MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie... Mi w poprzedniej ciąży udało się wytrwać 1 trymestr bez przezieboe8bo zaszłam w lipcu. Teraz też o siebie dbalam ale i tak mnie dopadlo i ledwo żywa jestem.wczoraj mieliśmy gości to nie zaglądałem tu a dzisiaj tyle stron doszło-was nie można samych zostawić nawet na chwilę
-
U mnie noc przerywana budzilam sie i spac nie moglam.do tego leje od poznego wieczoru i ani mysli przestac.rosolek juz sie pyrczy powolutku a ja muszę jakies sniadanko zaserwowac synkowi no i sobie;)spokojnej niedzieli wam zycze.ja jeszcze chodze do pracy dwa tyg do konca wrzesnia ale nie wiem czy nie wezme tyg urlopu.pracuje z dziecmi niepelnosprawnymi to duzy osrodek wiec i wiele bakterii wirusow itp itd...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
promyczek 39 wrote:bLubka ja pisalam wczoraj ale malutko ze sie stresuje przed wizyta,dzisiaj jade niedlugo i z nerwow chyba mnie glowa zaczyna bolec
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
blubka wrote:Kofeina, Qasha, Messy, promyczek, toska i reszta a Wy co takie wyciszone jesteście? Proszę udzielać się na forum, nie próżniaczyć się
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się Kobitki; )
Ja właśnie się obudziłam i jeszcze lezakuję Rosolek z ręcznie robionymi kluseczkami dziś jest u mamuni więc mogę polenichować.
Jeszcze mnie nie muli dzięki Bogu , ale w razie wu banan zawsze ze mną śpi na poduszce obok.
Strasznego stresa mam przed jutrzejszą wizytą...
Promyczek trzymam kciuki, odezwij się po wszystkiemu
Udanej niedzieli dla Was wszystkich