MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj zadzwonilam i zarezerwowalam sobie prywatna polozna te sama co przy Nikosiu
zobaczymy jak to będzie
aaaam i zaczęłam 6 miesiac
Pytałam się wczoraj gina o termin porodu a ona że mnogę urodzić 2 tyg przed czyli w polowie maja lub dwa tyg po czyli w czerwcu - dwa tygodnie w te czy w te uwaza sie za normalnebbee, MEGI81, ag194, sylwucha89, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Megi, to prawda, niepotrzebnie dziecia denerwowałam. Na samo badanie dopiero mała uspokoiła się, bo wcześniej, pod wpływem moich nerwów była pobudzona. Przyzwyczai się niestety do matki wariatki... Na następne badanie mam nadzieję się nie denerwować, a następne mam w walentynki
Mam zrobić glukozę w 25-26 tc. Czyli idę za tydzień...
Fajnie Megi, że już zamówiliście najważniejsze rzeczy. My mam nadzieję na dniach też zamówimy.
Uszczęśliwiona, sporo tego masz...MEGI81, Uszczesliwiona, Kamilutek, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgorzatka199 wrote:Dziewczyny ale sie wkurzylam. Tesciowa bez konsultacji kupila lozeczko.
Ale my juz mielismy wszystko wybrane !!!jestem wsciekla !!!
Kochane teściowe, zawsze wiedzą lepiej czego potrzebujemy...malgorzatka199 lubi tę wiadomość
-
Hope_ wrote:Ju14 - ja jak mówiłam kupować będę dla mojego 2,5 latka 160x80 lateksowy Hevea
Megi super zakupyCo to za wózek?
Wreszcie Mama jaki wozek macie wybrany?
W którym TC robiłyście/robicie test obciążenia glukozą?
Ja za Twoją radą kupiłam materacyk do łóżeczka z kokosem. Mąż wybrał lateks kokos.
Wózek adamex vicco.
Glukozę będę robiła pod koniec 26 albo na początku 27 tygodnia. Zależy kiedy będzie mi się chciało jechać do laboratorium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 15:43
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:malgorzatka nie wkurzaj się tylko lepiejpowiedz jakie łóżeczko i czy Ci się podoba
czasami człowiek się nawkurza na zaś a wybór teściowej może się okazać trafiony
CHoc jestem zdania ze mebli się nie kupuje, jak chce sę kupić łóżeczkot o lepiej kasę w kopertę na nie włożyć.
Jeśli Ci się nie podoba, to na pewno maparagon to niech odda i po sprawie
(ja tak zwracałam krzesełko do karmienia od mojej teściowej bo kupiła coś co mi się wizualnie i funckjonalnie nie podobało)
Nie mam pojecia jakie. Bo mieszka 150km ode mnie. A nie umie wyslac mmsa. Masakra. Ma zadzwonic jak dojedzie do domu bo ona nawet nie wie jakiwymiar ma to lozeczko... -
Hahahaha! Bbee zbierałam całe życie te dolegliwosci na tą okazję
!
Malgorzatka mam nadzieję że tesciowa skonsultowala się z Twoim i kupiła takie jak sobie wybraliscie a dla Ciebie ma być to niespodzianka :* a jak nie to sprzedasz i przeprosisz ale ze nie ten wymiar bo w końcu są 120x60 i 120x70a akurat to większe nie wejdzie/to mniejsze zostawia lukę i coś tam nie pasuje
WreszcieMama dla mojego to dalej chyba abstrakcja, bardzo się wkręcił niby, ale nie zdaje sobie sprawy ze łóżeczko i wózek trzeba wywietrzyc czy że ubranka trzeba odprac i wyprasowacnic nadzieja ze kręgosłup nie wysiadzie na końcu i zdążę to zrobić (bo w końcu wiadomo że ja zrobię to LEPIEJ, ze wszystkim tak mam, jestem okropna wiem ale szlak mnie trafia jak widzę jak do czegoś się zabiera)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 15:50
WreszcieMama, malgorzatka199, MEGI81, sylwucha89, Mabelle, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWreszcieMama wrote:Malgorzatka slabo z tym lozeczkiem:/ nie wiem jakie masz relacje z tesciowa... Ale chyba Hope ma racje... Na spokojnie zobacz jakie lozeczko i w razie co niech zwraca... Wkurza mnie takie uszczesliwianie na sile.
Widzimy sie 3-4 razy w roku. Nawet nie jest moja tesciowa na dobra sprawe bo jestesmy tylko zareczeni. Z moim facetem byla sklocona przez wiele lat. Wiele. Niedawno zaczeli sie "godzic". I jak zaczela do mnie wydzwaniac to kazalam narzeczonemu z nia pogadac ze jak cos chce to ma dzwonic do niego a nie do mnie. Bo dzwonila co drugi dzien. -
Małgorzatka, zawsze możesz jej powiedzieć, że bardzo się cieszysz z tego, że jak będziecie jechać do niej w odwiedziny, to dziecię Wasze będzie miało swoje własne łóżeczko u ukochanej babci
To bardzo ważne przecież, żeby dzieciak miał u niej swój własny kąt, choćby miało to być tylko łóżeczko
Tylko się nie wkurzaj, weź ją sprytemmalgorzatka199, MEGI81, Uszczesliwiona, Hope_, sylwucha89, Mabelle lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUszczesliwiona wrote:Hahahaha! Bbee zbierałam całe życie te dolegliwosci na tą okazję
!
Malgorzatka mam nadzieję że tesciowa skonsultowala się z Twoim i kupiła takie jak sobie wybraliscie a dla Ciebie ma być to niespodzianka :* a jak nie to sprzedasz i przeprosisz ale ze nie ten wymiar bo w końcu są 120x60 i 120x70a akurat to większe nie wejdzie/to mniejsze zostawia lukę i coś tam nie pasuje
Nie wlasnie. Chlop do mnie zadzwonil wsciekly !! -
Małgorzatka nie denerwuj się. Zawsze możecie powiedzieć, że to łóżeczko nie będzie Wam pasowało do wymarzonego pokoju dziecka itp. I spytać czy nie mogłaby wymienić na takie co się Wam podoba.
Moi teściowie dzisiaj pytali czy zamówiliśmy wózek i jak Mąż powiedział, że tak, to chcieli już dzisiaj nam przelew zrobić. Mąż mówi, że będziemy odbierać w kwietniu i jeśli chcą, to mogą z nami jechać. Na co teściowa, że dają nam pieniądze, a wózek ma nam odpowiadać, a oni przyjadą do domu go obejrzeć.WreszcieMama, malgorzatka199, Mabelle, monika_89 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Kamilutek spryciulo! Dobre rozwiazanie:))
Lata praktyki w pracy
Mogą ze mnie zrobić kolejnego ministra spraw zagranicznych, w sztuce dyplomacji na pewno nie będę gorsza od WaszczykowskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 15:53
WreszcieMama, MEGI81, malgorzatka199, Uszczesliwiona, Mabelle, Madu1611, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Czesc ciotki, to moja uśmiechnięta księżniczka wstydniczka
440g:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d7b20c55fcd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a3fed6c8437.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 15:57
WreszcieMama, MEGI81, Kamilutek, malgorzatka199, bbee, blubka, Uszczesliwiona, Uska, rybka33, ag194, Hope_, Demsik, Forbidden, mon!ta^, sylwucha89, Mabelle, marie_marie22, Arwi, gaja_1, Camilia, Madu1611, sylwia1985, monika_89, Kleopatra, Maniuś, GoNia1979 lubią tę wiadomość