MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Gratuluję udanych wizyt ja już nie mogę się doczekać swojej a to jeszcze półtora tygodnia..
Ja temperatury nie mierzę bo jestem z tych panikujacych ale powiem szczerze że jestem wyjątkowo spokojna w tej ciąży mam jakieś dobre przeczucia że wszystko będzie ok
Kofeina ja mam przeczucie że będzie drugi synek w poprzedniej ciąży też od początku byłam przekonana że urodzę synka ciekawe czy i tym razem przeczucie mnie nie zawiedzie ..
Jeśli chodzi o objawy to narazie tylko lekkie mdłości więc jest ok
Życzę wszystkim miłego dnia!Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas w sypialni również nic ciaza nie zmieniła. Choć widzę że mój się troche boi boi jego temperament zmalał i rzadziej się domaga.co do płci czuje ze będzie drugi chłopiec (czego bym chciala) .zobaczymy co będzie byleby by było zdrowe. Również budzę się w nocy . Chociaż teraz chodzę spać o 21 ha ha
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Kawał dobrej roboty:-)
Lokokoko
1 MAJ
Bezimienna
Camilia
zastrzeŻona
stowtotka
2 MAJ
Kejsi1988
3 MAJ
aciulka
Maniuś
4 MAJ
ag194
Elmo13
5 MAJ
Moniqaaa
Majóweczka
pink sky
6 MAJ
monika_89
jonka91
AsiaPoli
zyrcia
7 MAJ
Młoda19
Niki94
8 MAJ
emi36
Lili85
Mabelle
missdiss
9 MAJ
bbee
Quasha
aneczka1983
10 MAJ
Kofeina,
Kleopatra,
Asiuuu
11 MAJ
Breezee
Spirit
12 MAJ
Aleks
Demsik
13 MAJ
Espera
Klaudia 26
toska_88
14 MAJ
messy99
nutka
15 MAJ
promyczek 39
gonia13
16 MAJ
KarolinaSevem
lwica
17 MAJ
Ana0408
Karotka
rybka33
19 MAJ
bulbka
20 MAJ
rybka33
21 MAJ
julita
karola_aa
27 MAJ
sylwucha89,
fryzjereczka
28 MAJ
ziezulka
52 MAJOWKI CZEKAJA NA 52 MAJOWE SZKRABY
- X DZIEWCZYNEK
- Y CHŁOPCÓW
- I ? WSTYDZIOCHÓW
Ja mam na 12 maja termin:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 09:40
Marta 267 -
Hej. Dzisiaj obudzil mnie mega bol brzucha. Juz sie przerazilam ze to okres przyszedl ale na szczescie nie. Wracamy dzisiaj z nad morza i teoszke smutno bo pogode mielismy mega. Gorzej ze maluch sie przeziebil i cala noc sie meczyl a ja razem z nim. W tym przypadku jednak w domu najlepiej. No i w pon beta. Juz nie moge sie doxzekac.
-
Też się nie mogę doczekać wizyty... Bety już robić nie będę, bo to bez sensu skoro ostatnia była prawie 13000...
Co do ❤, my odpuszczamy przynajmniej do wizyty. W ciąży ze Stasiem prawie całą ciążę musieliśmy odpuścić, plamienia, oklejanie łożyska, łożysko przodujące... A po poronieniu mamy tym bardziej stracha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 10:10
-
blubka wrote:ja mam przeczucie,że będzie córeczka i mówię, że w brzuszku siedzi Lilianka, w ogóle całe starania były właśnie o Liliankę. Wiem, że nie na tym rzecz polega ale jakoś nie mogę Lilki tak po prostu przesunąć na drugi plan i w głowie mam tylko Lili, Lili ....
