MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:Cześć dziewczyny duzo z was teskni i pyta o Toske, wiec mam dla was wiadomość Toska nie chce udzielać się publicznie z przyczyn prywatnych
Blubka ale wszystko z nią i dzidzią ok? -
nick nieaktualny
-
Aga, super ocena, gratuluję!
Co do Tymka, to mamy dobrych znajomych, którzy tak właśnie nazwali swojego synka (drugi to Kornel) - świetne imię, super pasuje do takiego małego szkraba. Jako dorosły będzie Tymon - ta wersja mi osobiście średnio się podoba, ale to kwestia gustu
Moje własne imię nigdy mi się nie podobało. W dzieciństwie w mojej paczce były tylko dwie dziewczyny i obie Kamile - średnio wspominam zdrobnienia typu Kamiś, Kamisia, Kamilka, które serwowali rodzice tej drugiej, i już tak mi została niechęć do tego imienia.
Hope, przykro mi z powodu odwołanej wizyty, takie obsuwy są zawsze stresujące.
Boli mnie głowa praktycznie cały dzień dzisiaj, no i jeszcze nie mogę pozbyć się takiego ogólnego niepokoju po tym zamachu w Berlinie. Kiepski dzień, mimo wigilii w pracy całkiem przyjemnej.ag194 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Czy Wy też macie wrażenie, że zmniejszył się Wam żołądek, albo że coś na niego uciska od dołu? Jem małe porcje, ale i tak jedzenie się ze mnie wylewa i nierzadko mam wątpliwą przyjemność "jedzenia" tego samego kęsa dwa razy... okropne uczucie, ale nie jak na wymioty, tylko takie odbijanie się treścią żołądka prawie do samego przełyku. A nachylanie się na przykład po to, żeby zawiązać sznurówki w butach, w ogóle odpada, bo wtedy to już w ogóle wyciskam sobie całą zawartość żołądka.
ja od wczoraj mam problem . Myslalam ze częstomocz jest juz u mnie na najwyzszym levelu a od wczoraj chodze co 15 min do wc na siku i czuje za kazdym razem ze musze tu i teraz bo inaczej popuszcze . Sorry za taką dokładnosc ale to zyc nie daje
a przeciez moze byc jeszcze gorzej
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Kamilutek wrote:Czy Wy też macie wrażenie, że zmniejszył się Wam żołądek, albo że coś na niego uciska od dołu? Jem małe porcje, ale i tak jedzenie się ze mnie wylewa i nierzadko mam wątpliwą przyjemność "jedzenia" tego samego kęsa dwa razy... okropne uczucie, ale nie jak na wymioty, tylko takie odbijanie się treścią żołądka prawie do samego przełyku. A nachylanie się na przykład po to, żeby zawiązać sznurówki w butach, w ogóle odpada, bo wtedy to już w ogóle wyciskam sobie całą zawartość żołądka.
jeśli się nie mylę, to masz refluks. Też cierpię na tą przypadłość w ciąży. Okropne uczucie. Mam tak głównie po pomarańczach i sokach itdWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:18
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
ag194 wrote:jeśli się nie mylę, to masz refluks. Też cierpię na tą przypadłość w ciąży. Okropne uczucie. Mam tak głównie po pomarańczach i sokach itd
Polubiłam - dziękuję za wyjaśnienie; wcale refluksu nie lubię!
Muszę poczytać, czy można z tym jakoś walczyć, bo aż się jeść odechciewa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:20
Forbidden wrote:Do mnie na szczęście nic nie wymyślali bo w sumie do Patrycji ciężko, ale nienawidziłam jak mówili Paćka
a tak poza tym myślę, że mam całkiem fajne imię, polecam
ja jeszcze nie lubie Patrysia...brrr... Nie znoszę tego zdrobnienia
-
Powiedz dla lekarza, może przepisze Ci coś ,mocniejszego' niż prevomit. ja tyle o ile to nauczyłam się z tym w miarę żyć, ale nienawidzę tego uczucia, skończyły się mdłości i wymioty, zaczął się refluks.
A grupa na fb spoko, dużo osób z forów tutaj w końcu przechodzi na fb, więc my też możemy. -
Co do grupy na fb to spoko, ale u mnie prawie nikt ze znajomych nie wie o ciąży i niektórym chcę powiedzieć osobiście w najbliższym czasie i nie chcę się publicznie chwalić, a jak się dołącza do takiej grupy to chyba się pojawia w profilu, co nie?
rybka33 lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Forbidden wrote:Co do grupy na fb to spoko, ale u mnie prawie nikt ze znajomych nie wie o ciąży i niektórym chcę powiedzieć osobiście w najbliższym czasie i nie chcę się publicznie chwalić, a jak się dołącza do takiej grupy to chyba się pojawia w profilu, co nie?
Nie ;p jesli jest ukryta grupa to nie ;p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra