MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Forbidden wrote:Co do grupy na fb to spoko, ale u mnie prawie nikt ze znajomych nie wie o ciąży i niektórym chcę powiedzieć osobiście w najbliższym czasie i nie chcę się publicznie chwalić, a jak się dołącza do takiej grupy to chyba się pojawia w profilu, co nie?
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny chyba niektóre nie rozumieją o co mi chodzi . Zakłada się zamkniętą grupę na fb i tylko my będziemy miały dostęp - nikt nie będzie mógł tam wejść
ja jestem na fb na październikowych mamusiach - założyłyśmy - na początku też byłam na nie ale potem stwierdziłam że super bo każdy siebie już zna , jest intymnie- można spokojnie dodawać focie a tu na forum co druga piszę żeby nie cytować bo będzie usuwała zdjęcie - czyli czegoś się obawiacie - i słusznie bo tu każdy może wejść a na fb na zamkniętej grupie nikt nie może wejśćCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Ja się też dostosuję. Jestem na fb już chyba w 8 grupach ale ogólnie lubię to forum. Zawsze działa ;p i są suwaczki ;p
Szkoda że Tosia tak zdecydowała ale jej prawo.
Mnie też czasem kłuje w pochwie.
Mój mąż robił dzisiaj pierogi, przed chwilą skończył.
Natalia gratuluje zaręczyn
natalia1354, malgorzatka199 lubią tę wiadomość
-
Mi tam na forum dobrze, ale np. na LWD dziewczyny założyły tajną grupę to też tam czasem spojrzę
Ale ogólnie korzystają i z forum i z grupy na fb, więc da się to pogodzić. Chociaż w sumie tam się nie produkuje stron w takim tempie jak tutaj
Co do Tośki to jak chce odpocząć od forum to ma takie prawo, powinnyśmy to uszanować. Najważniejsze, że nic się nie stało i wszystko u niej i malucha okej. Reszta to jej decyzje, może potrzeba jej trochę odpoczynku i tyleKonto zawsze może założyć nowe jak będzie chciała wrócić.
-
Ja zdecydowanie jestem za pozostaniem tutaj. Tez nie mam konta na fb i wolałabym nie zakładać. Jeśli część z nas się tam przeniesie to forum się sypnie tak jak Monika pisze.
Szkoda, że Toska nas opuściła ale może jeszcze kiedyś tu wpadnie chociaż na chwilę.rybka33 lubi tę wiadomość
-
Hej, co do fb niby fajnie, niby może być tylko obawiam się co z tymi postami będzie, one się mieszają, komentarze i komentarze do komentarzy. Trochę ciężko to ogarnąć żeby wszystko przeczytać. A tu wpis pod wpisem. Nie wiem jak większość jest za to pewnie że się przeniosę ale tu mi dobrze
Proponuję żeby do naszej tabeli dodać fb i może niech każda da tam odpowiedź żebyśmy miały czarne na białym?
Monika_89 jakbym mogła mieć prośbę o wpisanie daty następnej wizyty na 16.01 i połowkowe na 21.12 oraz 9.01? Przepraszam za kłopot ale na tel nie mam jak a nie zapowiada się zrbym miała dostęp do komputera w najbliższym czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 23:55
-
Ja jestem za pozostaniem na forum - choćby ze względu na dziewczyny, które Fb nie maja. Ja mam, a i tak wole tu zostać
Kleopatra, ja dwa lata pod rząd zamawiałam kalendarze z Colorland, a w tym roku zrobiłam u nich fotoobrazy i jestem niezmiennie mega zadowolonaZa rok pewnie znów beda kalendarze, bo urodzi sie Mały i będzie ślub Szwagra wiec znów będziemy mieć fajne zdjęcia
w tym roku to już nawet nie miałam z czego robić kalendarzy dla większości osób :p
Pakowanie prezentów za mną...ufff! 17 prezentów, w tym 9 fotoobrazów 60x40.. łatwo nie było!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb707f6348c5.jpg
Kurczę byłam w trzech lumpkach i nic ciekawego dla Tomaszka nie znalazłamDziewczyny z Łodzi - macie jakieś sprawdzone miejsca?
Uwaga, uwaga - Belly mnie właśnie poinformował, ze zaczynam dzis 22tc, tj 6 msc! Szok, szok, szok! 3 kg do przodu... już o 15:00 zobaczymy jak tam wyglada waga Tomaszkanatalia1354, Arwi, ag194, Spirit, bbee, Kamilutek, Demsik, Maniuś, sylwucha89, Uszczesliwiona, bezimienna, Madu1611, Kleopatra, Camilia, rybka33 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!