Há há no já własne o miała. Tak samo z synkiem. Z córką czułam się na córkę ale przy synku siedział Mi w głowie tylko Dominik . Teraz też jakoś ne mogę inaczej myśleć jak o synku. Jak będzie córka to również będę się cieszyć ważne by zdrowe się urodziło. Ale jakoś tak cały czas czuje tego synka . No i co ciekawe z córką nie czułam żadnego partia na dole. Brzuch się powiększal i bolał ale bez przesady a przy synku czułam jak bym miałam piłkę pomiędzy nogami która mnie uciska. Teraz mam dokładnie tak samo. No i te małe zarodki na usg . Serio to akurat się zawsze sprawdza u mnie jak i u moich znajomych . Do 9 tyg zauważyłam że chłopcy są o wiele mniejsi a dziewczynki większe co do terminu porodu . Dla mnie ważne by było zdrowe ale i tak nie zaprzecze że interesuje mnie powiązanie płci a wielkości zarodka i przeczucia.blubka, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Moniqaaa ja wizyte mam jutro,trzymam kciuki za Twoja :)i idziesz pierwszy raz ?
co do serduszkowania to na razie nic nie bylo,mamy tez stracha i po prostu poczekamy na zielone swiatloWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 10:18
Moniqaaa lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Marta 267 wrote:29 KWIECIEN
Lokokoko
1 MAJ
Bezimienna
Camilia
zastrzeŻona
stowtotka
2 MAJ
Kejsi1988
3 MAJ
aciulka
Maniuś
4 MAJ
ag194
Elmo13
5 MAJ
Moniqaaa
Majóweczka
pink sky
6 MAJ
monika_89
jonka91
AsiaPoli
zyrcia
7 MAJ
Młoda19
Niki94
8 MAJ
emi36
Lili85
Mabelle
missdiss
9 MAJ
bbee
Quasha
aneczka1983
10 MAJ
Kofeina,
Kleopatra,
Asiuuu
11 MAJ
Breezee
Spirit
12 MAJ
Aleks
Demsik
13 MAJ
Espera
Klaudia 26
toska_88
14 MAJ
messy99
nutka
15 MAJ
promyczek 39
gonia13
16 MAJ
KarolinaSevem
lwica
17 MAJ
Ana0408
Karotka
rybka33
19 MAJ
bulbka
20 MAJ
rybka33
21 MAJ
julita
karola_aa
27 MAJ
sylwucha89,
fryzjereczka
28 MAJ
ziezulka
52 MAJOWKI CZEKAJA NA 52 MAJOWE SZKRABY
- X DZIEWCZYNEK
- Y CHŁOPCÓW
- I ? WSTYDZIOCHÓW
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja też czekam na serduszko. Czyli do 26.09 bo jakoś mam trochę stracha. Ale w poprzednich ciazach do końca normalnie się kochalismy. Co do płci to nie mam przeczyć i w poprzednich też nie miałam.chialabym córeczkę Ale zobaczymy
Kofeina lubi tę wiadomość
-
Há há no já własne o miała. Tak samo z synkiem. Z córką czułam się na córkę ale przy synku siedział Mi w głowie tylko Dominik . Teraz też jakoś ne mogę inaczej myśleć jak o synku. Jak będzie córka to również będę się cieszyć ważne by zdrowe się urodziło. Ale jakoś tak cały czas czuje tego synka . No i co ciekawe z córką nie czułam żadnego partia na dole. Brzuch się powiększal i bolał ale bez przesady a przy synku czułam jak bym miałam piłkę pomiędzy nogami która mnie uciska. Teraz mam dokładnie tak samo. No i te małe zarodki na usg . Serio to akurat się zawsze sprawdza u mnie jak i u moich znajomych . Do 9 tyg zauważyłam że chłopcy są o wiele mniejsi a dziewczynki większe co do terminu porodu . Dla mnie ważne by było zdrowe ale i tak nie zaprzecze że interesuje mnie powiązanie płci a wielkości zarodka i przeczucia.[/QUOTE]
Kofeina do mnie przemawia teoria że plemniki noszące męski chromosom Y są szybsze i mniej wytrwale niż noszące XX dlatego jeśli ❤ przed owulacja to masz większą szansę na dziewczynkę a jeśli w trakcie to na chłopaka. U mnie zarówno w tamtej i w tej ciąży trafiło na owulację więc liczę po cichu na drugiego synka