MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amilka87 wrote:Carolina ja jestem z Gdyni
wiec tez znad morza dlatego wakacje były zawsze w górach i stad ta miłość
A tu mój ogromniasty mam plus 8 chyba wygrywam w konkursie kto najwiecej przytyje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a9cd9bb9315.jpg
Piękny brzusio!mam taki sam jak nie większy... I 7-8na plusie. Pofolgowałam sobie. Ale odkąd znowu trzymam dietke to 1kg mniej jest. No i pewnie z ta dietka już pozostaje bo glukoza na czczo 99. Po 2h109 wiec ok. Po 1h nie kazał mi robić...
-
MEGI81 wrote:Albumy i ramki ze zdjęciami z prezencie dla Dziadków już przerobiliśmy (były mąż pracuje jako informatyk w dużej firmie, a jednocześnie z kolegą mają studio fotograficzne) i zawsze byli zadowoleni. Kubki też kiedyś dostali. Ja mam większy problem z moimi Dziadkami, którzy mają ponad 90 lat i nie mam pomysłu na prezent.
MEGI81 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Aasa julita a ty te kg to chyba po kieszeniach upychasz...
U mnie kg poszły w brzuch i ostatni w piersi. Cały czas chodź w spodniach przedciazowych tylko na guziku mamgumeczke... Ale suwak dopinam do końca. Wiec w nogi i biodra wiele nie poszło ... A to mnie cieszy, bo brzuch zawsze szybciutko gubię.. Jednak po tej ciąży i tak musze więcej zgubić niż przyrltyje bo zaczynala z nadwaga.. Obstawiam ze do zgubienia bede miała jakieś 20kg po porodzie do "mojej wagi idealnej"... -
Kacper ma dwie babcie, dwóch dziadków, trzy prababcie, jednego pradziadka, a do tego przyszywanych babcię, dziadka i prababcię (rodzice i babcia mojego obecnego Męża, którzy traktują Młodego jak własnego wnuka).
dewa lubi tę wiadomość
-
Po wizycie ok nie robił USG i dobrze bo sama uważam, ze to juz za często by było.
Ja mam +10 od wagi początkowej, na to wychodzi. Szczerze- nie czuje tego po sobie, tylko na brzuszku i doceniam to ze mogę normalnie jeść. U mnie w rodzinie kobiety po ciąży waza mniej niż przed także u mnie tez tak musi być
Jade obejrzeć samochód bo trzeba cos wreszcie kupić.
Kupilam Roan Marita za 100 zł w db stanie, tylko kola dopompowac. Za taka cenę to wzielam go bo nawet na spacery po polnych drogach będzie ok.
Następną wizyta u lekarza 16 luty, w 29 TCsylwucha89, Kamilutek, Hope_, mon!ta^, dewa, MEGI81, bbee, Arwi, Maniuś, sylwia1985, Demsik, Kleopatra, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=brelok+grawer&bmatch=base-relevance-floki-5-odz-1-3-1025
Dla tych co pytaly o prezent na dzien babci o dziadka, mysle ze fajny pomysl, ja mezowinzamawialam z moim zdj taki keadratowy za dwadzieścia cos zloty i fajnoe wyszlo tylko polecam zeby np zdjecie buzki dziecka trochę z blizsza bedzie ladny egekt:)MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Wrzucam foty łupów ciuchlandowych bo jestem z siebie bardzo dumna i muszę się pochwalić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0467e71a4f75.jpg
i
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d567fbbf8f7.jpg
Edit: rozmiary od 50 do 62 wg metek
Może dla doświadczonych wyjadaczek to nic takiego, ale ja mam 0 doświadczenia i każdy taki "sukces" zakupowy napawa mnie dumą, głupie to, ale cóż poradzić
Tylko obawiam się, że skończę z kilkudziesięcioma bodziakami i brakiem pozostałych rzeczy wyprawkowych
Ag, ten wózek to rzeczywiście świetna okazja!
Dziewczyny wizytujące dzisiaj - kciuki zaciśnięte musowo!
Ja przytyłam wg domowej wagi 3,1 kg, ale po wielkości brzucha i cycków wydaje się, że więcej. Być może schudłam gdzie indziej, a w strategicznych miejscach przytyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 15:33
Hope_, Camilia, ag194, daisy123, bezimienna, sylwucha89, MEGI81, bbee, Rudzik, Maniuś, Mabelle, aneta.be, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek - piękne łupy!
Ag 100 za wózek to faktycznie nie lada okazja. Ja te 2moje których zdjęcia wrzucałam w kilka dni temu tez mam okazyjnie i używane. Za te 2 wózki i fotelik zapłacili moi rodzice uwaga! cale 560pln... Wiec tez uważam ze okacja i nie było co myśleć... No ale Twój za 100 to już wogóle szok okazja...
Camilla to może założymy po ciąży watek 20+ do zgubienia?
Kamilutek, ag194, MEGI81, Camilia lubią tę wiadomość
-
Udało się Was nadgonić!!! Zajęło mi to 2 dni
Kamilutek - super łupyteż muszę się udać po lumpeksach. A tak poza tym to ambitny masz plan pracować do końca marca. Też tak wcześniej myślałam, ale teraz chyba zostanę tylko do końca stycznia. Mam ochotę zacząć wić gniazdko dla Malucha, a w pracy to mi ciągle przeszkadzają i zawracają głowę!
A z wyprawki to mam 1 parę skarpeteczek (dostałam gratis przy zakupie spodni ciążowych!!!)
Ale przyjaciółka mi zapowiedziała żebym nic nie kupowała, ona ma mnóstwo po swoich dziewczynkach.Kamilutek, MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
daisy123 wrote:Kamilutek - super łupy
też muszę się udać po lumpeksach. A tak poza tym to ambitny masz plan pracować do końca marca. Też tak wcześniej myślałam, ale teraz chyba zostanę tylko do końca stycznia. Mam ochotę zacząć wić gniazdko dla Malucha, a w pracy to mi ciągle przeszkadzają i zawracają głowę!
Ooooo, wyjęłaś mi to z ust!
daisy123, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hope tak sobie myślę jakby M była dla mnie za mała to bym wzięła od Ciebie L wiec nie odsylaj dam znać
niby jutro ma być ale kurde mnie od popołudnia nie ma już w gdańsku także w poniedziałek lub wtorek dam znać po przymierzeniu swojej
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:54
julita, GoNia1979, Klaudia0727, blubka, ag194, Forbidden, sylwucha89, MEGI81, Kamilutek, WreszcieMama, bbee, Rudzik, Arwi, mon!ta^, dewa, Espera, Maniuś, amilka87, Camilia, Kleopatra, Uska, Anstice, Mabelle, aneta.be, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Mój brzuszek chyba z powietrza bo na wadze ciagle 3kg na minusie ale grunt, że rośnie
Julita u mnie waga na minusie a brzuszek na plusie bardziej niz u ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 08:38
Kamilutek, ag194, sylwucha89, Forbidden, MEGI81, julita, bbee, Hope_, Maniuś, Camilia, Kleopatra, Uska, Anstice, Mabelle, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość