MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam już spory brzuch nawet rano. Jestem z tych szczupłych. U mojej siostry też bardzo szybko brzuch wychodził, to rodzinne- chude nogi, grube brzuchy 😁 ale cieszę się 😊 robię zdjęcia co tydzień i widać różnicę, to też mnie uspokaja że dzidzia rośnie
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Dobra chyba przesadziłam z tym, że nie ma brzuszka jeszcze. Przymierzyłam spodnie i nie jest dobrze 😅 Dopne się ale jest źle i nie da się już wciągnąć brzucha hehehe Nie wyszłabym w nich bo musiałabym nosić rozpięty guzik
Jeheria, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem szczupła i względnie niska i mam już brzuch. W pierwszej ciąży też mi szybko wyskoczył. Jedyne co mnie wkurza to to, że teraz jest ten etap, że nie wiadomo czy się człowiek najadl czy w ciąży jest 😁
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
To mnie martwi u mnie nic...50kg 165 cm...
Strasznie mnie wzdyma po jedzeniu...
Kolezanka podobnej postury w 4 miala lekki brzuszek...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:To mnie martwi u mnie nic...50kg 165 cm...
Strasznie mnie wzdyma po jedzeniu...
Kolezanka podobnej postury w 4 miala lekki brzuszek...Nataszka2200, PLPaulina, szatanka lubią tę wiadomość
-
Druga sprawa, że wszystko jest też naszymi predyspozycjami. Jednej szybciej pojawia się brzuch drugiej później, w pierwszej ciąży jest inaczej, w drugiej nagle się budzisz i masz brzuch. Domyślam się że w okolicach 4 brzuch masz już przed testem 😁
Jeszcze będziemy miały dosyć tych brzucjow jak człowiek nie będzie mógł skarpetek sam założyć 😊 -
Bona wrote:Dziewczyny tak całkowicie z innej beczki. Jesteście po ślubie ?
😂
kasia_1988 lubi tę wiadomość
36 lat
05.2013 - syn
06.2019 - [*] 8 tydz. puste jajo
27.08 (11 dpo) beta - 43,3, prg - 35,10
29.08 (13 dpo) beta - 127
02.09 (17 dpo) beta - 705, prg - 28,20
-
Ja właśnie jestem z moim 11 lat i dopiero teraz się będziemy chajtac. Tylko tak skromnie. Planujemy obiad z kolacją dla najbliższej rodziny. Zastanawiam się czy nie będę żałowała że tylko na tyle się decydujemy. Jednak in vitro pochłonęło wszystkie pieniądze plus ładny kredyt dopisał się do konta :p
-
Ajka wrote:No w takiej sytuacji, to bym sie nawet nie zastanawiala... bo bez tych leków może sie okazać....
Tak tak biorę cały czas.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Bona wrote:Ja właśnie jestem z moim 11 lat i dopiero teraz się będziemy chajtac. Tylko tak skromnie. Planujemy obiad z kolacją dla najbliższej rodziny. Zastanawiam się czy nie będę żałowała że tylko na tyle się decydujemy. Jednak in vitro pochłonęło wszystkie pieniądze plus ładny kredyt dopisał się do konta :p
My wzięliśmy ślub cywilny jak byłam w pierwszej ciąży w 6 miesiącu. Mieliśmy sobie odpuścić i zaplanowac wszystko po porodzie, ale mąż chciał być "pełnoprawnym" ojcem dziecka jak najszybciejMieliśmy póżniej wziąć jednak kościelny, ale pomyślałam sobie... nie widze potrzeby, na chwile obecną i w obecnej sytuacji zbędny wydatek
Ale oczywiście przyjęcie po cywilnym dla najbliższej rodziny i raptem 30 osób plus przygotowania, obrączki itp. i pykło tak czy owak 10.000... więc dramat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 17:41
-
Dwa lata po ślubie
Co do brzuszka - mam spore wzdęcia czasami ale to nie ciążowy brzuch.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyTeż po ślubie, cywilnym tylko, ponad 2 lata
Bona my się zdecydowaliśmy właśnie tylko na obiad dla rodziny. Wyszło i tak ok 25 osób i nie żałuję, jakbym miała brać ślub drugi raz to też bym nie robiła wesela. Goście byli zadowoleni, my na spokojnie przed północą wróciliśmy do domu. No i finansowo nie ma co porównywać! Obiad był w restauracji w centrum Łodzi a wyszedł nas 4000,bez tortu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 17:47
-
Ja z mężem braliśmy ślub cywilny 6lat temu, mąż jest po rozwodzie więc kościelny odpadał ale i tak bym nie chciała go brać. My wyjechaliśmy w góry ze świadkami i to było całe wesele 😂. Mąż garnitur ja zwykła sukienka, obiad, kawa, nocleg i do domu. Było bosko i dziś zrobiłabym tak samo. Wydaliśmy raptem 1500zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 18:25
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po ślubie prawie 6 lat - za kilka dni będziemy mieć rocznicę. Kościelny, a jak. Na średnim poziomie, 47 osób, a i tak całość nas wyszła 24000 zł.
Ps. Mój wielki brzuch też nie jest absolutnie ciążowy:) aż się wściekam na siebie, że tak się zapuscilam. Ale przecież nie będę się teraz odchudzać... -
A my mieliśmy tydzień temu 5 rocznicę ślubu.
No i sie wyłamie... bo my mielismy klasyczny slub z weselem... była biała suknia, welon, kwiaty i goście... jako ze my miastowi to wielkie wesele w naszym wydaniu to było 90 osób... dj i taki nowoczesny lokal z okrągłym parkietem...
Poszło na to sporo kasy ale nie żałuje... z resztą generalnie wesele to był prezent od rodziców... oboje lubimy je wspominac (najfajniejsze na jakim bylismy)
Dzis pewnie nie bralabym slubu w kosciele... tylko bylby cywilny z weselem, ale 5 lat temu nie byłam aż tak wkurzona na kk.
I tak troche nie rozumiem co ma ślub koscielny do wesela... albo sie robi wesele albo nie - niezalenie od tego czy ślub w kosciele czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 19:06
2020
2023