MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwucha89 wrote:Qasha już widać że brzuszek jest ciążowy, zazdroszczę figury
Tak mi uda urosły, że czuję się jak wieloryb. Ogólnie mam wrażenie, że woda mi się zatrzymuje w organizmie.
Marzę o zupie cebulowej z żółtym serem!! -
Moja Aurelka bardzo mnie dzisiaj budziła w nocy :p takie fikolki robiła że szok
pochodziłam chwilę po pokoju i chyba poszła spać
ale lekarz mówi że mam łożysko na przedniej ścianie a ja ją czuje bardzo wyraźnie :p a jak się wypina
już pokazała tatusiowi jak przeplywa ( brzuch się rusza ) a tatUS jaki dumny z córeczki
mówi że silna po nim
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Ja po polowkowych.dzidziulka zdrowa 402g!!!wszystko idealnie do wieku ciazy.przeplywy narzady itd ok bez przepuklin rozszczepow itp.nie pokazala co ma miedzy nozkami wiec mniemam ze nic nie uroslo;)
sylwucha89, Arwi, gaja_1, bbee, Forbidden, Camilia, bezimienna, Kamilutek, blubka, Anstice, Uszczesliwiona, Mabelle, Breezee, mon!ta^, MEGI81, Kleopatra, Hope_, monika_89, sylwia1985, Rudzik, Madu1611, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Qasha wrote:Tak mi uda urosły, że czuję się jak wieloryb. Ogólnie mam wrażenie, że woda mi się zatrzymuje w organizmie.
Marzę o zupie cebulowej z żółtym serem!!
Za Twój tyłek i cycki dużo bym dała bo u mnie wypukłości tylko na brzuchu a to już aż tak fajnie nie wygląda
Co do wody to niestety ja też już zatrzymuję i do tego zaczynam puchnąćmyślałam że w tej ciąży mnie to ominie bo dużo chłodniej na zewnątrz, niestety jednak marzenia moje zostały pogrzebane
do tego przyjaciel cellulit wodny już się pojawił... jedyny plus że kilogramy po ciąży bardzo szybko schodzą razem z cellulitem
Arwi lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny jadę na izbę przyjęć
od tych awantur, które zafundowała nam moja szwagierka od niedzieli nie czuję nawet najmniejszego ruchu, a czułam je już regularnie i dość mocno, bo brzuch mi się ruszał. Wczoraj i dzisiaj jadłam słodkie, ale Maleństwo nie reaguje. Boże tak barwnych boję
Kochana, pewnie rusza się jak śpisz, a teraz leniuchujeWszystko będzie dobrze, zobaczysz, my tu mocno trzymamy kciuki! Daj proszę znać jak już będziesz coś wiedziała!
-
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych kopniaczkow:-) u mnie bardzo rzadko kilka razy na dzien a czasem tylko raz poczuje. Jak na 20 tydz to bardzo delikatne te kopniaczki z synem bylo calkiem odwrotnie. Moze Lili bedzie spokojnaa a łożysko na przedmiej scianie tez robi swoje. Zawsze czuje te kopniecia po prawej stronie na samiutkim dole;-)
-
Sylwia mój Nikoś też wczoraj dał mi popalić dlatego dzisiaj przy okazji że i tak jechałam na badania to zostałam u mojej mamy i leniuchuję
młody teraz śpi a jak wstanie to już dwie prababcie czekają aby go rozpieszczać a on gdy ma publiczność to jest w siódmym niebie i mamusi do szczęścia nie potrzebuje
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Megi, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze! Daj znać od razu!
Aurelka wczoraj mi spokoju nie dawała, ciągle kopała, dzisiaj jest spokojniejsza. Chyba, że nie zwracałam uwagi, bo od rana siedziałam w torcie dla mamy na urodziny, zaraz spróbuję wstawić foto w ten post albo niżej, bo przez tel. nie wiem czy dam radę edytować.
Zazdroszczę Wam zakupów i wyboru wózka, u nas na razie z kasą krucho i musimy czekać, strasznie mi to humor psujeWczoraj tylko w pepco kupiłam parę skarpeteczek po promocji.
-
Gratuluję udanych wizyt
Ja czekam do piątku
Megi maluszek pewnie odpoczywa, ale jedź zobacz będziesz spokojniejsza, trzymam kciuki
Ja ruchy czuje od 18 tygodnia, zwykle rano i wieczorem, u mnie to takie delikatne pukanie od środka, pod ręką zwykle nie odczuwalne. A jak mój P. położy rękę to Ala przestaje się ruszać
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Trochę krzywo mi to wszystko wyszło, ale się starałam...
Tort urodzinowy dla mojej mamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82d76e1b2c10.jpgCamilia, aneta.be, Demsik, bezimienna, blubka, Arwi, sylwucha89, Uszczesliwiona, Uska, Breezee, amilka87, Nika33, MEGI81, Kleopatra, monika_89, Karissa, Rudzik, Elmo13, rybka33, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Bbee ja też jeszcze prawie nic nie kupiłam dla Synusia. W sumie jedną rzecz tylko- matę do przewijania Skip Hop z promocji.
przykro mi, ze w sklepie mogę tylko pooglądać czy przejrzeć allegro