MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez zloze Wam i Waszym Maluchom zyczenia...nie wiem czy jutro bede miec czas na telefon...
Andzia86, Jeheria, Anka12, Buena88 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Troszke stersuje mnie jutrzejszy dzien...
Nie bardzo umiem go sobie rozplanowac...mam nadzieje,ze Lils nie bedzie zbyt spiaca na jutrzejsza wigilie u babci...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Troszke stersuje mnie jutrzejszy dzien...
Nie bardzo umiem go sobie rozplanowac...mam nadzieje,ze Lils nie bedzie zbyt spiaca na jutrzejsza wigilie u babci... -
nick nieaktualny
-
MIMI wrote:Mam ten sam problem, muszę inaczej rozplanować drzemki, ale sukcesu to nie gwarantuje. Dzisiaj przez cały dzień spała 55 minut. Jak jutro tak będzie to masakra.
U mnie tez była katastrofa drzemkowa... tylko usnęła cos ja wyudzało - 2 podstawoe drzemki to dramat, łaczne 45 min... Najpier zadzwonil telefon, a niechcący glas mi się na ful przestawił... i juz spac nie chciała na 2 drzemce sąsiedzi na górze jak zwykle wszczeli awanturę i chyba zaczeli czyms do siebie rzucać - BTW kiedys Wam opowiem o sasiadach z góry... o 18 padła i teraz wlasnie wstala... wiec z d* wszystko
2020
2023 -
Uff, ogarnęłam sernik. Może na następne święta zrobię ten miodownik? Uwielbiam, ale jest przy nim trochę zabawy. Ja nie szykuję za dużo, bo święta spędzamy z mamą i z siostrą, więc każda coś zrobi.
A moje dziecko śpi od 19.30. Nocka jako tako, trochę gaworzył. Ja nie karmię w środku nocy już od dawna. Ostatnią butlę dostaje ok. 23-24, a później rano. Dzisiaj o 6.30, ale bywało też o 8-mej.
Widzę, że mój jest chyba największym śpiochem na tym forum. Trudno, jak to M. mówi, jak śpi to rośnie 😀.
Również życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. Niech ten czas będzie magiczny ❤ -
Ja melduję wykonanie zadania. Wszystko ogarnięte. Nawet stół już dzisiaj przygotowałam.
My mamy wigilię na 16.00 więc pod drzemki Leo.
U nas dzisiaj zaszałał bo miał tylko 2 drzemki.
I już śpi także ten zobaczymy jaka będzie nocka...
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Aaaa i też się dołączam do życzeń.
Dziewczyny życzę Wam i Waszym bliskim to co najważniejsze czyli zdrowia.
A wszystko inne się kupi 🎄🎄🎄Anka12, PattisonBM, Andzia86, lilly. lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Anka12 wrote:Uff, ogarnęłam sernik. Może na następne święta zrobię ten miodownik? Uwielbiam, ale jest przy nim trochę zabawy. Ja nie szykuję za dużo, bo święta spędzamy z mamą i z siostrą, więc każda coś zrobi.
A moje dziecko śpi od 19.30. Nocka jako tako, trochę gaworzył. Ja nie karmię w środku nocy już od dawna. Ostatnią butlę dostaje ok. 23-24, a później rano. Dzisiaj o 6.30, ale bywało też o 8-mej.
Widzę, że mój jest chyba największym śpiochem na tym forum. Trudno, jak to M. mówi, jak śpi to rośnie 😀.
Również życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. Niech ten czas będzie magiczny ❤
A ja dziś sernik, 80 pierogow, a wczoraj barszcz i żurek na dni świąteczne i chate ogarnęłam i zakupy z młodym i mężem. A teraz siadam i pazurki zrobie Młody spi od 19:45. Ciekawe jak dziś pospi...Anka12 lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Ja nigdy nie zmieniam drzemek. Jak jesteśmy u kogoś to zabieramy wózek i Młoda tak czy siak śpi.
Ale jeśli chodzi o jutrzejszy dzień to po prostu pójdzie później spać, więc będę musiała gdzieś jedną drzemkę dołożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 20:49
-
nick nieaktualnyJa ciagle się zastanawiam czy przypadkiem różne odgłosy mi dziecka nie budza, z drugiej strony jak sobie pomyśle, ze miałby starsze rodzeństwo to przecież o 19 byłoby głośno, a my jesteśmy sami w mieszkaniu cicho, No ale sąsiedzi dokazuja, tupią, rzucają czymś itd. Standard. Myślałam nawet żeby mu włączyć suszarkę z telefonu na noc żeby niwelować inne hałasy.. już się wszystkiego chwytam, chociaż on i tak spi ciurkiem od 19 do jakiejś północy/ pierwszej, wiec w porównaniu do pobudek u Karoli to mamy komfort 😀 A kiedy planujecie przestawić dzieci na dwie drzemki? Wiem ze niektóre z Was nie idą jakimiś schematami, ale u nad akurat się sprawdzaja, dlatego staram się to wdrażać i obserwuje czy małemu pasuje.
-
Jeheria wrote:A o tej 23 sam wstaje czy go karmisz na spiocha?
Sam się budzi. Myślę, że jest to przyzwyczajenie, bo jeszcze do niedawna była drzemka, która kończyła się o 19-20 i później do 23 był aktywny. Dostawał mleko i zaraz zasypiał.Jeheria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jeszcze odnośnie facetów.. W okolicach końca listopada prosiłam męża żeby schował matę z pałąkami bo mały już wyrósł. Powiedziałam ze dwa razy, jak grochem o ścianę. Dzisiaj mówię do niego w salonie, sprzątnie matę- mamy rozłożona piankowa, bo będę odkurzaczac, na co wchodzę do syna do pokoju, a tam schowana ta z pałąkami. 🧐 Pytam czemu ja złożyłeś, a stary do mnie: No przecież prosilas! Kuzwa miesiąc temu 😂
-
mwm wrote:Ja ciagle się zastanawiam czy przypadkiem różne odgłosy mi dziecka nie budza, z drugiej strony jak sobie pomyśle, ze miałby starsze rodzeństwo to przecież o 19 byłoby głośno, a my jesteśmy sami w mieszkaniu cicho, No ale sąsiedzi dokazuja, tupią, rzucają czymś itd. Standard. Myślałam nawet żeby mu włączyć suszarkę z telefonu na noc żeby niwelować inne hałasy.. już się wszystkiego chwytam, chociaż on i tak spi ciurkiem od 19 do jakiejś północy/ pierwszej, wiec w porównaniu do pobudek u Karoli to mamy komfort 😀 A kiedy planujecie przestawić dzieci na dwie drzemki? Wiem ze niektóre z Was nie idą jakimiś schematami, ale u nad akurat się sprawdzaja, dlatego staram się to wdrażać i obserwuje czy małemu pasuje.
-
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Tak jeszcze odnośnie facetów.. W okolicach końca listopada prosiłam męża żeby schował matę z pałąkami bo mały już wyrósł. Powiedziałam ze dwa razy, jak grochem o ścianę. Dzisiaj mówię do niego w salonie, sprzątnie matę- mamy rozłożona piankowa, bo będę odkurzaczac, na co wchodzę do syna do pokoju, a tam schowana ta z pałąkami. 🧐 Pytam czemu ja złożyłeś, a stary do mnie: No przecież prosilas! Kuzwa miesiąc temu 😂