MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli jest zapisana to lepiej brac.ja od pozytywnego testu biore dupka bo tak mi przykazano.wole dmuchac na zimneDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
U mnie z zachcianek to sok jabłkowy, mogę pić litrami. Jak chodzi o termin to w piątek mam druga wizytę i coś już się więcej dowiem. Z jakoś tam wyliczeń na stronie wychodzi na to że 24 maja
Humory? Beczalam ostatnio jak bóbr na filmie planeta singli.. nic tam nie było a ja wylam w niebogłosy
Też jestem wiecznie zmęczona...
Ps. Nie wchodziłam od wczoraj i mam zaległości chyba z 7 stron. Macie tempo dziewczyny!
-
a u mnie pogoda do kitu w ogole nie na spacer, za chwile zaczynam zajecia i po 17 dzownie zapytac czy sa wyniki betki, niby to formalnosc przy moich krechach ale i tak jest stres, sciagnelam sobie fajna aplikacje moja ciaza, polecam, mówi mi wlasnie ze moje dziecko ma 2 milimetry...
-
WreszcieMama wrote:Również polecam tę aplikację Chociaż teraz całe dnie przed laptopem spędzam na łóżku i może nie przydaje się tak bardzo, ale jak byłam jeszcze bardziej mobilna to fajnie mieć wszystkie dane w telefonie pod ręką
Klaudia N. napisz koniecznie jak będziesz miała wyniki, trzymam kciuki! Ja byłam taką panikarą odkąd zobaczyłam dwie kreski na teście że zaliczyłam betę 7 razy2017 #1
2019 #2
-
Moniqaaa wrote:Tak idę pierwszy raz w życiu także nie wiem nawet czego się spodziewać.
My serduszkujemy normalnie, czytałam, że to nie ma znaczenia
❤ ma znaczenie bo sperma wspomaga rozwieranie szyjki macicy dlatego przed porodem jak chcesz już urodzić to wykorzystujesz męża -
Spirit no to lez ,lez ,odpoczywaj,ale kazde plamienie nalezaloby jednak zglosic ginowi.
Wreszczie mama ja tez sie dlugo starałam,i zazdroszcze tym dziewczynom ktore zachodza ot tak
Wreszcie mama a w jakim tygodniu zobaczyas serduszko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 16:50
WreszcieMama lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