MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope wow, ale masz już piłeczkę fajną
Dziewczyny dzisiaj od rana czuję takie dziwne kołatania serca jakby, przy tym ciężko mi oddech złapać momentami ale ciśnienie mam w normie. Nie mam żadnych zawrotów głowy, omdleń. Miała tak któraś?28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Julita a z anastazja mialas taki sam malutki?
Hope cudna piłeczka
Z kurtka mi sie upieklo bo kupilam sobie rok temu w River Island cudna kurtke i noe wiem jak dobralam rozmiar, ze po miesiacu oddalam mamie
Teraz mama dostała nowa kurtke i oddała mi moja ( szczęście ze ja mamie oddalam to wróciła do mnie ) a jest śliczna i wciaz ma wiele miejsca na brzuszek
Espera, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ale super brzuchy! Hope, chyba wygrałaś z wielkością
Ja mam +7,5 kg i wcale się nie martwię. Zrzuci się. Widać mocno, bo jestem karakanem ale co zrobić. Z brzucha się cieszę, że rośnie, bo całe życie czekałam,żeby być w ciąży to wreszcie mam!
nieco niewyraźneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 07:45
Kamilutek, GoNia1979, blubka, ag194, julita, bbee, sylwucha89, Maniuś, MEGI81, Kleopatra, Anstice, Mabelle, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
piekne brzuszki *,* Hope taka masz juz pileczke fajniutka *,* u mnie juz brzuszek tez widac ale wszyscy mi mowia ze jak na ten miesiac to jakis taki maly
ale nie martwie sie tym, wazne ze dzidzia zdrowa
ja na razie przytylam 2kg, nie wiem czy to malo czy duzo..
A jak reszcie idzie kompletowanie wszystkiego?wszak zostaly juz tylko 4 (u niektorych troche wiecej) miesiace... Ja nie wiem za co mam sie zabrac, chcialabym zeby to jakos szybko poszlo, ale jak wchodze do sklepu to dostaje oczopląsu i nie wiem co i jak -,- ech... Bede chyba musiala sobie skserowac nasza liste wyprawkowa i bede z nia chodzila
Milego wieczoru!MEGI81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda ja sobie założyłam specjalnego excela, do którego wkleiłam listę wyprawkową z 4 strony i wpisuję każdy zakup z podziałem na rozmiary - żeby mieć choć iluzję kontroli
Leirion, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
To i ja swoj brzuszek pokaze:) chyba jednak jest malutki
a wydawal mi sie duzy heh a na wadze plus sześć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f951f87e4b2.jpgblubka, ag194, Hope_, Kamilutek, bbee, sylwucha89, julita, Rudzik, MEGI81, Camilia, Kleopatra, Maniuś, Anstice, Mabelle, Forbidden, aneta.be, Uszczesliwiona, Elmo13, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hope, jaki Ty masz brzucholek duży! Taki...no taki ciążowo brzuszkowy
No i niech mi ktoś powie, że ciąża u każdej kobiety przebiega podobnie! Porównując brzuszek Hope i Julity można naprawdę opuścić koparkę
Najważniejesze, że wszystkie brzuszki zdrowe i piękneMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mogę się napatrzeć na te Wasze brzuszki. CUDOWNE!!! Ja też chcę!
mon!ta^, Espera, sylwucha89, Rudzik, MEGI81, Kleopatra, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Monita dużo maja przy mnie na przymorzu ale szczerze teraz nie byłam nie atrzylam ale na poczatku wyprzedaży mieli dużo fajnych rzeczy . wiecie co kupiec na początek rzeczywiście zwykły laktator, w aptece Gemini akuku jakiś znalazłam niby ma spoko opinie jak nie da rady to kupiec elektryczny po porodzie. Co myslicie?
-
olis87 wrote:Dziewczyny nie mogę się napatrzeć na te Wasze brzuszki. CUDOWNE!!! Ja też chcę!
arbuza hehehe
Aj w poniedziałek byłam to mogłam zajść do h&mno nic i tak już było zamówione. A ile ten kosztuje laktator?
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami