MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
W tych nerwach powiedziałam, że patrząc na nieodpowiedzialne zachowania jego siostry, to nigdy nie spędzimy świąt z jego rodziną, bo te dzieciaki zawsze są chore, bo zamiast siedzieć w domu i się wyleczyć, to wszędzie chodzą i zarażają, a ja nie będę świadomie narażała ani Kacperka ani malutkiego Mikołaja na to, żeby łapali od nich choroby. Dla mnie jest prosta zasada - dzieci są chore, to siedzę w domu i je leczę.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Dobrze, że Was wszystkie tutaj mam i mogę się wygadać i zawsze liczyć na wsparcie i dobre rady. Dzięki Wam przestałam się denerwować. Mam gdzieś szwagierkę i jej zachowania (sama robi krzywdę swoim dzieciom, bo nie wiadomo jakie mogą być powikłania po niewyleczonych chorobach). Powinna tylko brać pod uwagę, że ma brata, który również chciał spędzić święta z rodzicami, a ona przez swój egoizm mu to uniemożliwia.Maniuś lubi tę wiadomość
-
ale się dzisiaj wkur..... zrobiłam wczoraj piernik - nie chciało mi się robić bo bolał mnie brzuch i głowa no ale zrobiłam żeby potem nie było pretensji że nic nie robię- dzisiaj dalam im do sprobowania i nam - mezowi smakowal a tesciowka no nastepnym razem mogl by byc mniej slodki
hahahaha slodki wcale nie byl - dalam duzo mniej cukru niz w przepisie i na dodatek brazowego - on jest mniej slodszy
kutfa jej nie dogodziMEGI81, Klaudia0727 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny później wszystko opiszę ale dziecię Toska Ty czarownico CÓRKA
MEGI81, sylwucha89, malgorzatka199, ag194, Kamilutek, Rudzik, zastrzeŻona, marie_marie22, bbee, Klaudia0727, Forbidden, natalia1354, Demsik, Arwi, Klaudia N., mon!ta^, Hope_, blubka, Uska, Maniuś, Madu1611, Camilia, sylwia1985, Kleopatra, Moniqaaa, Elmo13, Karissa, aneta.be, Espera, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Mam wrażenie, ze my też bardziej bojowe w trakcie ciazy
Czytałam o tej dziewczynie z kwietniowek. Modle sie za jej maleństwo
Ja z kurierami nie mam problemu. Wysłałam paczke dpd do pl doszla bardzo szybko
Druga wyslalam dpd do polski a moj brat w poniedziałek nadal ja do Wenezuelii i wlasnie patrze, ze juz jest na terenie Ameryki Południowej wiec bardzo szybko.
Moze miedzynarodowe ida sprawniej
Uszczesliwiona gratulacje tersz wysyp dziewczynek
Mój znajomy ( nie ma dzieci i mieszka w pl ) dostaje z zakladu pracy okolo 10kg slodyczy i to takich super
Raffaello, kinder w roznych postaciach i wysłał mi to wszystko do UK
Moje dzieciaki szczęśliwe beda to jadły chyba roktym bardziej ze 7 latka ma u mnie ograniczona ilość słodyczy
Sylwia niecierpie ludzi ktorym najlepiej wychodzi krytykowanie innych... ale juz sie nauczylam, ze nie każdemu dogodziszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 16:39
Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Carolina wrote:Mam wrażenie, ze my też bardziej bojowe w trakcie ciazy
Czytałam o tej dziewczynie z kwietniowek. Modle sie za jej maleństwo
Ja z kurierami nie mam problemu. Wysłałam paczke dpd do pl doszla bardzo szybko
Druga wyslalam dpd do polski a moj brat w poniedziałek nadal ja do Wenezuelii i wlasnie patrze, ze juz jest na terenie Ameryki Południowej wiec bardzo szybko.
Moze miedzynarodowe ida sprawniej
Uszczesliwiona gratulacje tersz wysyp dziewczynek
Mój znajomy ( nie ma dzieci i mieszka w pl ) dostaje z zakladu pracy okolo 10kg slodyczy i to takich super
Raffaello, kinder w roznych postaciach i wysłał mi to wszystko do UK
Moje dzieciaki szczęśliwe beda to jadły chyba roktym bardziej ze 7 latka ma u mnie ograniczona ilość słodyczy
Sylwia niecierpie ludzi ktorym najlepiej wychodzi krytykowanie innych... ale juz sie nauczylam, ze nie każdemu dogodziszDHL jest do dupy
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Dziś dziewczynki, ciekawe co jutro mi powie lekarz
Gratuluje córeczek
Ja też postanowiłam, że nie wyjdę jutro od lekarza dopóki nie powie mi jaka płeć!
Kto jeszcze jutro wizytuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 16:53
Uszczesliwiona, ag194 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Aha te teściówki ! Haha ja postanowiłam nawet ze w szpitalu jak urodze dostęp do mnie i do dziecka będzie miał tylko mój partner . Bo nie chce jej tam ... może to przesada ale jakoś na sama myśl że ona tam by mogła przyjść mnie denerwuje . Wgl nie rozumiem takich osob które celowo sprawiają przykrość i celowo denerwują .
MEGI81 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny
-
Zajrzałam na chwilę do kwietniówek do tej dziewczyny z maleńką córeczką, straszne, aż się poryczałam, nie jestem w stanie wyobrazić sobie, co ona musi czuć.
tyle czasu udało jej się wyszarpać, bo chyba z 6 tygodni leżała w szpitalu, pod najlepszą opieką, a mimo to... mam głęboką nadzieję, że jej córeczka wyrośnie na wspaniałą pannicę!
Przy takich problemach nasze kłopoty to bułka z masłem, ale wiem, ile takie wbijanie szpil od teściowych czy kretyńskie zachowanie rodziny potrafi napsuć krwi. Ten, kto wymyślił coś takiego jak teściowa, powinien smażyć się w ogniach piekielnych. Obyśmy my takie nie były
Dziewczynki się ujawniają! Pewnie dlatego teraz jest ich taki wysyp, bo we wcześniejszych badaniach usg brak wypatrzenia jajek zapewne nie oznacza, że jeszcze się ich nie wypatrzy i dlatego lekarze są ostrożni w zgadywaniu płciMój powiedział na ostatnim badaniu, że ich nie widzi - na razie
- więc na 80% dziewczynka, ale żeby się do tego nie przywiązywać.
Dzisiaj miałam strasznie nerwowy dzień w pracy, w takie dni aż się zastanawiam, czy nie dać sobie spokoju i nie udać się po zwolnienie. I jeszcze ten paskudny refluks strasznie mi dokucza!MEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!