MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Same dobre wiesci tyle dziewczynek na forum.swietnie,gratuluje.
Megi ja zgodnie z toba zostalabym w, domu i basta.
Szkoda maluszka i mamusi z kwietniowek bo dluga droga przed nimi teraz.oby zakonczona pomyslnie.
Co do tesciowych to wiecie jak jest-raz lepiej,raz gorzej ale byc musza.te ktorym sie wtracaja niech dadza sobie spokoj,posluchaja i robia po swojemu.moja mi dzis placka piecze na jutrzejsze urodzinki meza a ja pieke drugi.poprosilam i sie zgodzila;)takze tego...kto jak trafi;)
ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Klaudia ja ide w piatek:) normalna wizyta ale moze zrobi z tego polowkowe:) na 17_40 moze wcześniej
Widzialam! Widzialam hehe dwa kopniaki przed chwila:) tak jej sie chce kapusty liszonej:) jeszcze do 19 musi wytrzymać
Dostalan od Uczennicy prezent na gwiazdke- wiśnie w likierzexD mialam.ochotę rano ale wiadomo jak jest:)
-
Dpd dupa bo z Londynu nie ma z nimi kontaktu źle wysyłają numery przewozowe przesyłek itd nie przyjeżdżają na czas jak dają info ze będą no dzisiaj w tych godzinach i ich nie było. Potem jak się dzwoni to kłamią ze kurier był ale nikogo w domu nie było. I to nie pierwszyzna. Także na każdą firmę coś się znajdzie bez różnicy czy to dpd DHL ups inpost poczta
Arwi, natalia1354 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
natalia1354 wrote:
Kto jeszcze jutro wizytuje?o godz. 16. Cieszę się, że podejrzę swoją córcię
Umówiłam się na połówkowe, ale nie wiem czy zrobi mi, bo ostatnio w luxmedzie miałam usg (w piątek), a to były połówkowe. Ciekawe, pozostawię chyba jej wybór, po prostu pokażę wyniki usg z luxmedu i tyle. No ale chcę i tak iść na wizytę, żeby mi sprawdziła szyjkę, łożysko i po L4
Ale dziś wysyp córek
Gratulacjeag194, natalia1354 lubią tę wiadomość
-
Hope sorry ale kur** mac
Ty nie czekasz na wynik krwi czy masz anemie czy nie
Ty czekasz na wynik ktory spedza Ci sen z powiek kilka dobrych tygodni
I sam fakt nie potrafię zrozumiec ze trzeba tak dlugo czekac ( w uk wynik jest po 3-4 dniach) to jeszcze taki cyrk. -
mon!ta^ wrote:Dpd dupa bo z Londynu nie ma z nimi kontaktu źle wysyłają numery przewozowe przesyłek itd nie przyjeżdżają na czas jak dają info ze będą no dzisiaj w tych godzinach i ich nie było. Potem jak się dzwoni to kłamią ze kurier był ale nikogo w domu nie było. I to nie pierwszyzna. Także na każdą firmę coś się znajdzie bez różnicy czy to dpd DHL ups inpost poczta
Koleżanka nadawala paczkę z uk przez dpd do pl to kurier klamal ze byl ale ona drzwi nie otworzyla. Co sie okazalo facet nie zadzwonil na domofon ( dziewczyna mieszka w bloku ) tylko napisał " paczka noe dostarczona szklane drzwi zamknięte "
Facet chyba nigdy domofonu nie widział na oczy haha -
Hope, ja bym na Twoim miejscu złożyła oficjalną skargę. Nie dość, że to badanie jest naprawdę ważne - to nie powiększenie piersi do cholery - to jeszcze za nie zapłaciłaś, a firma najwyraźniej nie wywiązała się z umowy. Może gdyby ludzie składali skargi na takie postępowanie, coś by się w tym względzie poprawiło.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hope tak mi przykro
Nie mam już crl ale tak:
Kościoła udowa: 2.68cm
Seduszko: 143
Waga: 241g
Termin dalej na 21.05
Wszystkie pomiary w normie no i moje córeczka pokazała wreszcie co ma między nóżkamiboże ale jestem szczęśliwa! Unoszenie się 100m nad ziemią
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dea9fd97d8c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 19:23
Kamilutek, ag194, gaja_1, Forbidden, marie_marie22, Maniuś, bbee, natalia1354, MEGI81, sylwucha89, Demsik, Camilia, Madu1611, Hope_, mon!ta^, Rudzik, sylwia1985, Arwi, monika_89, Kleopatra, zastrzeŻona, Karissa, blubka, Uska, aneta.be, bezimienna, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
Ale super, patrzcie jak ten czas leci. Jeszcze niedawno robiłyśmy pierwsze prenatalne, a tu już połówkowe i niedługo wszystkie poznamy płeć naszych dzieci
potem trzecie badanie i do porodu, zanim się obejrzymy
jeszcze niedawno myślałam, że chyba nie doczekam się robienia wyprawki aż mnie nosiło, a tu już tuż tuż trzeba będzie zacząć kupować żeby się wyrobić ze wszystkim
takie pozytywne wieści z wizyt aż napawają optymizmem i dla mnie są najlepszą poprawą humoru
Hope naciskaj na nich, dzwoń i domagaj się wyników bo należą Ci się w trybie natychmiastowym! Tyle się naczekałaś, że to aż nie do pomyślenia że takie cyrki odstawiają, mając świadomość że to nie zwykła morfologia...marie_marie22, ag194, Kamilutek, Karissa lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g