MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam tylko na chwilę aby Was poinformować ze niestety nie wszystko sie dobrze kończy. Kolejny lekarz potwierdzil rozszczep wargi i dziurke w przegrodzie serca...dostalam skierowanie do poradni prenatalnej w Szczecinie i muszę jechac tam jak najszybciej...próbuje sie pozbierać dla dobra dziecka ...jest to bardzo trudne...prawdopodobnie nie unikne badania plynu obwodniowgo...nie mam juz dzis sił wiec ide spac...tylko tyle dzis chciałam Wam przekazać
-
Anya przykro mi kochana
Sciskam Cie z calych sił. Badz silna i jedź na badania
Rozczep tak jak pisalysmy jest do kosmetyki ale dowiedz sie co z serduszkiem Adasia i co mozesz dalej zrobic
Odzywaj sie i pisz na bieżąco co sie dzieje bo jestes w moich myślach i trzymam za Was mocno kciuki z calego serducha a nawet dwóch -
Anya wszystko będzie dobrze - mój brat miał 3 dziurki w sercu i teraz co robi? pali papierosy, normalnie funkcjonuje- jak był mały to rodzice z nim jezdzili raz do roku na kontrole do Krakowa - mial operacje jak mial 3 latka a teraz ma 30 - teraz medycyna poszla do przodu i jest wiecej mozliwosci i szybko zadzialaja jak cos wykryja
-
Anya strasznie mi przykro..
Badz silna dla siebie i dla Adasia.. to wszytstko na szczęście da się wyleczyć. Mój Niemąż miał również dziurki a to było pare lat temu a teraz z niego kawał chłopa..
Tule i śle same dobre myśli!
-
Anya dużo sil Cu życzę i pozytywnego nastawienia. Musisz wierzyc, ze bedzie dobrze!! Sciskam mocno!
Ja dzis podliczylam ubranka i jestem gotowa na bąbla! Body, śpiochy itd. No, ale jesli chodzi o inne sprawy to jakies 600zl jeszcze. A to kocyk, posciel bla bla bla. Dobrze, ze jeszcze 4 miesiace!
Fajne brzuszkimoj brzuch caly czas buzuje xD teraz wyglada jakbym z prawej strony pępka miala dyzego guza! Ale sie układa aktrobata hehe. Życzę mamom spokojnej nocy:)
-
Anya trzymam kciuki zeby jednak wszystko sie dobrze skonczylo.
Czasami cos co zapowiada sie zle dobrze sie konczy, musisz byc silna dla twojego maluszka, pamietaj ze jak cos masz na forum wiele kolezanek, ktore jak cos zawsze wysluchaja a jak cos to postaramy sie z calych sil tyle ile mozemy pomoc.
wersja z OM
-
Anya tule mocno i trzymam kciuki za badania.wszystko skonczy sie dla was pomyslnie,musi.jestesmy z toba i wspieramy z calych sil.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Anya A ja uważam że dobrze że to wyszło teraz, bo razem z maluszkiem z lekarzami możecie kontrolować sytuację. Gdyby wyszło dopiero po porodzie to trochę by zajęło zorganizowanie dobrej opieki lekarskiej. Będzie dobrze!
W ogóle mam takie koszmary cała noc, że czekam do normalnej godziny żeby rodzime obdzwonić czy wszystko ok, takie schizy mamod razu wiedziałam że pełnia jak się tylko obudziłam taka nerwowa, masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 04:08
2017 #1
2019 #2
-
Anya będzie dobrze. Musiiii!!!! Ja dziś zaczynam 22 tc:) i dziś mam dwie ważne wizyty. O 14:15 połówkowe i rozmowa z genetykiem i 17:40 wizyta u mojej gin. Mam coś za mało manezu mimo iż biorę co drugi dzień magnez z Wit.b6. Czy was też głową boli ciągle? Od soboty mnie boli a głupia ja nie chce wziąść paracetamol. Jaki człowiek głupi boje się że zaszkodzi dziecku jak wezmę tabletkę Ale cukierka z likierem to zjadłam
Kamilutek, Demsik, MEGI81, Kleopatra, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Anya,ja nadal wierze ze będzie dobrze.Ściskam Was mocno i trzymam kciuki kochana.Nie poddawaj się :***
Misia,Blubka i wszystkie wizytujace , trzymam mocno kciuki, będzie git
A ja właśnie siedzę przed laboratorium i zaraz będę pić glukozę, o zgrozo! !!
Na samą myśl mnie pociąga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 07:09
Misia 69, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Wypiłam tą glukozę, nie zrzygalam się jupppi
Ale to jest obrzydliwe, nie dość ze słodkie jak jasna cholera to jeszcze śmierdzi, bleeeeMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty
U nas maluszek dzisiaj w nocy sobie imprezę w brzuchu urządził.
My dzisiaj zaczynamy 23 tydzien i wg moich obliczeń 6 miesiąc)))
Kamilutek, sylwucha89, Mabelle, ag194, MEGI81, Maniuś, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
wersja z OM