MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Olis, kosmowką sie nie martw. Oszczędzaj się, dużo odpoczywaj, bron boże ni dźwigaj to będzie ok. Mi w ciąży ze Stasiem 2x się odwarstwiła i w tej ciąży rowież mi się odwarstwiała. Za każdym razem zwiastunem odklejania było plamienie... Ale stosowałam się do zaleceń n gina i się ładnie przykleiło.
Tak myślałam nad ta maszyną z lidla ale jakoś nie kumam na czym to wszystko polega... Faktycznie warto? Na razie przerabiam szybkowar... Dostałam od mamy w prezencie i jestem b. zadowolona. -
Hope_ wrote:Olis trzymam za Was kciuki! U nas jak pisałam tez z kosmówką był problem i nawet nie leżałam tylko normalnie śmigałam do roboty brałam duphaston 3x dziennie i na kolejnej wizycie już było ok
Także musi być dobrze! Ale dobrze, że się udało przepisać! Zwłaszcza, że akurat duphaston Ci się skończy nie?
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, jesteście nieocenione:*:*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 20:27
Arwi, GoNia1979, Kamilutek, monika_89, MEGI81, sylwucha89, ag194, Maniuś, mon!ta^, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olis zagladaj do nas ten watek to same pozytywne wiadomości i przynosi szczęście
Trzymam kciuki za Ciebie -
śliczne brzusie a julity wyglada jakby się porządnie najadła - gdzie ten maluszek się mieści
ja właśnie zjadłam lody o smaku malaga bo mąż dzisiaj kupił bo chodziły za mną przez ostatnie dni - dobre tylko były polane jakimś likierem mam nadzieję że nie zaszkodzą maluszkowi -
Sylwia ale mi narobilas ochoty na lody
Ale bym zjadla truskawkowe z bita smietana ( tylko prosze o brak zbereznych mysli ) ha ha
-
nick nieaktualny
-
Dobra, uwaga, napiszę coś czego jeszcze na tym forum nie było...
Coś mi się w brzuchu rusza! Trzymam rękę, a pod nią jakieś poruszenie, przesuwanie i inne przepłynięcia!
Jeżeli to są bączki i ruchy jelit, to jestem święta xD
Czy mogę WRESZCIE napisać, że czuję ruchy Dziecka???Heh...21 tydzień, brawo ja
Brawo Dziedzic
Bóg mi świadkiem, przed następną ciążą zgubię sadełko, żebym nie miała wątpliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 21:33
Kamilutek, amilka87, bbee, MEGI81, WreszcieMama, julita, Camilia, sylwucha89, ag194, Espera, Uska, Kleopatra, Maniuś, Hope_, Karotka, Forbidden, daisy123, mon!ta^, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Ja tez choruje na jablka i na jogurt z kulkami czekoladowymi
Hope moj synek jest Antoni Jan i moja cala rodzina stwierdzila, ze dla drugiego juz nie mamy imienia bo dwa najladniejsze juz zajeteU nas chyba zostanie Mateusz Artur drugi synek Artur bedzie mial na drugie po moim dziadku a na pierwsze Mateusz po niemiecku Matthijas Arthur. Ale chrzest robie w Polsce i tam bedzie podane Mateusz Artur w dokumentach.
Ja mam jednego z pierwszych thermomixow tego tm21. MAsz tego najnowszego? Ile daliscie? My sie teraz zastanawiamy czy kupic nowego TM czy kupic sobie ten:
http://www.euro.com.pl/roboty-wieloczynnosciowe/kenwood-cooking-chef-km096.bhtml
w sumie robi to co thermomix i jeszcze wiecej a co mnie do niego przekonuje to to ze mozna miec kilka misek, a nie ciagle ta same obmywac bo podczas ciasta rozne etapy trzeba zrobic.
mysle ze wezme ta mate:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00266245/
nie kosztuje majatku a podoba mi sie bo jest taka stonowana, i nie ma za duzo zabawek poprzyczepianychHope_ lubi tę wiadomość
wersja z OM
-
Dziewczyny czekam na wspaniałe wieści z wizyt
Olis niedługo też będziesz miała brzuszekmusisz wierzyć, że teraz wszystko będzie dobrze
Bbee śliczna Córeczka
Wszystkie macie śliczne brzuszki i nie ważne czy są małe czy duże, bo najważniejsze jest to, że odpowiadają Maleństwombbee, Kamilutek, ag194 lubią tę wiadomość
-
Dewa, gratuluję! Wielki dzień!
Bezimienna, Anya, trzymam kciuki, dajcie znać koniecznie!
Qasha, poszłam za Twoją radą odnośnie reklamacji materaca z Ikea, wymagało to nieco zachodu i jeszcze będzie wymagać, bo najpierw musiałam odgrzebać dowód zapłaty - paragon oczywiście przepadł na wieki, karta Ikea Chłopa też (pewnie wyrzucił bo uznał, że mu już niepotrzebna/zawadza/nie poznał się), odgrzebanie dostępu do konta trwało kilka dni ale mam! I mam tymczasową kartę, na której jest historia zakupów i jest ten materac za milion monet, więc przy najbliższej bytności we Wrocku zareklamujemy/oddamy/wymienimy na inny. Nasze plecy na pewno będę Tobie wdzięczne!
A przy okazji pogrzebałam w dziale dziecięcym i znalazłam ikeową wersję leżaczka Babybjorn - fotelik Tovig, 4x tańszy. Ciekawe, czy jest coś warty...Arwi lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny