MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia weź magnez albo wypij melisę i kładź się spać. Może nie zauważyłaś, że gdzieś się uderzył albo niefortunnie postawił tą rączkę.. mam nadzieję że to tylko jednorazowy uraz mechaniczny i będzie już wszystko w porządku.
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadia1 wrote:Hej dziewczyny, kciuki za wizytujące.
Gdzie czujecie swoje dzieciaczki?
Wg ostatnich usg moja mała jest odwrócona główką do dołu i cały czas czuję ją bardzo nisko, wręcz pod spojeniem łonowym, a od wczoraj mam wrażenie jakbym obrywała po szyjce i czuję tam dziwne ciśnienie jak obrywam. Na dodatek mam wrażenie jakby miała mi zaraz wypaść.
I tak się zastanawiam czy to normalne, że czuję ją tak nisko?
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Sylwia, dobrze, że jesteście w domu i już po stresie. Odpoczywajcie.
Żyrcia, dzięki za cynk o empiku. Dziewczyny, teraz w empiku są przeceny po 30-40%, z kartą empik dodatkowe 5%, a można ją założyć automatycznie i będzie działać online na naszym koncie w empiku. Ja właśnie zamówiłam kocyk BabyMatex za 14 zł i 3szt pieluszek muślinowych za 18zł. Wysyłka gratis, można zapłacić przy odbiorze. Jest jeszcze sporo dziecięcych rzeczy po promocji, ale nie chciałam już przeginać, bo w tym miesiącu zakup wózka najważniejszy. A promocja jest tylko do jutra!
http://www.empik.com/babyono-pieluszki-muslinowe-fioletowe-3-szt-babyono,p1115745389,dziecko-p
http://www.empik.com/babymatex-cloud-kocyk-75x100-cm-babymatex,p1124409939,dziecko-p
Ponawiam pytanie o te szumiące misie! Jakieś porady i refleksje? Wszystkie są takie same? Są lepsze i gorsze? -
nick nieaktualny
-
Wiec tak masz dwie wersje szymisia ta tańsza tylko szum ma w sobie i droższa z sensorem snu gdy dziecko płacze sam się włącza i uspokaja dziecko
Wishbear o tym pisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:50
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziewczyny, alście zarzuciły ofertami
Rudzik, przez Ciebie moje biedne konto znowu się uszczupliłoAle potrzebuję koszulę nocną, a ta jest przyszłościowa, więc czuję się usprawiedliwiona.
Miałam kiedyś dwie świetne koszule nocne z Triumpha, Chłop mi kupił jak byłam w szpitalu w ciąży pozamacicznej, potem miałam jedną na sobie także podczas poronienia, i - chociaż przesądna nie jestem - jak tylko wróciłam do domu ze szpitala obie poszły do kosza. Ot, taka historia. Od tamtej pory śpię w chłopowych t-shirtach, ale średnio mi to pasuje, bo podwiewa po nerach.
Chyba zdecydowałam się na ten śpiworek w żaglówki, ale zażyczyłam sobie od brata w prezencie, bo już pytał, co kupić.
Sylwia, odpoczywaj. Jak to jest, że zwykle takie historie, także te zębowe, muszą przydarzać się w weekend albo święta? Człowiek przez to odsapnąć nie może.
Dzisiaj w planach mamy spacer na nartach biegowych! Doczekać się nie mogęNa półmetku dla Chłopa piwo, dla mnie herbata z malinami i sernik
Miłego dnia!Rudzik lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
No właśnie chodzi mi o te różne rodzaje szumisiów, bo z wishbearem to wiem o co chodzi z tym cry sensorem, ale ciekawa jestem czy jest lepszy np od lionheart (w którym słychać odgłosy z łona matki) i jest jeszcze parę różnych rodzajów tych misi itd
Hope, ten bulby bunny działa na takiej zasadzie jak wishbear?
monita. jak nie kupimy to pewnie też tak z telefonu będziemy puszczać
-
Cześć u nas ciężka noc...
Najpierw sąsiedzi robili imprezke na cala klatke nie przejmunac sie tym ze cisza nocna obowiązuje od 22. Potem kolo 2 syn zaczął wymiotowac nie mam pojecia po czym bo jadl to co my, chyba ze to ta jelitowka... Sytuacja się unormowala ale teraz ma 37,9 goraczki i dalej boli go żołądek... Poczekamy jeszcze a jak się nic nie polepszy to pojedziemy do lekarza. -
Moj wczoraj sie meczyl pol nocy z bokem uszka i skurczami zoladka ale wymiotow nie mial.pewnie ywoj synek zlapal jakiegos wirusa bo temp sie utrzymuje.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyCry sensor to chyba sie wlacza jak dziecko zaczyna plakac i wtedy znowu szumu. W tym podstawowym u nas bylo tak ze szumial jakies 20min stopniowo coraz ciszej az siw wylaczal. Jak sie Leo bydzil i tak do niego szlam i watpie ze by go szum ogarnal za mnie :p wiec chyba szkoda kasy. Widzialam tez inna marke czyli Szumisia i w sumie podejrzewam ze sie niczym nie roznia i nawet ladne wzory. Byly chyba tez jakies inne ksztalty kury czy cos sporo tansze to w sumie i tak chodzi o sam mechanizn. Tylw ze wishbear fajnie sie zaczepia na lozeczku.
Mnie troche rozklada, zatoki zawalone, gardlo boli ale ttagedii nie ma. Myslalam ze Leona tez bierze ale chyba CYC dziala jak antybiotyk bo wyglada na supwr zdrowego -
Sylwia mam nadzieję, że z młodym wszystko ok i wyspałaś się w nocy.
Wariuje przez te Wasze wyprawki, już wszystko zapisuje, ale mało kupuje, bo za tydien wyjazd do uk i tam chce polować na przeceny. Bratowa mówi, że sporo rzeczy jest. Więc czego nie kupię tam, będę kompletowac tutaj. Ale super, że piszecie gdzie i jakie ceny... To będę miała porównanie.
Któraś z Was podróżowała samolotem już chyba w ciąży, Klaudia? Jakieś uwagi?
Uwielbiam mojego męża, właśnie robi na sniadanie gofry, lecę mi pomóc.Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny