MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anya wrote:O 6 rano wyjazd na trzecie badanie prenatalne...nerwy straszne...wizyta jutro o 10:40 trzymajcie kciuki...zobaczymy jak to jest z tym rozszczepem wargi i serduszkiem...
dobrej nocy dziewczyny ..bo ja to chyba nie zasnę
Gonia za was tez. Niech wszystko się dobrze ułoży!
Sylwia i za Twoje połówkowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:50
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Jutro Was nadrobię, bo teraz się uczyć będę całą noc, ale napiszę, że udało mi się kupić wreszcie samochód..
Może nie najnowszy, najdroższy, ale za własną kasę i bez dobrych rad rodziny-tysiąc doradców, nikt tak naprawdę nie umiał pomóc w wyborze:)
Fiacik z 2002 rokukurde tak się cieszę, bo jeszcze z ceny nam gościu zszedł, a jak na ten rok to super.
Uszczesliwiona, dewa, Rudzik, sylwucha89, bbee, Kamilutek, Arwi, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Anya powodzenia jutro Wam życzę, trzymam kciuki, by badanie wyszło jak najlepiej!
Przeczytałam Was i wszystko wypada mi z głowy, ale Gonia trzymaj się tam:*
Znowu kalafior ciążowy
Sylwia czekamy na info o płciWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 23:51
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Anya powodzenia będę sie za was modlić!
Dziewczyny jeden dzien nie cały mnie nie było i nie nadrobię, nie dam rady. Kupiłam meble i do auta rodziców już nic nie zmieszczę, czyli po zamiarze polowania na wyprzedaże a taka miałam ochotę ;(
Jutro 10:40 prywatne połówkowe 3/4djuż sie nie mogę doczekać
a urwis cały czas w samolocie miał imprezę w brzuchu
Hihi , ale mam takie wewnętrzne wrażenie ze mu sie podoba, bo Antek tez robił imprezę w brzuchu jak latałam albo jechałam samochodem a teraz uwielbia i to i to.
Właśnie obejrzałam film jak zostać kotem polecam))
wersja z OM
-
Noo i to by było tyle z nauki. Przypomniałam sobie, że mamy listę z gemini, weszłam i zamówienie na 130 zł pykło
coś tam już kupiłam . a co sądzicie o firmie canpol? kupiłam podkłady, laktator ręczny i wkładki laktacyjne chyba a teraz myślę czy na pewno ta firma jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 01:11
-
ag194 wrote:Noo i to by było tyle z nauki. Przypomniałam sobie, że mamy listę z gemini, weszłam i zamówienie na 130 zł pykło
coś tam już kupiłam . a co sądzicie o firmie canpol? kupiłam podkłady, laktator ręczny i wkładki laktacyjne chyba a teraz myślę czy na pewno ta firma jest ok
Ag wkładki laktacyjne są tragiczne bo mają tylko jeden przylepiec i się ściągają, laktator o ile planujesz kp i ściągać sporadycznie to ok, podkłady lepsze niż bella i lignina ale mi osobiście bardziej podchodziły baby ono. Ale każda z nas jest inna więc tylko pisze o swoich doświadczeniachag194 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki jakos sie trzymamy nie moglam spac tak mnie brzuch bolal ale.wzielam nospe i puscilo do takiego stopnia ze usnęłam..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty..Anya za Ciebie i Twojego dzidziolka szczegolnie..
Sylwia dzis chce uslyszec co twoj Krecik miedzy nóżkami ma wiec ladnie z nim zagadaj co by te nóżki rozłożył..
Amilka: Moj Oli jak wsiadam do auta to tez szaleje w brzuszku..pewnie rośnie kierowca po tatusiu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:30
-
Anya mocno trzymam za Was kciuki!!! Mam nadzieję, że wady są drobne i wreszcie się uspokoisz
Sylwia mocno trzymam kciuki aby Krecik wreszcie ujawnił co ma miedzy nóżkami
Za resztę wizytujacych także trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!
Ja też dzisiaj mam połówkowe i stres już na całego! Do tego młody dał popalić w nocy więc jestem jak zombie -
Dzień dobry:-)
Trzymam kciuki za wizytujace:-) ja mam w piatek polowkowe.
U nas ciężka noc... Jestem tak chora ze nie moge mowic, gorączka 38.3 w nocy lezalam bo spac sie nie dalo z mokrym recznikiem na glowie, i dobrze ze mialam w domu syrop paracetamol dla dzieci to troche zbil gorączkę. Pozniej jade do lekarza. Do tego mam roblemy żołądkowe... Masakra niech to chorobsko sie szybko konczy bo czuje sie jakby mnie ktos rozjechal... -
Uska ja mam polowkowe w czwartek i strazznie sie denerwuje do tego inne problemy ale na cale szczescie maluszek od rana daje.znaki mamusi co doprowadza mnie do lez szczescia..
Lec.do lekarza i zycze ci duzo zdrowka...
PS.. dziewczyny czy Was tez swedzi pępek?? -
Ja się witam w 23 tygodniu
Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach! Będzie dziś duuuużo dobrych wiadomości, już nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:44
bbee, ag194, Mabelle, marie_marie22, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualny
-
Gonia, trzymam kciuki by się poukładało! Dobrze, że się odezwałaś, bo własnie ostatnio się zastanawiałam gdzie się podziewasz.
Anya, powodzenia! Czekam na pozytywne info
Aga, fajnie że kupiliście autkoCo do wkładek laktacyjnych, powiem ci, że mi było wszystko jedno jakie
Mi by zależało najbardziej na takich co by ich w ogóle widać nie było przez bluzkę, muszę się rozejrzeć, bo na razie jeszcze nie mam kupionych żadnych. Kiedyś były dada w biedronce, teraz nie mogę ich dorwać, lidlowe też były, a teraz u nas nie ma... fajnie jak taką rzecz można kupić przy okazji zakupów, a nie specjalnie się fatygować, od nas jest wszędzie daleko i weź tu rób wyprawy albo zamawiaj specjalnie za każdym razem wkładki laktacyjne...
Trzymam kciuki też za dzisiejsze wizytujące!!! Ja mam jutro wizytę i już jestem w nerwach
ag194, Mabelle lubią tę wiadomość