MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewuszki a czy u któreś z Was dziecko położone jest miednicowo?
Na tym etapie to dziecko jest chwile tak a po chwili moze byc juz inaczej chybatak wnioskuje po ruchach. Bo kopie mmnie po calym brzuchu. U mnie na polowkowym napisal glowkowe podluzne czy jakos tak.
-
Uszczesliwiona wrote:Sylwia super
szalej, ja też kupuje wszystko unisex mimo że udało mi się dowiedzieć kto u mnie mieszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 22:03
-
Marie_marie u mnie w szpitalu masz taką opcję, że gdy przyjezdzasz rodzic to zglaszasz chęć wykupienia prywatnej sali porodowej z położną i one między sobą już ustalają, która może przyjechać. Dodatkowo po porodzie dostajesz salę dwuosobową z oddzielną łazienką i położna zostaje jeszcze z Tobą kilka godzin. Taka przyjemność kosztuje 450 zł i moim zdaniem bardzo warto. Niestety może się zdążyć brak miejsca na prywatnej sali albo brak wolnej położnej ale na to już wpływu nie masz.
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Pokaż, pokaż!
Ok, dziś już z łóżka nie wyłażę,ale któregoś dnia sfocę moją kolekcję ciuszków i wrzucę. Te najfajniejsze wzory z lumpeksu -
Gonia, to witam w klubie
a Ty masz już dwóch synów? W jakim wieku?
Ja drugi poród miałam ciocie położna a tu cesarska ;p ciężko przewidzieć takie rzeczy
Barrrrrdzo mocno mnie dzisiaj kopie. Aż boleśnie. Jutro mam szybki podgląd na NFZ. -
A to Kuba wiecznie w tej samej pozycji
Głowa po lewej stronie pępka, a nóżkami kopie po prawej stronie pępka tak na dole
Byłam dzisiaj u kardiologa po wyniki holtera i moje serducho ma się super! Z radości aż się lepiej poczułam i pojechałam kupić sobie nowy stanik.... No i tu zaczyna się komedia! 70F za małe, 70G za duże! I bądź tu mądry! Brafitterka rozłożyła ręce, przymierzyłam wszystkie modele, które były w sklepie i ŻADEN nie pasowałChyba będę skazana na mój 70F lekko ciasnawy, ale daje radę.
Na pocieszenie kupiłam sobie serek homoseksualny i dwa ciuszki dla Kubusia, tadam:
Teraz sobie leżakuję w łóżku, bo gorączka już prawie poszła w zapomnienie, ale katar ciągle męczyKarissa, Uszczesliwiona, GoNia1979, WreszcieMama, bbee, MEGI81, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Psia dupa, ostatnio zaczęłam mieć tzw. "zachciolki":p w prawdzie dopiero zdarzyło sie to z 3 razy, ale zawsze mi sie to włącza na późny wieczor i tak oto ostatnio wszamalam 2 małe kawałki ciasta grubo po północy, dzis po 21 zjadłam makaron tagiatelle z pesto bazyliowym i parmezanem - niebo w gębie!!!
Oby to sie nie powtarzało zbyt często, bo kurczę dobrze mi idzie z trzymaniem formy... Moze to płytkie, ale jakoś boje sie roztyc...
Zyrcia - Wow! Ale Ty już masz zestawik! Twój M nie ma z tym problemu?Bo moj, to jak zobaczył szufladę ciuszków, to wściekał sie jakbym wózek kupiła bez konsultacji :p
MEGI81 lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Żyrcia wow ale szalejesz inland to wszystko małe na sam początek?
Ja mam może tyle co Ty ale raczej 0-3-6
Sylwia ale masz wstydnisia albo wstydnisia
Gonia gratki rodzinka PL super
Moj z tego co mi lekarze powiedzieli już ma położenie prawidłowe
Ja kosmetyki też będę kupować na ostatni moment pewnie w kwietniu
Moj mały też kopie już mocno a dziś wkładal mi ręce albo nogi między zebra to sobie znalazł zabawęA matka niech cierpi
GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Espera, możesz zerknąć czy to ten? I jeszcze pytanie czy nie ma rozbieżności w wynikach gdy robi się kilka pomiarów jeden za drugim?
http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-bezdotykowy-non-contact.htmlRudzik lubi tę wiadomość
-
Karissa wrote:Psia dupa, ostatnio zaczęłam mieć tzw. "zachciolki":p w prawdzie dopiero zdarzyło sie to z 3 razy, ale zawsze mi sie to włącza na późny wieczor i tak oto ostatnio wszamalam 2 małe kawałki ciasta grubo po północy, dzis po 21 zjadłam makaron tagiatelle z pesto bazyliowym i parmezanem - niebo w gębie!!!
Oby to sie nie powtarzało zbyt często, bo kurczę dobrze mi idzie z trzymaniem formy... Moze to płytkie, ale jakoś boje sie roztyc...
