MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja i ja trzymam kciukiza wizytujące!!!
Hope brzuszek piękny.
Zresztą każdy jest piękny w ciąży! I te mniejsze i te większe!!! Bo każdy z nich nosi w sobie cud!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 19:22
ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zanim nadrobię, przedstawiam Wam Hanię-Bellę ;)Próba kostiumowo-fryzurowa przed jutrzejszym balem. Prosim nie cytować
Mam nadzieję, że dobrze obrócone. Jak nie to nie umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 11:28
Espera, Kamilutek, mon!ta^, ag194, blubka, Misia 69, sylwucha89, Hope_, julita, Rudzik, MEGI81, Camilia, Kleopatra, Maniuś, Mabelle, Forbidden, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
ag194 wrote:A propo arbuza, to właśnie po niego jade. Faza na arbuzy trwa u mnie
Można teraz dostać dobrego arbuza?
Ja mam na szczęście fazę na pomarańcze, a te zimą są najlepszeMEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Myślę, że każde imię jest wyjątkowe
u nas wzasadzie chyba zaakceptowane choć babcia mojego i teściowa pytają czy ten Maksiu to już tak napewno.. czyli mają jakiś problem z tym imieniem ale mam to gdzieś... Są i Oliwierki, Brajanki, Marcelki.. To jeden Maksiu nie zaszkodzi.
MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Aga, cena super za wózek
Hope, wow brzuszek prawdziwie ciążowy
Monita, Przemki są fajne chłopaki, jak mój mąż
Podliczyłam sobie ile czego mam z ciuszków, zdecydowanie brakuje mi kafataników (mam 2), body z długim (3), śpiochów(3) pajace (4)też by się przydały. Mam wystarczająco body z krótkim rękawem(, kombinezonów(2) (takich lekkich ala polar) i bluz /sweterków(4). Nie wiem tylko czy już wszystkie wykopaliska po córce wyciągnięte.
ag194, MEGI81, mon!ta^, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Chłop mi obiecał, że w lutym pojedziemy na taki wielki Babymarkt w Berlinie, jest dokładnie za miesiąc, więc mam silne postanowienie wstrzymać się z zakupami do tego czasu.
Bardzo wiele rzeczy do domu kupiliśmy na takich flohmarktach za żadne pieniądze, więc sporo sobie po tym dziecięcym targu obiecuję.ag194, Rudzik, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Olis poczekaj 10 tugodni jak pilka bedzie
Bbee ale slicza coreczka
Dziewczyny wizytujace czekamy na wiadomosci
Co do imienia u mnie corka meza i moja ( dziewczyny po 18scie lat ) stwierdziły zs Laurent to gejowskie a ja mam to gdzies
Moje dziecko
Reszta rodziny milczy a kolezanka stwierdzila ze nie ma zdrobnienia i do dupy
bbee, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:Olis co u CIebie jak się czujesz i jak ta kosmówka?
A co do brzuszka, to już się nie mogę doczekać!GoNia1979, Arwi, Rudzik, MEGI81, sylwucha89, Mabelle, mon!ta^, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100