X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wreszcie postęp co do imion <3 pozostają 3 typy : Anastazja, Natasza, Wiktora :) na szczęście i mi i mężowi się one podobają więc nie będzie takiej wojny jak się spodziewałam :)

Demsik, natalia1354, Arwi, bezimienna, Kleopatra, Kamilutek, julita, sylwucha89, Rudzik, MEGI81, aneta.be, Carolina, bbee, Spirit, Karissa, monika_89, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Ale tu cisza :) My z Nikosiem już po śniadaniu i biorę się za sprzątanie. Zaczynają się fajne promocje w hm i zarze ale z rozmiarami jest tragedia przede wszystkim w hm.

Kto dzisiaj wizytuje? Oczywiście trzymam kciuki i czekam na relację :) ja już jutro jadę podejrzeć moją królewnę a 12 stycznia połówkowe :)

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis polowkowe. I mam mega stresa :( brzuch przez swieta mnie bolal i teraz sie martwie.

• aneta.be Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka głowa do góry! na pewno wszystko będzie w porządku :) GRUNT to pozytywne nastawienie!

2017 -syn
    2019 - córka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneta.be wrote:
    Małgorzatka głowa do góry! na pewno wszystko będzie w porządku :) GRUNT to pozytywne nastawienie!

Staram sie. Ale niepokoj zostal. Mam nadzieje ze po wizycie odetchne.

• Spirit Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozpoczynam dziś 6 miesiac, na polowkowych wszystko ok!

Czas na... ogromne zakupy :D

aneta.be, bbee, Madu1611, sylwucha89, Rudzik, MEGI81, Uszczesliwiona, Kleopatra, Uska, Arwi, Breezee, Camilia, sylwia1985, rybka33, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • aneta.be Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzatka199 wrote:
    Staram sie. Ale niepokoj zostal. Mam nadzieje ze po wizycie odetchne.

Będziemy tu wszystkie mocno trzymać kciuki :) Powodzenia i daj znać po wizycie :)

malgorzatka199 lubi tę wiadomość

2017 -syn
    2019 - córka
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzatka im większy stres przed wizytą tym wiekasza radość po wizycie ;) czekamy na dobre wieści :)

Ja już ogarnełam jaskinię młodego i salon więc sukces teraz spróbuję dobrać się do kuchni ;) ale kurde kondycji zero godzina roboty a ja ledwie dyszę.. Do tego często mam takie jakby kołatania serca muszę się jutro o to na wizycie zapytać.

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziś się zaczyna 6 miesiąc wg belly :) 22 tc :)
    6 miesiąc, brzmi poważnie ;) :P

Torcik wszystkim smakował, krem był o smaku kinderków (moje dziecko miało nadmiar, a białą czekoladę którą miałam do kremu mi zjedli w niewyjaśnionych okolicznościach) , wszystkim podpasował ;) Mamie podobał się mój wkład artystyczny ;) Także urodziny mamy udane :)

Megi, kamień z serca, że wszystko dobrze, martwiłam się.

Małgorzatka, będzie dobrze, nie denerwuj się.

rybka, masz rację z tymi wampirami energetycznymi, wszystkim psują krew, prawie w każdej rodzinie się taki znajdzie, niestety :( W mojej rodzinie jak ktoś zaczyna wszystkim działać na nerwy, to po prostu wystawiamy takiego delikwenta za drzwi. W rodzinie męża się robi "dobrą minę do złej gry" i wszystko jest akceptowalne, można zwariować czasami, szczególnie jak to było z moją byłą szwagierką, że wszystkich obrażała na około i robiła co chciała, teraz szwagierka od drugiego brata męża, też wszystkim na nerwy działa i jej pozwalają... Jak dla mnie takich wampirów należy się do razu pozbywać, jasno granice postawić i albo przestrzega, albo do widzenia.

sylwucha89, MEGI81, Uszczesliwiona, Spirit, malgorzatka199, Kamilutek, rybka33, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzatka199 wrote:
    Ja mam dzis polowkowe. I mam mega stresa :( brzuch przez swieta mnie bolal i teraz sie martwie.
    Małgorzata będzie dobrze. Mnie też całe święta brzuch bolał i to bardzo a mały cały i zdrowy i rozwija się książkowo :)
    Ja po świętach jestem wymeczona, nagotowalam się nasprzatalam, późnej te jeżdżenie po nocach z męża bratowa po szpitalach, wczoraj urodziny męża i córki
    Cieszę się że już po wszystkim i mogę dziś nic nie robić :)

malgorzatka199, rybka33 lubią tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki <3

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś wizytuje, ale jedziemy cała rodzina i polazimy potem po Gdańsku, chyba do parku oliwskiego pójdziemy więc będę później. Oby wszystko było ok.
    Małgorzata za Ciebie trzymam kciuki.
    Mój młodszy katar ma i kaszel :(

malgorzatka199, MEGI81 lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • amilka87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka trzymam mocno kciuki.

