MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam teraz w pt na pierwszej wizycie i nie zalozono mi książeczki ciazowej pewnie przy kolejnej 27.09.u mnie nie bylo widac jeszcze serduszka.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dziewuszki jestem juz po.Moja ciaza rosnie tzn jesscze nie ma serduszka ,bo ja dzis jestem w 5tydz6dn,ale jest cialko zolte w pecherzyku(ost nie bylo) i echo plodu.
KOlejna wizyte mam w czwartek i wtedy gin zalozy mi katre ciazy ,i mam juz porobic badania: morfologia,glukoza na czczo,tsh to juz mam zrobione i mocz,to wszystko bo badania infekcyjne wszystkie juz mialam robione w lipcu.
A i wezme tez L-4,Kofeina i Qasha witam w klubie a wogole nikt nie bedzie nam mowil jak mamy zyc i kiedy brac zwolnienie hihimarie_marie22, Kofeina, WreszcieMama, toska_88, Mabelle, julita, Kleopatra, Maniuś, Krokodylica, Moniqaaa, monika_89 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Zieziulka wrote:Hej dziewczyny, a ja się zaczynam martwić, że długo z Wami nie zabawię, mam podbarwiany na jasnobrązowo śluz, byłam dziś u gina dostałam dupka...zobaczymy.
Zeziulka, ja tez mam plamienia i tez sie bardzo boje...tym bardziej ze nie dostalam nic od lekarki tylko mi powiedziala, ze na tym etapie to natura decyduje. ja tez niedoczynnosc tarczycy i hashimoto.
mam nadzieje ze bedzie dobrze!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Cześć dziewczyny widzę że od rana produkujecie
Ja nadal czuję się całkiem dobrze i wreszcie przepedziłam tego wirusa Jak czytam o waszych wizytach to już nie mogę się doczekać swojej a to jeszcze ponad tydzień ...
Promyczek i po co było się bać super że wszystko jest ok.
Qesha Kofeina nie rozumiem takich ludzi. Szkoda słów. Ja w tamtej ciąży też od początku byłam na zwolnieniu i mam gdzieś opinie innych a w szczególności tych którzy nie wiedzą co to znaczy stracić dziecko jestem bardzo ciekawa co by zrobili na waszym miejscu bo jakoś nie wierzę że z uśmiechem chodziliby do pracy.promyczek 39, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Spirit ja bylam w 6t2d i nie bylo widac ale w pierwszej ciazy bylam w 6t3d i juz byli wiec to sprawa indywidualna.
Na l4 niech idzie kazda ktora chce bo to nasz przywilej ciazowy dodatkowo 100%platny;)promyczek 39, Krokodylica lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
WreszcieMama wrote:sylwucha89 czemu chcesz odstawić małego? tzn taką decyzję podjęłaś bo już jest duży i nie chcesz karmić czy ze względu na ciążę tylko?
Po pierwsze że ciąża znowu będzie prowadzona jako ciąża zagrożona i gin powiedziała przez telefon ze dobrze byłoby odstawić a po drugie Nikos już jest duży więc może już zostawić cycki dla rodzeństwa -
nick nieaktualnyblubka wrote:o mnie to będą dopiero gadać bo przerwałam wychowawczy po to żeby na L4 iść,hahaha już widzę te mordki hahaha ale bździ mi to!
Przerwalas wychowawczy i jak to wygląda w praktyce? Bo ja też nad tym myślę z tym że niewiem czy warto boję się że lekarz może nie wystawić zwolnienia od początku albo że ZUS się doczepi a ja mam płatne wychowawcze 400 +rodzinne+500 to 1000 zł miesięcznie a umowa na najniższa. I niewiem co robić a płatne mam do marca. -
Qasha ja wlasnie troche podczytalam o tym i tam pisze ze jak Ci sie konczy umowa przed dniem porodu to ta umowa zostaje automatycznie przedluzona do dnia tegoz porodu.Tak zrozumialam.
I tak wlasnie jest ,prawo jest po Twojej stronie ,po prostu siedzisz na tym l-4 az do porodu i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 13:23
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