MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.szczesliva.pl/gdy-nie-slychac-serca-bicia/ dziewczyny piękny artykuł ale o utracie dziecka, oszczegam żebyście nie czytaly wszystkie
Megi jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:29
-
Uszczesliwiona wrote:http://www.szczesliva.pl/gdy-nie-slychac-serca-bicia/ dziewczyny piękny artykuł ale o utracie dziecka, oszczegam żebyście nie czytaly wszystkie
Czytałam jakiś czas temu, ryczałam jak bóbr.
A tak na marginesie, jakby któraś z Was kiedyś się nudziła i szukała w czeluściach internetu fajnych tekstów o rodzicielstwie, to polecam mataja.pl, zwłaszcza wpisy Alicji - są bardzo mądre, a przy tym można się popłakać ze śmiechu
Megi, trzymam kciuki!
Jakoś dawno nie było na forum Goni... Jahoda też zniknęła parę dni temu, mam nadzieję, że u niej już wszystko w porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 21:09
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Czytałam jakiś czas temu, ryczałam jak bóbr.
A tak na marginesie, jakby któraś z Was kiedyś się nudziła i szukała w czeluściach internetu fajnych tekstów o rodzicielstwie, to polecam mataja.pl, zwłaszcza wpisy Alicji - są bardzo mądre, a przy tym można się popłakać ze śmiechu
Megi, trzymam kciuki!
Jakoś dawno nie było na forum Goni... Jahoda też zniknęła parę dni temu, mam nadzieję, że u niej już wszystko w porządku. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/902c5d5eea8a.jpg
Nasza niunia:)Kleopatra, Kamilutek, sylwucha89, julita, bezimienna, Rudzik, Karissa, monika_89, Mabelle, Uszczesliwiona, bbee, malgorzatka199, Arwi, Forbidden, blubka, sylwia1985, ag194, Uska, Anya, Camilia, rybka33, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej Dziewczyny! Melduje sie po wizycie u mojego zaufanego gin
Tomuś wazy już 500g i szykuje sie na boksera, bo cała wizytę miał gardę przed buźka przygotowana i odpuszczał tylko momentami jak go lekarz poszturchal, zeby sie pokazał na nagraniu
Wszystko super, Mały pięknie rośnie i co najwazniejsze - łożysko sie podniosło wysoko, jest bodajże 5cm od ujścia szyjki, i mozemy sie wreszcie kochać!!!!! Dzis pewnie będzie spokojnie dość, bo jestesmy u Teściów od soboty, ale jutro jedziemy do domu po południu i przeczuwam szaleństwa przed wizyta u znajomych
Luteinę zmniejszamy do 2x1 i jak za jakieś 2tyg sie skończy opakowanie to zobaczymy jak zareaguje na odstawienie zupełniePoza tym mam brać tylko magne b6 max 4x1 nadal.
Mały jak do jakiegoś 19tyg sie nie chciał ujawniać, tak teraz szaleje kilka razy dziennie, zwłaszcza jak jeździmy autem
Co do Świat to minęły w miłej rodzinnej atmosferzeMnie osobiście macanie brzucha (przez ubrania) w ogóle nie przeszkadza i wręcz chętnie sie nim chwale po 13 msc starań
Wiec jak koleżanka czy ktoś z rodziny chce dotknąć, to nie ma problemu - nie mogę sie doczekać aż zacznie innych tam kopać
Przykro mi strasznie czytać Wasze opowieści o kłótniach rodzinnychMam ogromna nadzieje, ze wszystko sie poukłada - bez względu na to w jaki konkretnie sposób... nie zawsze te łatwe decyzje sa bowiem dla nas dobre. Czasem trzeba sie od niektórych odciąć
Megi - czekamy na wieści! Powiesilabym ta Twoja Szwagierkę za cycki za te nerwy na które naraziła Ciebie i resztę rodziny!Mabelle, blubka, monika_89, Kleopatra, Uszczesliwiona, bbee, Kamilutek, Arwi, sylwucha89, Forbidden, natalia1354, Demsik, Rudzik, ag194, Hope_, Uska, mon!ta^, Camilia, rybka33, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Dziewczyny czy was po usg bolą brzuchy tak jak na okres?
Na początku grudnia miałam usg prywatnie i bolał mnie później brzuch
Dziś miałam w szpitalu i to samo, dość nieprzyjemny ból
Coś na zasadzie bolacych jajników
U nas już po urodzinach
Maz i córka zachwyceni
Mała dostała masę prezentów a najbardziej ucieszyła się z globus który w nocy zmienia się i pokazuje gwiazdy
Pol dnia już siedzi i uczy się gdzie jakie państwo leżyUszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja myslałam że maluszek może zrobi mi prezencik pod choinkę i da kopniaczka a tu dupa
nadal nic nie czuje tylko takie bulgotanie
Witaj Sylwia w klubie tez miałam taką nadzieję w moim przypadku a tu nic,tylko jakieś pulsowanie,czy bicie serduszka chyba-z prawej to na pewno serce ale z lewej tak słabiej to nie wiem co to.
Megi twoja szwagierka to tzw. WAMPIR ENERGETYCZNY.To taki rodzaj ludzi którzy swoim zachowaniem zatruwają życie innym,psują humor,zdrowie i wszystko dookoła a tutaj także życie rodzinne,skłóca wszystkich ze sobą.Już widać udało jej się z poprzedniczką Twoją,to teraz postanowiła wziąść się za ciebie.Tylko zastanawia mnie jedno:jaki ma w tym interes.Chyba chce by jej brat był cały czas sam,czy jest zazdrosna o jego szczęście?! PO prostu WAMPIR ENERGETYCZNY i koniec,kropka. Przepraszam jeśli się wymądrzam-od takich ludzi bądźmy jak najdalej.Troszkę wiem na ten temat bo była mojego męża też jest taką samą WAMPIRZYCĄ ALE SIĘ ODCIELIŚMY OD NIEJ CAŁKOWICIE i jest względnie spokój.MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość