MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja u babci jestem przez weekend, 170 km od mojej wioski. Moja babcia to jest agentka. Jak jej powiedziałam że jestem w ciąży to ona "Ty się jeszcze tak nie ciesz" 😂 moja babcia szczera do bólu 😂 a co mam płakać? Ale znam ją jaka jest więc się nie przejęłam.
Ja też wizyta dopiero 10 października...
Trzymam kciuki za wtorkowe wizyty ♥️✊dominique lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysayuri wrote:Moja babcia za to powtarzała, w okresie, kiedy dorastałam, 'Ale duża dziwka z Ciebie wyrosła'
Jutro mam wizytę u gin. Będzie 8t+6d.sayuri, Ajka, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po intensywnym początku dnia (kościół, lekcje pływania młodego, zakupy) padłam w łóżku. Chłopaki kiela właśnie ser na drożdżowka a ja żyję. I zastanawiam się czy dalej czuje się w ciąży czy już nie 🙈 ciężki tydzień przede mną, poprzednia ciążę straciłam właśnie w tym samym tygodniu.
-
Endi1990 wrote:My bylismy w kinie na królu lwie... to co ciężarne lubią najbardziej- żarcie nachosow i łzy podczas śmierci Mufasy;)
Ja tez byłam z mężem!nachosy i śpiewanie na głos najlepsze 😍
Byłam tez w weekend na koncercie i nie wiem czy w ciagu dnia cos zjadłam ale pod wieczór miałam takie wzdęcie jakbym była w 6 miesiącu ciazy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 18:57
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
sayuri wrote:Moja babcia za to powtarzała, w okresie, kiedy dorastałam, 'Ale duża dziwka z Ciebie wyrosła'
Jutro mam wizytę u gin. Będzie 8t+6d.
Ja jutro też wizyta 8+1.
Mam ja dopiero o 18:00, jednak wole poranne bo stres szybciej z głowy3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnysayuri wrote:A ja leżę z bólem głowy cały dzień. Teraz ciut lepiej. Od trzech dni jakoś mniej odczuwam mdłości i oczywiście już się zastanawiam, czy to czasem nie jest zły znak...
To napewno przez pogode i spadek ciśnienia,ja mam taki bol glowy ze 3 dzien biore tabletkinaoewno jest okej !
sayuri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie.mam termin na 20 maja 2020 Chciałabym podzielić się z wami tym co teraz przeżywam. Z mężem zaczęliśmy się starać o dzidziusia w lipcu 2019, mam Hashimoto , kupę czasu brałam pigułki anty. Byłam przekonana że uda się może do końca roku... Może z początkiem przyszłego a tu niespodzianka gdy z początkiem września ujrzałam 2 kreski na teście. Mam 29 lat, to moja pierwsza ciąża. Powiem wam szczerze że jestem przerażona tym że mimo iz dużo czytam to mam wrażenie że nie wiem co i jak
jestem teraz w 7 tyg , mam za sobą wizytę u ginekologa oraz skierowanie na badanie prenatalne i badania krwi. Ogólne samopoczucie ok, czasami lekki dyskomfort w dole brzucha jak podczas okresu
zastanawiam się kiedy ujawnić się w pracy 😱
Dodajcie mnie proszę do forum - ja tu dopiero raczkuje 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 19:37
Xoxo, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
NewYork wrote:A gdzie sie podzialy majowki z naszej listy ?? Halo,halo dziewczyny odezwijcie sie conu was bo grupa zebrala sie duza a tylko kilka osob pisze 🤔🤔🤔
NewYork lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKat20maj2020 wrote:Byłyście może już na tych prenatalneych badaniach do 13 TC? To USG wykonuja dopochwowo ? Brać męża?
Na te badania jeszcze za wczesnie,optymalnie sie robi po skonczonym 12 tc lekarz ocenia wszytskie narzady dziecka,ogolem to zalezy bo ja nie widze potrzeby prowadzenia ze soba meza do ginekologa jestem duza dziewczynka porwdze sobieale to indywidualna kwestię do wyboru kazdej z was
-
nick nieaktualny