, jarmark świąteczny był w planie ale niestety nie starczyło czasu i wypadł z grafiku. A tak bardzo chciałam iść, bo uwielbiam takie klimaty.
Czekam na resztę dobrych wieści z wieczornych wizyt. No już, raz dwa szykować się na podglądy i przeglądy.
-
Hejo ja juz po badaniach.Wszystko z maleństwem w porządku, rozwija się prawidłowo, wymiary książkowe.Waga 355g i na 99% będzie DZIEWCZYNKA
Edit.
Na zaparcia przepisał mi LACTULOSUM.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 19:55
Klaudia0727, Forbidden, Madu1611, ag194, Hope_, Maniuś, Misia 69, blubka, Kamilutek, Klaudia N., Kleopatra, WreszcieMama, Karissa, MEGI81, Moniqaaa, marie_marie22, monika_89, bezimienna, rybka33, Uszczesliwiona, sylwucha89, Uska, zastrzeŻona, Arwi, bbee, mon!ta^, Rudzik, Camilia, Breezee lubią tę wiadomość