MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro na badania więc od 20 nic nie jem i już łaże i węsze po domu bo zaczyna mi burczec... maz mowi ze jestem jak te babcie na oddzialach ktore lekarze prosza zeby nic nie jadly a te po kryjomu sie nawpierdzielaja a pozniej same problemy;)
-
sayuri, a co złego w używkach, daj spokój
Ja też jutro idę na glukozę po 8.00 i nie powinnam jeść chyba od dziś od 20.00, ale zapomniałam się i o 22.00 zjadłam sałatkę caprese (i mam za karę zgagę!, bo wcześniej jadłam obiad o 16.00 i strasznie mi burczało w brzuchu. Ale caprese to sam tłuszcz i warzywa, więc chyba mi nie podniesie glukozy, mam nadzieję. -
Współczuję wam
ja mam taką przypadłość, że cukier u mnie bliżej dolnej granicy. Jak robiłam teraz glukoze, to wiedziałam, że bez śniadania nie dotrę do laboratorium, dlatego zjadłam normalnie.. herbata z cukrem i dwie kanapki z masłem i pasztetem. Wynik? Glukoza 73...
Jeheria lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:Współczuję wam
ja mam taką przypadłość, że cukier u mnie bliżej dolnej granicy. Jak robiłam teraz glukoze, to wiedziałam, że bez śniadania nie dotrę do laboratorium, dlatego zjadłam normalnie.. herbata z cukrem i dwie kanapki z masłem i pasztetem. Wynik? Glukoza 73...
Ja w poprzedniej ciąży miałam przy pierwszym badaniu glukozy wynik 62, więc też na granicy normy, ale latka lecą, dupa urosła i nie wiadomo, jak będzie. Lepiej nie igrać z ogniem -
sayuri wrote:Współczuję wam
Jak ja kiedyś robiłam krzywa insulinowo glukozową to po 1h miałam mniejsza glukoze niż na początku... więc trudno zgadnąć jak to śniadanie zadziałało... no ale przy wyniku 73... Nie ma się też nad czym zastanawiać 😁
2020
2023 -
mwm wrote:Dziewczyny sory ale tego się nie da czytac🙈 chcesz mieć brzuch w 8tygodniu? Jak? Macica zaczyna Ci się rozciągać, dziecko ma może z 1,5 cm. Przecież to jest fizycznie niemożliwe, to co widać w 7 czy 8 tygodniu to są wzdęcia, gazy itd nigdy w życiu dziecko. W drugiej ciąży jest inaczej bo wszystko widać dużo wcześniej, ale błagam pierwsza ciąża i brzuch w 4 tygodniu? 😂
Chodżilo mi o 4ty miesuac...bo mowicie ze powinien byc duzo wczesniej jsk zaczynam powoli 3mc...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Jeheria wrote:Mnie dziś tak od 16 kłuje, ćmi w macicy
nospe wzięłam i magnez ale średnio pomogło. A byłam w lesie na spacerze i ognisku. Mój pies mi trochę skoczył na podbrzusze
W czwartek w końcu wizyta po 3 tygodniach! Strasznie się boję
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Ja sie nie moge doczekac zwolnienia...teraz zaluje ze nie bralam od razu...ludzie w komunikacji mnie denerwuja a w pracy jestem roztargniona i zla..Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Ja sie nie moge doczekac zwolnienia...teraz zaluje ze nie bralam od razu...ludzie w komunikacji mnie denerwuja a w pracy jestem roztargniona i zla..
mnie najbardziej denerwuje jak jakis sprytny chłopaczek albo zwinna pani po 40tce zajmie mi miejsce w metrze na które polowałam... jakos nie mogę wytrzymac na stojąco w tłumie... bo mi sie tak dziwnie robi... zaraz ide do pracy, bede testować nową trasę - II linia metra nowe stacje metra... może tam bedzie mniej ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 07:57
2020
2023 -
Ajka wrote:mnie najbardziej denerwuje jak jakis sprytny chłopaczek albo zwinna pani po 40tce zajmie mi miejsce w metrze na które polowałam... jakos nie mogę wytrzymac na stojąco w tłumie... bo mi sie tak dziwnie robi... zaraz ide do pracy, bede testować nową trasę - II linia metra nowe stacje metra... może tam bedzie mniej ludzi
ja kupilam sobie nawet znaczek "jestem w ciazy" - nie dziala kiedys polowalam 4 stacje na wolne miejsce...
najgorsze sa zawroty glowy w tym tlumie...i szturchanie...Patrycja
29.06.2019 🤵👰