MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie rozmawiałam z administracją, wysłałam im zgodę na zerwanie paneli, wysuszenie i założenie nowych...Dżizaaas, chyba faktycznie los nad nami czuwa. Z tego co wiem, to zanim wröcimy wszystko będzie nowe i suche.
Tak jak Gonia napisała, to pójdzie z ubezpieczenia budynku.
Oni obstawiają pralkę, ale to na pewno nie to, bo zawór był zamknięty a poza tym jak kupowaliśmy pralkę, to specjalnie kupiliśmy taką blokadę na rurę, ktöra odcina dopływ wody.
Ale to nie jest waźne! Jeżeli skończy się na nowym dywanie i kilku szafkachm w kuchni i pokoju...to...ufff. Oby.
Jeszcze raz Wam dziękuję! Spadam do lumpeksu się odstresowaćbbee, marie_marie22, malgorzatka199, Uszczesliwiona, WreszcieMama, Karissa, gonia13, Klaudia N., bezimienna, sylwucha89, zastrzeŻona, rybka33, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Bardzo prosze o kciuki. Wczoraj bylam z tym napinaniem brzucha na IP, dostalam lutke i zastrzyk rozkurczowy i tyle. Potem doczytalam ze moja szyjka ma 2 cm. A ostatnio miala 5,5cm. Wiec biore ta lutke i lezakuje, a w srode przyjmie mnie moj gin. A jakby sie cos dzialo to mam jechac spowrotem do szpitala. Dlatego bardzo bardzo prosze o kciuki. Mam nadzieje ze bedzie dobrze, ze ten lekarz cos zle zmierzyl...
-
Uszczesliwiona, udanej wizyty, obyś się dowiedziałą już kto w Tobie siedzi
Dewa, udanych łowów:D
Forbidden, bbee - ja ostatnio tez tak mam, że bym ciągle coś piekła, gotowałaAle wcześniej z kolei miałam tak jak Ty bbee. Także myślę, że organizm sam jakoś da znać, kiedy można coś robic, a kiedy trzeba odpocząć.
Wreszcie Mama, udanych zabaw z PS4 Tobie i mężowi. Ja się śmieję, że mam już synka (męża;p;p), ale on się nie obraża, też się śmieje z tego, bo wie, że mimo tego, że jest odpowiedzialnym mężczyzną, czasem siedzi w nim dziecko. Zresztą, we mnie także:DUszczesliwiona, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
malgorzatka199 wrote:Hej dziewczyny. Bardzo prosze o kciuki. Wczoraj bylam z tym napinaniem brzucha na IP, dostalam lutke i zastrzyk rozkurczowy i tyle. Potem doczytalam ze moja szyjka ma 2 cm. A ostatnio miala 5,5cm. Wiec biore ta lutke i lezakuje, a w srode przyjmie mnie moj gin. A jakby sie cos dzialo to mam jechac spowrotem do szpitala. Dlatego bardzo bardzo prosze o kciuki. Mam nadzieje ze bedzie dobrze, ze ten lekarz cos zle zmierzyl...
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ten I-szy i od początku 12 tc na nim słucham Małej
Aaa i tak jak ktoś już pisał-nie kupuj koniecznie zestawu, bo wyślą Ci i tak mały żel, a żel w aptece 500ml kosztuje 5 zł. a przebitka nawet 30 zł bo zestawWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 12:20
malgorzatka199 lubi tę wiadomość
-
Hej
wróciłam i dzidzia rośnie i dalej jest dzidzia
strasznie to maleństwo uparte
teraz czekamy do czwartku na połowkowe
mama nie odpuści i będzie walczyć o płeć
malgorzatka199, Kleopatra, Kamilutek, ag194, WreszcieMama, marie_marie22, Rudzik, bbee, Camilia, Moniqaaa, Hope_, Karissa, Maniuś, Klaudia N., bezimienna, Arwi, sylwucha89, rybka33, monika_89, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pink sky witaj
Oczywiście że pamiętamy
Wiesz już kto u Ciebie w brzuszku?
U nas w domu na PS4 najwięcej gram ja z dziećmi. Z najstarszym grałam w Reymena i teraz młodszy mnie męczy. Nie może jeszcze grac, bo moim zdaniem jest za mały, ale ma starego pada do PS2 i siedzi i niby gra, haha. I teraz mężowi narzekam że mam z 3 dzieci w Reymana grac?! haha.
Trzymam kciuki za wizytyAle bym się cieszyła jakby u mnie coś odpadło ;p haha, ale po zdjęciu to chyba mało prawdopodobne ;p Mój starszy syn się upiera nad imieniem Julian a mi się kojarzy z Pingwinami z Madagaskaru ;p
Kamilutek, WreszcieMama, marie_marie22, Hope_, Maniuś, Spirit lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope_ wrote:dziewczyny który macie detektor ?? klaudia Ty masz angelsounds nie?
ten:
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsund-duzy-zestaw-gratisy-i5741722803.html
czy ten:
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsund-duzy-zestaw-gratisy-i5530005023.html
(jeden z nich ma sluchawki w ucho, a drugi nauszne i serduszko na detektorze rozowe)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c29458da91.png
Ja mam ten :p jestem na tel i ciężko mi w twoje linki wejsc ;pHope_ lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Małgorzata jak nie badał dopochwowo to nie brałabym tego zbyt poważnie. Ale odpoczywaj i czekaj do wizyty w środę.
Tak wlasnie staram sie do tego podejsc, ale wiecie jak jest. Serce mi wali jak dzwon, a ja sie boje ze to dodatkowo pogorszy sprawe. Do tego siedze sama w domu conajmniej do srody. I probuje odganiac zle mysli a one uparte wracaja. Brzuch sie dalej napina, ale narazie wzielam aspargin jak radzil moj lekarz prowadzacy i czekam. Staram sie być dobrej mysli, ale Wasze kciuki nie zaszkodza...