MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi wpisac osoba ktora tworzyla liste:-)
Mnie boli Brzuch okresowo ale pewnie dlatego ze wlasnie powinnam byc w trakcie okresu.
Spaaaac. Od 6 na nogach z emocjiWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Moja jazda na dziś: grzanka żytniego razowca z czerwonym pesto i grillowanym bakłażanem i cukinią.... Jadlabym aż bym pękła... Ale Pesto mi się kończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 21:16
Camilia lubi tę wiadomość
-
Witajcie nowe majóweczki
Dziewczyny ja dziś tak się dobrze czuje ze aż nie wierzę.Spełniłam swoje wczorajsze marzenie o faszerowanej papryce. Zrobiłam,i zjadłam UWAGA 3 SZTUKI.Tak się najadlam ze aż mi się ulewa
Ale jak sobie pomysle ze w poniedziałek wizyta u gina to mi się słabo robi.Żeby tylko dobrze wszystko było.Jeszcze cała niedziela przede mnąpromyczek 39, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Można dołączyć ? Widziałam listę i widzę że macie jeszcze miejsce na 22 maj Tak mi ovufrieend wyliczył. Tylko mam pytanie. Przechodząc z OvuF na BellyF było zapytanie od jakiej daty liczyć ciąże. Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki,od owulacji i jakieś inne opcje... Szczerze to nie wiedziałam co wybrać i wybrałam od miesiączki. I zmieniła się data porodu na 14 maj. O co w tym chodzi? I jak jest poprawnie i czy można ewentualnie zmienić? Wiem, że to nie aż tak ważne , ale jestem ciekawa jaka jest różnica i jak Wy wybrałyście.
Cieszę się że mogę tutaj z Wami być Pozdrawiam!!!sylwucha89, Moniqaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Po mojej dzisiejszej wizycie:
Widzieliśmy i słyszeliśmy bicie serduszka 141bpm
Wielkość fasolki to 0,86cm. Według niej doktor przesunął termin na 7 maja, bo fasolka mierzy jak na 6t6d a nie 7t2d.
Lekarz zbadał mi podwozie z każdej strony i powiedzial, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Najdziwniejsze jest to, że cały czas mówił na fasolkę."ona","jej" wiecie, że niby dziewczynka. Sam powiedział, że nie wie dlaczego, że trochę to dziwne. Na dowidzenia powiedział, że czuje, że będziemy mieć łącznie 3 dzieci w przyszłości. Wyszliśmy z tamtąd w szoku
Wielkość fasolki
Serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 22:01
julita, Kleopatra, WreszcieMama, Mabelle, sylwucha89, Karotka, promyczek 39, Maniuś, Camilia, Aleks., monika_89, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Witajcie nowe majóweczki
Dziewczyny ja dziś tak się dobrze czuje ze aż nie wierzę.Spełniłam swoje wczorajsze marzenie o faszerowanej papryce. Zrobiłam,i zjadłam UWAGA 3 SZTUKI.Tak się najadlam ze aż mi się ulewa
Ale jak sobie pomysle ze w poniedziałek wizyta u gina to mi się słabo robi.Żeby tylko dobrze wszystko było.Jeszcze cała niedziela przede mną
Mabelle dobrze, że spełniłaś swoją zachciankę. Musisz tak robić codziennie żeby się lepiej czuć
Powiem ci, że jak nikt nie patrzy to jem jak świnka. muszę się zacząć ograniczać, bo już się przestaje mieścić w spodnieMabelle lubi tę wiadomość
-
julita wrote:witaj Karolinka03. w tym cyklu miałam dość wcześnie owulacje i wpisując datę OM wychodziła zła data porodu, więc wpisałam wg. owulacji i teraz data jest ok. innych opcji niestety nie ma albo wg OM albo ovu.
Moniqa świetne wiadomości! gratulacje udanej wizyty
Możliwe już nie pamiętam dokładnie, bo sie zmieszałam Dziękim za odpowiedź
Wiem że u położnej zawsze obliczają na podstawie OM i dlatego tak wstawiłam. Ja jak sobie obliczam na podstawie owu to zawsze inna data porodu wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 21:58
-
Hej laseczki witam nowe mamy i gratuluje serduszek przeczytałam tyle o ile kilka stron:)
Jaka urocza lista:)
U nas spokój na szczęście oprócz ciągłego zmęczenia i głodu to spokój
Dzisiaj po sklepach łaziliśmy to już w ogóle i tak pogoda się zmienia bo leżeć mi źle siedzieć mi źle stać mi źle buhahaha jakbym do porodu miała iść -
Kleopatra wrote:Moniqa super. Ale nie widać zdjęć.
Promyczek Ty tez dzisiaj byłaś?
Ja dzisiaj robiłam potrójne urodziny i padam na twarz. Wszystko mnie boli
Monika jak zareagowali teściowie?
Promyczek idzie jutro
A ty idź spać kobieto, należy ci się. Potrójne urodziny, wyobrażam sobie ile miałaś roboty.
Jeszcze teściom nie mówiliśmy, dopiero się dowiedzą za 2 tyg. jak będziemy w Polsce. Ale chyba padną z wrażenia, bo nawet nie wiedzą, że się staraliśmy
PS.
Już zdjęcia widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 22:07
promyczek 39 lubi tę wiadomość