MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do maty na podłogę ja sie zastanawiam nad tymi:
http://www.fabrykawafelkow.pl/maty-piankowe-materialowe-edukacyjne-dla-dzieci/16104-jollein-mata-playpen-szaro-bialo-ciemno-szara-8717329319042.html
htthttps://asplaneta.pl/pl/oball-kolorowe-autko-z-gryzakiem-i-grzechotka-81510.htmlp://www.fabrykawafelkow.pl/maty-piankowe-materialowe-edukacyjne-dla-dzieci/13088-little-star-mietowa-80-x-100cm-8717329324121.html
A taka zabawkę kupił Tosiek dla swojego brata:
https://asplaneta.pl/pl/oball-kolorowe-autko-z-gryzakiem-i-grzechotka-81510.html
wersja z OM
-
Carolina ja jestem z Gdyni
wiec tez znad morza dlatego wakacje były zawsze w górach i stad ta miłość
A tu mój ogromniasty mam plus 8 chyba wygrywam w konkursie kto najwiecej przytyje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a9cd9bb9315.jpgHope_, Uska, ag194, bbee, julita, sylwucha89, MEGI81, Maniuś, dewa, Anstice, Martchen, Kleopatra, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
dewa wrote:Uuuuuuifff, fajnie wiedzieć, że nie jest się w tej czarnej dupie samemu
Co prawda wózek, łóżeczko mam po córce ale tu z kolei jej muszę kupić nowe łóżeczko
ciuszki tylko różowe więc póki co nie mam w co Małego ubrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:27
dewa lubi tę wiadomość
-
Julita, gdzie te kg się schowały?
Co do mat piankowych, to my mieliśmy takie duże puzzle piankowe, składane w matę i ja takich nie polecam. Moja córa je ciągle gryzła, walało się to wszędzie.
Carolina, ja bym się wkurzyła jakby się okazało po moim zamówieniu, że nie ma mojego koloru... Tyle się nad tym głowię, że jak już się zdecyduję to będzie święte
Dewa, ja też w polu z wyprawkąjest chaos na razie
ciuszki jakieś tam mam, w lutym zrobię pierwsze większe zamówienia na allegro, materacyk, przewijak plus różne duperele (od jednego sprzedawcy by bylo za jedną przesyłką), w marcu pomyślę o koszuli nocnej do karmienia i co tam jeszcze się nawinie, w kwietniu planuję monitor oddechu kupić. A wózek tylko planuje w najbliższym czasie, zaraz po kolejnej wizycie u gina, w razie jakby coś Aurelce wyrosło
A jeszcze czekam na przesyłkę z empiku, może będzie jutro
MEGI81, dewa lubią tę wiadomość
-
Hope, my chyba bombonierki kupimy
u nas w rodzinie za dużo jest wydatków urodzinowo imieninowych, co miesiąc jest kilka okazji, nievwyrobilibysmy z kasą. Dzieci dostają prezenty, dorośli kwiatki, bombonierki, wino, ciasto lub tort
Przepraszam, że tak nieskładniec piszę. Nadrabiam z tableta córki, a to wyzwanie -
Monika - wpisz mi proszę córeczkę, Maję
chyba w kwestii imienia nic juz nie zmienimy, śmiejemy się ze będziemy ją Jamajka nazywać.
Zaczelam walkę z empikiem. Czuje jakbym walila glowa w mur. Nie idzie um wyjaśnić ze mieli jakiś problem techniczny i nie naliczyli mi wszystkich rabatów. Gadają cos o tym ze cena może się zmieniać z minuty na minutę - a ja klikalam dodaj do koszyka, cena byla ok a po chwili gdy dodaam inne produkty to ceny świrowały. I powinnam zapłacić jakies 70 zl mniej. Niby nie jest to majątek ale o zasady chodzi. Zła jestem okropnie.
blubka lubi tę wiadomość
-
Ja mam 4 kg na plusie i juz wiem ze przytyje wiecej niz z dziewczynami
Z obiema przytyłam po 8kg
Ze starsza zgubilam to w miesiac i bylam chudsza niz przed ciaza
Z mlodsza walczylam z brzuchem 8 miesiecy
A tu sie zapowiada duzo więcej na plusie i wiek pewnie zrobi swoje bede gubię brzuch całe zycie
A sam brzuchol tez mam wielki
I cycki mi urosły do rozmiarów xxl z malego C
sylwucha89, Kamilutek, bbee, ag194, julita, Klaudia0727, MEGI81, Demsik, Uska, Hope_, blubka, Anstice, Maniuś, Kleopatra, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Ju14 wrote:o! A ja to wrzuciłam na maj-czerwiec trójmiasto
Hope tak to wygląda
http://unionkids.pl/?product=dywanik-babypol-dwustronny-gruby-cyfrowa-uliczka-domek-lwa
normalnie jadę mokrą ścierą, a teraz już to głównie odkurzam
Jak się bawię z Igą to często mi się na niej przyśnie
Super! Właśnie o czymś takim myślałam tylko nie wiedziałam że istniejeprzeglądałam milion puzzli piątkowych żeby też na podłodze moc na nich położyć koc czy matę materiałowa i bawić się na bezpiecznej
wysokości tylko d4aznilo mnie ze puzzle się rozszerzają a to chyba będzie idealne
2017 #1
2019 #2
-
Bbee uwierz mi wkurzylam sie i dobrze, ze babka ma nr do mojej mamy a ona oaza spokoju
Chciałam juz zrezygnować i szukac dalej ale mam przegladniete wózki i tylko w gre jeszcze wchodził concord ale kolory mi sie nie podobaly
Albo stokke z normalną rączka
W uk podoba mi sie silver cross ale kurcze tez drogi bo bez fotelika ponad 600£ wiec wyszlo by mi no to samo a tu ten wozek mocno oklepany jest -
Praca mi nie szła więc wyskoczyłam na chwilę do ciuchlandów okolicznych, najbliżej są takie, w których ciuchy dla dzieci walają się bez ładu i składu w koszach i nie dałam rady mimo szczerych chęci, ale nieco dalej są "ekskluzywne" z ciuszkami na wieszakach i zaszalałam!
