MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik wrote:Ano wszyscy mówią,że Luśka od Lucyny,ale my znamy jedną Łucję i wszyscy ją Luśka wołają i nam się spodobało i też tak chcemy wołać. Przecież zdrobnienia są dla bliskich.
Ja mam na imię Agata i niektórzy wołają mi Aga i wielokrotnie słyszałam oburzenie jak ktoś to słyszał, że "Aga to skrót od Agnieszki, a nie od Agaty" a ja zawsze pytam, a gdzie to napisane? że na Agatę nie można mówić Aga? Jak ktoś chce niech mówi mi Aga.
No więc wychodzę z takiego założenia,że Łucja będzie Luśką, bo tak chcemy
No chyba,że mąż się podda teściowej i przekabaci mnie na Zośkę,ale bym nie chciała.a tak w ogóle to naprawdę jakbysmy chciały się przejmować każdą opinią to dzieci musiałyby pozostać chyba bezimienne
My już spakowani, czekam na męża, zjemy szybki obiad i w drogę
Będzie mnie tu napewno mniej bo i czasu mało w świeta... Ale nadrobię jak wrócimy
Kochane moje życzę Wam zdrowych wesołych świąt bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego roku! Samych sukcesów i oczywiście porodów bezbolesnych ale najwcześniej w kwietniu /majuaneta.be, sylwucha89, Kleopatra, marie_marie22, rybka33, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:blubka nie mamy nigdy nie była potrzebna - co to jest i jak tego szukać?
bbee - mam nebbud (to to samo co pulmicort), a mucosolvan na krtań to nic nie da.
monika- dzięki - zakupię - jakoś teraz mi sprawniej poszło jak męża nie ma niż jak jestpewnei teraz nam sie juz nie przyda, ale kto wie...
No i radośnie świątecznie - KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY!!!
Także zostają tylko wady rozwojowe, co będzie w przepuklinie i czy serduszko będzie ok. Kupuję kocyk! -
nick nieaktualny
-
Hope cudownie ;*** !!!
Powiem wam że u tego endokrynologa nie było tak źle :p byłam pierwsza w kolejce :)ufff i wyniki bardzo dobrejutro jeszcze polowkowe i święta
marie_marie22, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Hope, cudownie
faktycznie, musiałam nie doczytać, że to na krtań. Ten ventolin synek ma podawany ciągle czy tylko w razie potrzeby? Bo ja mam jeszcze alvesco i jeden mam brać w naglym wypadku, przy kurczu krtani a drugi jako kurację przy stanach przewlekłych.
Sylwia, na pewno jest dobrze.
A ja dopiero wykryłam skąd te moje krucze nóg. Od furaginy, działa moczopędnie i wypłukuje elektrolity. Brawo ja, się zorientowałam "szybko" ;( już furaginę kończę, zaczynam elektrolity uzupełniać. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja byłam przekonana, że będę mieć synka.. Dziś jak usłyszałam, że będzie córcia, to w sumie nie miałam jakichś wielkich emocji. Teraz jak tak sobie siedzę i myślę, to tak się rozczuliłam
Fajnie wiedzieć, że mam pod serduchem małą córeczkę i to jest takie piękne uczucie
Taka moja refleksja :>
marie_marie22, rybka33, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
weszłam na kwietniówki bo chciałam się dowiedzieć jak ma się ta malutka która się wczoraj urodziła ale nie mogę dojść do siebie po tym co przeczytałam - mama tuliła ją na rękach 3 godziny i zmarła po 10 godzinie rano
matko jaka tragedia przed swietami
kurde nie czytam juz takich tragrdi bo potem przezywam i spac nie mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 16:54
-
Dziewczyny pomocy! Bo zwariuje
czy tylko że mną jest coś nie tak czy to inni przesadzają.. Teściowa przyszła do naszego nowego domu,no i ok wszystko.. Zrobiła sobie zdjęcia pokoju jadalni itp paru rzeczy.. I następnego dnia dowiaduje się, że chwali się naszym domem.. W pracy, gdzie razem pracujemy, i to do mnie doszło. A ja sobie nie życzę by mój dom wszyscy oglądali.. Po co komu to oglądać i wgl porostu nie życzę sobie by pokazywała innym.. Mój mąż jej to powiedział i teraz wielka afera że ja mam o wszystko pretensje i wszyscy tam przeciwko mnie ze przesadzam.. Co o tym myślicie.. Puściły byście to.. Czy też bylybyście wściekłe za takie zachowanie..