MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale świetna robota Zyrcia, powinni Ci płacić
Narobiłam się na budowie jak głupia, wszędzie centymetr kurzu budowlanego, oczywiście chłopy niedokładnie pozabezpieczały na przykład regały kuchenne z naczyniami i wszystko było do mycia. Wydaje mi się, że przesadziłam, bo teraz nie mogę się wyprostować, tak boli mnie kręgosłup. Ale Malutka hula w brzuchu, więc przynajmniej jej jest dobrze.
Sylwia, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Qasha, ta rodzina to stała jako pierwsza w kolejce, jak obdzielali głupotą i tendencją do melodramatyzowania. Bądź dla siebie dobra i nie denerwuj się.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia lecę po notnik!
Ps. Następnym razem dorzuc jeszcze zdjęcie jak to się używataki jestem len że na Google mi się wchodzić nie chce
bo wiadomo koc to koc ale reszta to magia kina
PS 2 : gdzie jest moja wypłata? ;( ja chcę kupować, kupować wszystko ;(
Hope genialnie, jesteś naszym cudem :*
Qasha właśnie ostatnio myślałam co tam u Was i że jakoś za spokojnie jest. Już 2tyg bez afery, to nie w ich stylu. ;/ masakra, szkoda że musisz w tym uczestniczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:22
-
Hope super
bez kitu Qasha ten Twój szwagier to porąbany jest, 30 lat na karku a akcje jak nastolatek ;p
ha, zostałam dziś ciocią po raz kolejny, kuzynka urodziła synkaobudziła mnie smsem, że 2h wcześniej urodziła. Będę miała z kim na spacery chodzić
Zyrcia, też dziękuję za post, będę kupować bambusowy ale najpierw kupię wózek i wtedy pomyślę nad kocykami, chociaż też zdecydowanie wolę spokojne stonowane kolory z ewentualnym kolorowym akcentemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:40
Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Aaa... i ja miałam się pochwalić, że zostałam ciocią. Koleżanka urodziła synka, zdrowego. Takie przypadki jak Hope i tej mojej koleżanki napawają optymizmem, bo ona od samego początku ciąży miała spore problemy i jednak wszystko się dobrze skończyło
Uszczesliwiona, Demsik lubią tę wiadomość
-
Hope, super
Ja wierzę w to, że modlitwy działają cuda
Z wizyty na wizytę co raz lepsze wieści
Żyrcia, kocyki super, reklama też
Mnie dalej pobolewa, więc wzięłam dodatkowy magnez. Hania źle reaguje na nieobecność taty i daje trochę w kość... -
Camilia wrote:Zyrcia świetne kocyki ale dość drogie. Ja dla Julki na lato mialam zwykły cienki z pepco za 25-30 zł i też się sprawdził.
Ja się zastanawiam nad taką pieluszką bambusową/otulaczem, jest w asplanecie za ok 16zł, do tego parę innych rzeczy u nich domówić, to co i tak muszę kupić.
Camilia, ag194 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZus sponsoruje moja wyprawke to co mam sobie zalowac
Z Leonem w ciazy mialam ograniczone fundusze alle od grudnia 2015 nasze zycie obrocilo sie do gory nogami to teraz Radek mi pozwala przehulac caly Zus na co chce
Mam od czasow Leona kocyk azurowy z tesco za 19zl i do tej pory jest fajnymam tez jeden z DaWanda jakis no name tkany wielki i Leo spi pod nim do tej pory
Jedyne co to nie lubie minky wiec nawet takich juz nie patrze.
A dziewczyny pytaly o te konkretne kocyki dlatego pozwolilam sobie je zareklamowac)
-
nick nieaktualny