Kupiłam - wszystko w świetnym stanie - 7 bodziaków, 1 rampersa, 1 czapeczkę. Za wszystko zapłaciłam 4,40 PLN!
Ale jest i minus - bodziaków jest pełno i szczególnie polecam te z Nexta, bo jest ich dużo i każde macane przeze mnie były ze świetnej grubej bawełny, w ogóle niepowyciągane i bez zniekształceń przy lamówkach i napach - śmiało można wybrać coś świetnego. Ale ze śpiochami już gorzej, same rozciągnięte zmechacone sztuki były, półśpiochów, kaftaników i bodziaków kopertowych nie ma w ogóle, rampersy trafiają się baaaardzo rzadko; nie wiem, może nie trafiłam na właściwy dzień, ale na pewno jeszcze do ciuchlandów wpadnę na rekonesans.Rudzik, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Leirion wrote:Monika - wpisz mi proszę córeczkę, Maję
chyba w kwestii imienia nic juz nie zmienimy, śmiejemy się ze będziemy ją Jamajka nazywać.
Zaczelam walkę z empikiem. Czuje jakbym walila glowa w mur. Nie idzie um wyjaśnić ze mieli jakiś problem techniczny i nie naliczyli mi wszystkich rabatów. Gadają cos o tym ze cena może się zmieniać z minuty na minutę - a ja klikalam dodaj do koszyka, cena byla ok a po chwili gdy dodaam inne produkty to ceny świrowały. I powinnam zapłacić jakies 70 zl mniej. Niby nie jest to majątek ale o zasady chodzi. Zła jestem okropnie.
Ja też miałam problem bo te promocyjne ceny tylko na dwa produkty naliczało a później jakiś niższy więc zrobiłam dwa osobne zamówienia a koleżanka odbierze mi z salonu więc na przesyłce nie stracę. Masz rację walcz a za 70 zł możesz kupić piękne ubranka dla córki -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50f9d277b615.jpg
W końcu coś widać.. więc pierwszy raz się wam pochwalę
A co!
Ja przez wozek mam metlik w glowie ... jest ich tyle i nie jestem w stanie powiedzieć jaki mi się podoba i jaki chcew sobotę jade poszukać jakiegoś może w końcu coś mi wpadnie w oko
GoNia1979, MEGI81, sylwucha89, bbee, blubka, Anstice, Kleopatra, Mabelle, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Julita a gdzie Twój brzuch bo ja nie widzę, wyglądasz ślicznie!
Piękne macie brzuszki dziewczyny, ja z wagą mam ok 3 na plus ale czuję się już coraz bardziej ociężała. Stawy niestety też dają o sobie znać i chyba powoli zaczyna się coś dziać ze spojeniem bo zaczyna mi "strzelać"
Anya śliczny synuś a roszczep jak już jest to bardzo niewielki. Koniecznie daj znać po wizycie. Za resztę wizytujacych dzisiaj mocno trzymam kciuki!!
Mnie dopada już stres przedwizytowyosiwieję chyba do jutrzejszego wieczora. Dzisiaj byłam z małym na szczepieniu bo na szczęście się nie zaraziliśmy od koleżanki, teraz jestem u mamy i jestem dopieszczona kulinarnie
zrobiła wczoraj specjalnie dla mnie kapustę wigilijną a to moje ulubione danie
a teraz siedzę i jem co chwila
-
Hope_ wrote:Dziewczyny te co macie dzieciaki - co dajecie na dzień babci i dziadka? no u mnie weny brak...
U nas w tym roku moi Rodzice i byli Teściowie dostaną karnety do kina do wykorzystania na trzy dowolne seanse.Demsik lubi tę wiadomość
-
Albumy i ramki ze zdjęciami z prezencie dla Dziadków już przerobiliśmy (były mąż pracuje jako informatyk w dużej firmie, a jednocześnie z kolegą mają studio fotograficzne) i zawsze byli zadowoleni. Kubki też kiedyś dostali. Ja mam większy problem z moimi Dziadkami, którzy mają ponad 90 lat i nie mam pomysłu na prezent.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 14:31