MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Drzemka wrote:Pisałam o tym tutaj już jakiś czas temu🙂 w Warszawie jest program szczepien bexero darmowy. Część przychodni wygrała przetarg i można tam dzieci szczepić ta szczepionka. U nas w przychodni są rzuty tej szczepionki i trzeba dzwonić i sie dowiadywać kiedy będzie zeby się zalapac😉
Chyba wojewódzki to jest... na mazowszu2020
2023 -
Nie zauwazylam,ze pisalas o tym...moje niedopatrzenie...
Ten kalendarz szczepien moze wykonczyc ...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Nie zauwazylam,ze pisalas o tym...moje niedopatrzenie...
Ten kalendarz szczepien moze wykonczyc ...
Ja najbardziej boje się że zaraz ogranicza szczepienia i nie zdążę mlodego zaszczepić. Oby tak się nie stało.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
nick nieaktualnyDrzemka wrote:Noo, sporo jest tych wizyt i ogarnąć to wszystko jest ciężko. Ale może zapisz się do grupy na fb, ktora polecala Ajka wczesniej, SzczepieniA- rozwiewamy wątpliwości. Naprawdę dużo się można dowiedzieć.
Ja najbardziej boje się że zaraz ogranicza szczepienia i nie zdążę mlodego zaszczepić. Oby tak się nie stało. -
Karolka spóźnione wszystkiego najlepszego 😘
Kasia ja też Cię pamiętam, rośnijcie zdrowo i spokojnie 😘
Szatanka ja sobie nagrywam filmiki u fizjo żeby w domu moc sobie oglądać i korygować.
U Nas Antek też się tak odgina...po pierwszym razie zawsze go już teraz podtrzymuje za plecy. Z racji że nasz bąbel waży dużo mamy takie nosiło biodrowe więc przy noszeniu jest jedna ręką wolna . U Nas już tylko noszenie przodem do świata bo inaczej nuda
Ajka Weronika jest śliczna 😘 ona jest chyba najstarsza z naszych dzieciaków?Karolllla, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrzemka wrote:Ja szczepie na NFZ w przychodni, wiec nie wiem jak to bedzie🤷♀️
Te same szczepionki możesz bez problemu kupić w aptece po prostu.
Kod recepty, apteka. I ktoś kto robi szczepienia. Tyle. -
PLPaulina wrote:Już się raz zamknęły przychodnie na dzieci zdrowe. Może stać się to samo.
Te same szczepionki możesz bez problemu kupić w aptece po prostu.
Kod recepty, apteka. I ktoś kto robi szczepienia. Tyle.
No nic, jesli bedzie taka sytuacja to będę musiała kombinować w ten sposób i sie dowiadywać.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Drzemka dzieki zapisalam sie na ta grupę FB stad wiem,ze lepiej Bexsero niz ta na N...meningo szczepic.
Oby sie udalo...w razie bede naciskac zeby wzw zrobili razem z tymi z 5-6mc...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Drzemka dzieki zapisalam sie na ta grupę FB stad wiem,ze lepiej Bexsero niz ta na N...meningo szczepic.
Oby sie udalo...w razie bede naciskac zeby wzw zrobili razem z tymi z 5-6mc... -
PLPaulina wrote:Ale chyba na meningokoki B jest tylko bexsero.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 17:37
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
No to u nas miodowy miesiąc minął... tzn. noce cały czas były do kitu, ale znowu wracamy do krzyków w nocy, krzyków po kąpieli, krzyków przy usypianiu. No i mleko znowu się odwidziało, przecież nie mogę jej mleka raz w miesiącu zmieniać... i w nocy oprócz pobudek chwilowych, mamy też pobudki średnio co 2 h, takie dłuższe z czuwaniem...
Andzia, Ty chyba już wprowadziłaś kaszki? Napisz coś więcej jak podajesz. Butelką, łyżeczką? Jeśli butelką to jakie proporcje? I jak często?
Szatanka my mamy paluszki u stopy które na siebie nachodzą, przy badaniu bioderek lekarz mówił żeby je po kilka razy dziennie naprostowywać. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:25
MIMI lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:25
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Donoszę uprzejmie że na te czapki co Karolka mówiła jest teraz 20%rabatu z kodem baby20
Dzięki Ci, dobra kobieto. Akurat miałam zamawiać, a stronę mam otwartą od 3 dni, i całe szczęście, że weszłam najpierw tutaj
MIMI, a widzisz, ja akurat byłam dziś na powtórce bioderek i pytałam o te paluszki, to mi gościu powiedział, że nic nie trzeba, jak zacznie chodzić to zobaczymy, co się wydarzy...
Dziewczyny, a ja nie szczepiłam na meningo, bo nie chciałam, ale jednak stwierdziłam, że zaszczepię, bo chcę posłać małą do żłobka w okolicach roczku. To teraz najlepiej poczekać aż skończy 6 miesięcy, bo będzie jedna dawka mniej, dobrze rozumuję? A w jakich odstępach te dawki? Bo muszę sobie wycyrklować, czy lepiej teraz łazić w pandemię, czy poczekać do wczesnej wiosny aż się może wszystko nieco uspokoi?
I jak się w ogóle czujecie w związku z tym, co się dzieje w kraju? Ja oprócz tego, że jestem wściekła na ten rząd, że nie zrobił praktycznie nic, żeby nas przygotować, to się zwyczajnie boję o malutką.