MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie i zrobił mi jedynie usg dopochwowe. No i się podlamalam... Miesiąc temu moja szyjka miała 35mm i lekarz mówił że super, a dzisiaj jedynie 28mm. Z tego wszystkiego nie zapytałam nawet w jakim jest stanie. Mam nadzieję że się odbuduje - bo ma taką możliwość, prawda? We wtorek mam polowkowe to poproszę aby też zmierzył szyjke.
-
Nadia nie wiem czy Cię to pocieszy ale w pierwszej ciąży po 5miesiącu miałam ok.20mm i lekarka tylko kazała więcej wypoczywać i nie dźwigać. Nic złego się nie działo.
Super, że we wtorek masz wizytę to będziesz na bieżąco!
Staraj się więcej leżeć i się nie denerwuj
trzymam kciuki! -
Nadia nie mart sie js śmigam z szyjka 2.5cm i wierzę ze jest ok
Ja padam na mordke. Chwila odpoczynku
Choinka w koncu ubrana
Farsz na kolejne pierogi stygnie i bede mielic
Bigos od wczoraj sie robi
A dom wyglada jak po bombardowaniu
Dziewczyny te z ostatnich dni msc wiecie, ze nic powiedziane nie jest... jedna urodzi szybciej o 2 tyg druga później o 2 i sie wyrowna -
I nasza choinka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b99a2cb1105.jpgmarie_marie22, sylwucha89, Maniuś, bbee, rybka33, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:36
Kamilutek, Forbidden, Carolina, Ju14, Arwi, malgorzatka199, blubka, marie_marie22, natalia1354, Madu1611, monika_89, Rudzik, Espera, sylwucha89, Maniuś, bbee, Misia 69, mon!ta^, Kleopatra, daisy123, rybka33, Camilia, Elmo13, Agus26m, Uszczesliwiona, MEGI81, Karissa, ag194, kamyla112, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hope az mi łzy poleciały
Jejku nawet nie wiesz jak się cieszę
Kibicowalam Ci z całego serca i taka wspaniała nowina
Bedziecie mieli wspaniale święta -
jejku w końcu mogę się odezwać.sprzęt mi się popsuł a do tel nie mam cierpliwości.
Hope cudowna wiadomość!!!!
Gratuluje wszystkim zdrowych dzieciaczków i poznania płci.
Teściowe mogłyby odpuścić na ten świąteczny czas, co za babska wstrętne.
Ja wizytę ostatnia miałam miesiąc temu i idę dopiero 10.juz kończy mi się cierpliwość,chciałabym zobaczyć juz mojego dzidziolka.
dobra dziewczynki wracam do kuchni bo w czarnej du... jestem, miłego dzionka. -
Hope_ wrote:blubka nie mamy nigdy nie była potrzebna - co to jest i jak tego szukać?
bbee - mam nebbud (to to samo co pulmicort), a mucosolvan na krtań to nic nie da.
monika- dzięki - zakupię - jakoś teraz mi sprawniej poszło jak męża nie ma niż jak jestpewnei teraz nam sie juz nie przyda, ale kto wie...
No i radośnie świątecznie - KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY!!!
Także zostają tylko wady rozwojowe, co będzie w przepuklinie i czy serduszko będzie ok. Kupuję kocyk!
AAAAAAAAA!! Odtańczyłam taniec radości!! Cudowne wieści! Oprócz przepukliny nic małemu mężczyźnie nie będzie dolegało, mówię serio! Taki fighter z niego to musi być wszystko dobrze!
Kurde, strasznie się cieszę!! -
Hope_ wrote:blubka nie mamy nigdy nie była potrzebna - co to jest i jak tego szukać?
bbee - mam nebbud (to to samo co pulmicort), a mucosolvan na krtań to nic nie da.
monika- dzięki - zakupię - jakoś teraz mi sprawniej poszło jak męża nie ma niż jak jestpewnei teraz nam sie juz nie przyda, ale kto wie...
No i radośnie świątecznie - KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY!!!
Także zostają tylko wady rozwojowe, co będzie w przepuklinie i czy serduszko będzie ok. Kupuję kocyk!
To takie cudo https://naforum.zapodaj.net/thumbs/338169578c7b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea5ffa870cfa.jpg -
Hope cudowne wieści!!!
Nadia nie przejmuj się, jak kiedyś rozmawiałam z moją gin powiedziała że dopiero poniżej 20 mm trzeba się zacząć martwić, no chyba, że zaczyna się też rozwierać. Także więcej odpoczynku i napewno będzie okMi też się skróciła z 45 mm do 30 mm już kilka tygodni temu i od tamtej pory się utrzymuje na tym poziomie i mam nadzieję, że tak zostanie do porodu w maju, musi!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 14:47