MEGI super ze wszytsko dobrze :)

My dzisiaj zaczynamy 21 tydzien i konczymy pierwsza polowe ciazy :))) Teraz juz z gorki hihi :)

Wczoraj bylismy z mezem i synkiem 5 godzin na spacerze, potem jak sie polozylismy spac to maz sie ze mnie smial ze sapie jak lokomotywa. Tez macie czasem takie wrazenie ze w powietrzu jest za malo powietrza? mi sie tak ostatnio zaczelo, a jeszcze jak mlody kopnie to potrafie dostac ataku kuszlu. Troche sie boje co bedzie potem bo to przeciez dopiero polowa. Do tego sapania dochodzi to ze ciagle mam pelny nos, ale jak bylam u lekarza to powiedzial, ze to taki objaw ciazy i tego sie nie pozbede wiec jedynie co mi zostaje to sie z tym zaprzyjaznic.

Espera, malgorzatka199, Uszczesliwiona, Demsik, MEGI81, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość

p19ucsqv9hbi49uu.png
    wersja z OM
    oar8skjoa5uwfzmc.png
    dqprj44j0rp9buta.png

• Carolina Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amilka mam to samo sapie jakbym ważyła 100+
    Nos mam też cały zapchany ale podobnie takie mogą być uroki ciazy
    Moj maz też czasami patrzy na mnie i pyta się czy na pewno wszystko ok bo sapie ;)

MEGI81 lubi tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

• Carolina Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Ja też dziś wizytuje, ale jedziemy cała rodzina i polazimy potem po Gdańsku, chyba do parku oliwskiego pójdziemy więc będę później. Oby wszystko było ok.
    Małgorzata za Ciebie trzymam kciuki.
    Mój młodszy katar ma i kaszel :(
    Trzymam kciuki a park Oliwski bajeczny jest w tym roku mam nadzieję, że zdążę też go zobaczyć :)

Kleopatra lubi tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

• Forbidden Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 21 tygodniu :) od wczorajszej wizyty kiedy znam płeć i wybraliśmy imię, to niesamowicie się zmieniło moje podejście do dzidzi w brzuszku. Jak był taki bezosobowy to nie potrafiłam się odnieść do tego wszystkiego, ciąża była abstrakcją dla mnie a teraz? Nie potrafię się doczekać, aż poznam mojego kochanego Synka <3 wybaczcie moje zachwyty, ale to dla mnie tak nowe i tak super uczucie, że nie ogarniam :D

Amilka mam to samo, mam totalnie zatkany nos i oddycham praktycznie cały czas przez usta i sapię jak po maratonie, nie umiem dobrze powietrza nabrać :P

bbee, malgorzatka199, blubka, Uszczesliwiona, Kamilutek, Demsik, monika_89, sylwucha89, natalia1354, Arwi, MEGI81, sylwia1985, rybka33, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość

28.12 - 289g
    06.03 - 1498g
    ckaiyx8dib4qanun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Kleopatra trzymam kciuki.

Kleopatra lubi tę wiadomość

• Espera Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, kciukasy za wizyty!!! Ja jeszcze 2 tygodnie muszę poczekać. Moze wtedy wreszcie dzieciątko ujawni definitywnie kim jest. Dzisiaj wreszcie mąż wyczuł kopniaki :-) a maleństwo od rana ma chyba dyskotekę w brzuszku. Kiepsko spaliśmy. Stas wczoraj dostal zestaw lego wymarzony (zamawialiśmy z allegro bo uzbierał kasę) tako wielki, składał 11 godzin... A w nocy co chwilę afera bo mu się śniło ze połknął klocek i myślał że to naprawdę.... Przez to budził też psa i mąż 3x musial wychodzić w nocy na spacer z naszym szczeniakiem... To już nie pierwszy raz jak mu się to śniło i zawsze ten sam problem ...płacz i nie wierzy że to tylko sen i on w gardełku czuje ten klocek...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • dewa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka, Kleopatra, trzymam kciuki! :)

Jeszcze tylko trzy dni i wracamy do Niemiec, ciekawa jestem w jakim stanie zastaniemy mieszkanie po tym zalaniu... :/

Dziewczyny, jeżeli mogę prosić to zaciśnijcie na chwilkę kciuki i wyślijcie mi pozytywną energię, żeby pewna trudna dla mnie sprawa dobrze się zakończyła...Wasze kciuki mają moc...Dziękuję!

aneta.be, Uszczesliwiona, Demsik, malgorzatka199, sylwucha89, Kleopatra, Madu1611, julita, MEGI81, Breezee, Rudzik, Maniuś lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa zaciśnięte oczywiście!

dewa lubi tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