Zyrcia - Wow! Ale Ty już masz zestawik! Twój M nie ma z tym problemu?Bo moj, to jak zobaczył szufladę ciuszków, to wściekał sie jakbym wózek kupiła bez konsultacji :p
U mnie z ubrankami to samo tzn ja mogę kupić nawet tira wypełnionego ubraniami ale tylko jak maz jedzie ze mną
On ma większą jazdę niż ja na rzeczy dla małegopojedyncze zakupy są ok ale jak już mam jechac na większe to mąż zawsze jedzie ze mną
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak to jest z położeniem miednicowym ale moja Ala była dwa razy owinięta pepowiną i lekarz powiedział, że na tym etapie to normalne bo ma jeszcze dużo miejsca i dużo płynu i ciągle się przemieszcza, a poza tym pępowina jest gruba i mam się nie martwić. Ale oczywiście nie byłabym sobą gdybym się nie martwiła. Jak będę w przyszłym tygodniu u mojej gin to spytam czy się odwinęła
-
Qasha ja tam wolę homogenizowane od homoseksualnych, no ale jak kto woli
)
(wiem wiem, słownik zapewne poprawił Cię, ale uśmiałam się)GoNia1979, Hope_, Kleopatra, Klaudia N., MEGI81, marie_marie22, Arwi lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:A to Kuba wiecznie w tej samej pozycji
Głowa po lewej stronie pępka, a nóżkami kopie po prawej stronie pępka tak na dole
Byłam dzisiaj u kardiologa po wyniki holtera i moje serducho ma się super! Z radości aż się lepiej poczułam i pojechałam kupić sobie nowy stanik.... No i tu zaczyna się komedia! 70F za małe, 70G za duże! I bądź tu mądry! Brafitterka rozłożyła ręce, przymierzyłam wszystkie modele, które były w sklepie i ŻADEN nie pasowałChyba będę skazana na mój 70F lekko ciasnawy, ale daje radę.
Na pocieszenie kupiłam sobie serek homoseksualny i dwa ciuszki dla Kubusia, tadam:
Teraz sobie leżakuję w łóżku, bo gorączka już prawie poszła w zapomnienie, ale katar ciągle męczy
Ja to na echo serca musze się umówić na luty musze zadzwonić. A jutro echo mojego drugiego skarba
Marie - co do położnych to wydasz 3 tys dasz znać ze jedziesz rodzic a jak przyjedzie a Ty już tulisz dzidzie w rękach. I czy ja wiem czy warto. Wiadomo każda kobieta inaczej rodzi jedne wypluwaja dzieciaczki inne się męczą i jest sn a jeszcze inne sn a kończy się na CC. Także to sama musisz podjąć decyzję czy jest ona Tobie niezbędna...
Sylwucha ja się tam nie przejmuje zasłania nóżki to niech zasłania najwyraźniej nie lubi jak ktoś zagląda w nie swoje sprawy xD ubrań mam na ta płeć i na ta także nic nie kupujęsylwucha89, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Espera wrote:Qasha ja tam wolę homogenizowane od homoseksualnych, no ale jak kto woli
)
(wiem wiem, słownik zapewne poprawił Cię, ale uśmiałam się)
Dopiero teraz zauważyłam, że tak napisałam, hahahahaAż to zostawię, bo jest śmieszne
mon!ta^ wrote:Qash a nie zmieniała tobie obwodu i np miseczki. Jak nie w ta to w ta można zrobić i dobrać stanik
Ja to na echo serca musze się umówić na luty musze zadzwonić. A jutro echo mojego drugiego skarba(...)
Zmieniała, mierzyłam nawet takie z obwodem 80! Problem w tym, że albo miseczka była za mała albo wbijała mi się pod pachy i ramiączka były za szerokoNie dało się znaleźć takiego, żeby i obwód był okej i miseczka. A nawet wzięłam ze sobą dwie przedłużki do staników w nadziei, że jak znajdę jakąś dobrą miseczkę, a będzie za wąsko pod biustem to wsadzę albo przedłużkę 7cm, albo przedłużkę 12cm i pyknie, a tu klops. Nie znalazłam NIC!
-
Qasha może inna firma staników będzie lepiej leżeć?
sywlia zdązy sie jeszcze sto razy odwrócić głową w dół i usiąść na tyłku, spokojnie
Maks dziś ma lenia i to bardzo a ja się denerwuję. Pierwszy raz od dawna w ruch poszedł detektor i uroiłam sobie ze ma za szybkie tętno. Tak źle tak niedobrze. Matka polka wariatkaUszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
O rany. nadeszła chwila, na którą czekałam od roku, bo mi się tyłka ruszyć nie chciało. Napisałam całe 56 stron pracy licencjackiej i mam nadzieję, że się obroni
Zdycham, mój mózg paruje od nadmiaru informacjiArwi, Kamilutek, Hope_, sylwucha89, Rudzik, MEGI81, mon!ta^, Forbidden, Maniuś, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj malz powiedzial ze jestem.chora psychicznie :d ze mam sie leczyc i ze zacznie nie dlugo cos podejrzewac skoro codziennie kurierzy mniw odwiedzaja ;dd
Ciuchy mam wszystkie na 50,56 na 62 musze dokupic pare bodziakow na krotki. Mam jeszcze jeden karton zimowych rzeczy typu kurtki. No i moze dokupie jeszcze trochw legginsow bo w sumie to mam malo
W ogole to ostatnio siw tak zastanawialam bo niektorzy pisali niw raz ze ich dzieci nosily od razu 62. To co to za giganty?Leo wazyl 3525 g czyli raczej tak normalniw i 56 na nim wisialo, dlatego teraz kupilam pare sztuk 50 a zawsze moge dokupic przedluzacz do body i bedzie git