MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a myślicie już o imionach?
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:Dziewczyny, a myślicie już o imionach?
Wczoraj bolała głowa i dziś też obudziłam się z bólem
-
Mnie też drugi dzień boli, już nie wiem jak sobie pomóc...
My też jeszcze nie podejmujemy tematu, czasem w żartach padnie jakieś dziwne imię i tyle. Chyba za wcześnie jednak... -
U mnie Córka raczej będzie Wiktoria, bralismy pod uwage Lidia albo Alicja ale raczej Wiktoria, (ah te dylematy) a Synek Hubert (chociaż wolałabym Tomusia)
w poprzedniej ciąży klocilismy się prawie do samego Końca bo Mąż chciał Borysa a mi to imie kompletnie nie leży.. powiedziałam mu ze jak będzie drugi syn to on wybiera imie ale na szczęście wpadł na Huberta. No lepiej niż Borys jak dla mnie 😅
-
Kira91 wrote:U mnie Córka raczej będzie Wiktoria, bralismy pod uwage Lidia albo Alicja ale raczej Wiktoria, (ah te dylematy) a Synek Hubert (chociaż wolałabym Tomusia)
w poprzedniej ciąży klocilismy się prawie do samego Końca bo Mąż chciał Borysa a mi to imie kompletnie nie leży.. powiedziałam mu ze jak będzie drugi syn to on wybiera imie ale na szczęście wpadł na Huberta. No lepiej niż Borys jak dla mnie 😅
No jak dla mnie też... 😁 Imię to kwestia gustu i chyba mam bardziej podobny do Ciebie niż do Twojego męża.
Kira91 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Też myślałam o Wiktorii że względu, że takie małe zwycięstwo. Z kolei Wiktor mi nie leży
generalnie mam dużą rodzinę i wiele fajnych imion odpada, bo nie chcę powielać.
Kira91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, brak mi sił. Zaczęliśmy 9 tydzień i wymioty bez końca. Nic się nie przyjmuje. Poprzednie tygodnie były pełne mdłości. Teraz poszłam dalej... co poradzicie? Znam standardowe zachowania, ale może macie coś co pomogło Wam spoza internetowych mądrości?
-
Dam sobie czas przez weekend. Najwyżej w poniedziałek pobiegnę do lekarza. Chciałbym już się cieszyć tym wyczekanym stanem... Może jestem niemoralna, ale póki co mam poczucie: po co mi to było! Oczywiście staraliśmy się długo i się cieszę, ale moje złe samopoczucie mi wywraca mózg!
-
Kira91 wrote:Mi Wiktor tez się nie podoba. A nie zgadniecie czego teraz słucham ahahah 😂
Uwielbiam...
Jak leżałam w szpitalu, to była kobieta w ciąży która wymiotowala bez przerwy. Dali jej leki, potem czopki i kroplowkę. Może nie zaszkodzi pójść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 10:15
Kira91 lubi tę wiadomość
-
A ja już chyba powoli wychodzę z okresu mdłości... tak całkiem nie znikły, ale jest o niebo lepiej niż w 10 i kawałek 11 tygodnia (od 9+0 do 10+3), gdzie cały czas umierałam... nawet w nocy. Nie do wytrzymania było, chociaż ani razu nie zwymiotowałam...
Także dziewczyny jest światełko w tunelu... mdłości się w końcu miną... w większości przypadków.lilly. lubi tę wiadomość
2020
2023 -
W wykonaniu Igora Herbuta (LemOn) też mnie totalnie powala. W życiu nie widziałam tak emocjonujacego wystepu. W ogóle jego wrażliwość... Uwielbiam faceta
Strulis trzymaj się,jeszcze troszkę i będzie lepiej ale myślę ze wizyta i lekarza by Ci się przydała..