MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Część Dziewczyny - jestem Grudniową mamusią 2016 (i Listopadową 2014)
Mam do sprzedania w bardzo dobrej cenie detektor tętna płodu Sonoline C - kupiony we wrześniu tego roku - używany tylko kilka razy w tej ciąży (24 miesiące gwarancji od momentu zakupu)
Własciwie nie nosi śladów użytkowania!
Cena: 299 PLN (cena nowego ok 450 pln)
Do tego dwie butelki z żelem GRATIS (jedna lekko napoczęta)
Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana poproszę o wiadomość prywatną (dodanie do przyjaciółek) lub kontakt przez OLX.
https://www.olx.pl/oferta/detektor-tetna-sonoline-c-CID88-IDjqQVI.html#5a867ef945
Pozdrawiam i życzę szczęśliwych rozwiązań!
-
Kochane, trzymam kciuki za wizytujące i za Dewę
Czekamy na relacje - to najlepsza część tego forum
Ja też mam ciągle zapchany nos, opuchnięte śluzówki utrudniają oddychanie do tego stopnia, że zaczęłam w nocy... chrapać! I budzę się z podrażnionym, suchym gardłem. Ale nic się z tym nie zrobi niestety.
Kleopatra, miłego szwendania się po Parku Oliwskim, ciekawa jestem, czy jest śnieg.
Dzisiaj miałam jedną z ostatnich jazd i gdyby to był egzamin, to nie zdałabym, bo nie udało mi się zatrzasnąć przedniej klapy... masakra jakaś, to nic, że wszystkie parkowania bezbłędnie, nawet w kopertę bardzo ciasną idealnie się zmieściłam, na mieście bez żadnego błędu przez prawie 2 godziny jeżdżenia, ważne, że klapa się nie zamknęła, tylko odskoczyła, i za to mogą uwalić. Paranoja do kwadratu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 11:12
Kleopatra, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Witam się w 21 tygodniu
Za wizytujące dzisaj mocno trzymam kciuki i Dewa oczywiście w Twojej sprawie też
Ja mam ciągle zatkany nos i sapię jak lokomotywa, aż mój mąż się martwi czy coś się dzieje złegoAle to tylko "uroki" ciąży
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam problem ze śluzówką, zwłaszcza w nocy. W sypialni już praktycznie nie grzejemy bo wtedy było jeszcze gorzej... Nos się zatyka, budzę się z przesuszonym bolącym gardłem... A teraz przy przeziębieniu to już wogole masakra...
-
Dzień dobry
dołączam do wizytujących, niecierpliwie czekam na spotkanie z Maksiem
megi świetne wiadomosci
Karissa pół kilo jak to poważnie brzmi! super że lożysko poszlo do góry, jedno zmartwienie mniej
Carolina po połowkowym mnie bolał bo lekarz dlugo robił usg i mocno dociskał głowicę, normalnie zawsze jest ok
małgorzatka kciukiAsylwucha89, Kleopatra, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dobra, już po, już wiemy co i jak, uuuuf! Dziękuję Dziewczynki!
Sprawa tajemnicza, ale to tylko dlatego, że nie chcę Was zanudzać swoimi problemami. Wiecie, każdy coś ma.
Ale bardzo dziękuję! Swoją drogą, jak intensywnie organizm reaguje na stres..niby nic, a tętno głowę rozwala. Eeeeech.MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydewa wrote:Dobra, już po, już wiemy co i jak, uuuuf! Dziękuję Dziewczynki!
Sprawa tajemnicza, ale to tylko dlatego, że nie chcę Was zanudzać swoimi problemami. Wiecie, każdy coś ma.
Ale bardzo dziękuję! Swoją drogą, jak intensywnie organizm reaguje na stres..niby nic, a tętno głowę rozwala. Eeeeech.
Oj z tym stresem to wiem cos o tymNajwazniejsze ze tajemnicza sprawa ma sie dobrze
-
Dzień dobry,
Witam się w 23. tygodniu i 6. miesiącu! Robi się poważnie, podobno od 6. miesiąca leci już z górki
U mnie w domu wszyscy chorzy, tylko ja się jakoś trzymam. Wypędziłam właśnie rodziców do lekarza, bo ja jeszcze mnie zarażą to będzie nieciekawie. Poszli i oby im coś lekarz sensownego przepisał
Ale mam ochotę na hot doga. I zupę cebulową!
Kciuki za wszystkie wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 13:00
MEGI81, monika_89, Demsik, Uszczesliwiona, ag194, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka, nie stresuj się, będzie dobrze
Ja wczoraj miałam dzień lenistwa, a dziś jak patrze na ten syf w domu, to aż nie wiem od czego zacząć :o Codziennie się sprząta, a i tak jest bałagan... Więc ja dziś spędzam dzień na sprzątaniu
Powodzenia wizytującym i miłego dnia dla Was mamusie :*malgorzatka199, Demsik lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Dewa u mnie malutki stres a mały reaguje boksowaniem mnie
Mam nadzieję że wszystko ok i wieści są dla Ciebie pozytywne
Dziewczyny pomóżcie
Jak już wcześniej pisałam od 26 tygodnia przechodze na macierzynski ( jeszcze moja manager ma mi się dowiedzieć o to )
Kiedy będzie mój 26tydzien ciazy
My mówimy że jesteśmy w ciazy jak suwaczek pokazuje np 20tc to my mówimy że jesteśmy w 21
USG wczoraj pokazało że jestem w 20tc i 5 dni czyli tak samo jak pokazuje suwak
Czyli jutro będzie 21tyhodni plus dodać 5 tygodni tak?
Liczymy tak jak suwak pokazuje nie tak jak my zawsze mówimy o rozpoczętych tyg?
Mam.nadzije że mnie rozumiecie -
sylwucha89 wrote:
Ja już ogarnełam jaskinię młodego i salon więc sukces teraz spróbuję dobrać się do kuchniale kurde kondycji zero godzina roboty a ja ledwie dyszę.. Do tego często mam takie jakby kołatania serca muszę się jutro o to na wizycie zapytać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 14:05
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Kurczę dziewczyny ale mnie właśnie mój prawie pięciolatek wkurzył. Normalnie po 3 godzinach kłótni ze mną o wszystko i ryku sie w końcu na niego wydarlam i sama sie poryczalam i zamknęłam w innym pokoju. Mam tak fajne dziecko ale ma takie dni czasami, ze mam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść. W takich momentach czuje sie beznadziejna matka i nie wiem jak sobie z dwójka poradzę ;( masakra ;(
wersja z OM
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b26322cdaaec.jpg
Witam w chyba? 6 miesiącu :*
Podjelismy decyzje o ślubie, w sierpniu łączymy z chrzcinamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 13:42
Forbidden, Anstice, Uska, MEGI81, bezimienna, Breezee, monika_89, sylwucha89, Demsik, Kleopatra, Arwi, sylwia1985, Kamilutek, bbee, malgorzatka199, Hope_, Rudzik, Madu1611, Uszczesliwiona, marie_marie22, Mabelle, Karissa, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość