MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nie jesli grupa jest tajna, ale my z foru m rozowego na fb sie przenioslysmy i lipa, latwo cos pominac bo robia sie podkomentarze i co chwila trzeba by robic nowe watki bo nie ma powiadomien
-
nick nieaktualnyEj a kluje Was czasem w pochwie? Mnie tak kluje od wczoraj. A w ciagu ostatnich dwoch dni juz tyle bylo rewelacji ze juz sie wszystkiego boje i na wszelki wypadek do jutra staram sie glownie lezec. Dobrze ze jutro do swojego gina ide
Jahoda9102 lubi tę wiadomość
-
malgorzatka199 wrote:Ej a kluje Was czasem w pochwie? Mnie tak kluje od wczoraj. A w ciagu ostatnich dwoch dni juz tyle bylo rewelacji ze juz sie wszystkiego boje i na wszelki wypadek do jutra staram sie glownie lezec. Dobrze ze jutro do swojego gina ide
Mnie kuło jak miałam infekcję, a miałam już 2 razy, bo bardzo mnie wypływająca Luteina podrażniamalgorzatka199 lubi tę wiadomość
-
Malgorzatka mnie czasem kłuje i gin powiedział, że to normalne bo nasze ciało się musi dostosować do rosnącej macicy i to może ciągnąć, boleć i kłuć w różnych miejscach
malgorzatka199, natalia1354, rybka33 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Cześć dziewczyny,
Podczytuje Was, ale przygotowania do świąt idą pełną parą, wszystko już posprzątałam i ubrałam choinkę, a w piątek będę kroić sałatkiW czwartek w końcu mam wizytę
Dodatkowo muszę się Wam pochwalić, że mój chłop mi się dzisiaj oświadczyłCo prawda mało romantycznie to zrobił, ale nie mogę przecież wymagać za wiele
malgorzatka199, kamyla112, Forbidden, Spirit, marie_marie22, Kamilutek, Elmo13, ag194, bbee, Madu1611, mon!ta^, Hope_, Maniuś, Kleopatra, Espera, Demsik, Anstice, Arwi, amilka87, Uszczesliwiona, Karissa, sylwucha89, aneta.be, Rudzik, bezimienna, daisy123, zastrzeŻona, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualnyMnie tez wczesniej klulo jakos w 15 tc. Potem mialam infekcje i przestalo kluc. Ale teraz infekcji nie mam. Zawsze to czuje jak mam. Poza tym z zalecenia ginekologa lykam ProVag i jak cos zacznie swedzec to smaruje zelem ProVag. Teraz pomyslalam ze to albo wina luteiny ktora biore od przedwczoraj od 22:00, albo zbieg okolicznosci. Chociaz w necie pisza ze jak sie szyjka skraca to moze kluc. Eh... musze przestac sie konsultowac z drGooogle... Glupia ja.
Edit: zaczelo mnie kluc w 10 tc, w 15 tc mialam infekcje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:59
-
sylwia1985 wrote:coś mi się wydaje że tośka się obraziła bo dziewczynom nie podobało się to co pisze o WreszcieMama
Grupa na fb bylaby takim samym kotłem jak to forum... Wiec tak źle i tak niedobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny chyba niektóre nie rozumieją o co mi chodzi . Zakłada się zamkniętą grupę na fb i tylko my będziemy miały dostęp - nikt nie będzie mógł tam wejść
ja jestem na fb na październikowych mamusiach - założyłyśmy - na początku też byłam na nie ale potem stwierdziłam że super bo każdy siebie już zna , jest intymnie- można spokojnie dodawać focie a tu na forum co druga piszę żeby nie cytować bo będzie usuwała zdjęcie - czyli czegoś się obawiacie - i słusznie bo tu każdy może wejść a na fb na zamkniętej grupie nikt nie może wejść -
nick nieaktualny