MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeheria wrote:Mi nie chcę się do miasta jechać ale niech tylko będę w mieście i zboczę do jakiegoś sklepu... Ahh już chce mi się nawet kartony poprzeglądać hehe 😁
Przy okazji spacerek zaliczony.
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Smutno mi troszkę dziewczyny. Dziś moje maleństwo nie współpracowało. Leżała na brzuchu z podkulonymi nogami. Nie chciała pokazać co ma między nogami ( aby potwierdzić czy to nadal dziewczynka) .Lelarz też nie zmierzył mi małej a ja sama zapomniałam poprosić o to. Pozakrywala się cała. A kolejna wizyta dopiero 28 listopada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 14:48
Karolllla, Andzia86 lubią tę wiadomość
-
Stworka wrote:Mi się w sobotę zdarzyło zwymiotowac, ale generalnie czuje się już dużo lepiej. Tyle, że znowu kawa mi śmierdzi, a mąż jest kawoszem 🙈
Plus wieczorami okropnie bolą mnie łydki, to samo miałam w ciąży z synkiem 😥Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
nick nieaktualny
-
Jeffcia wrote:Mnie też bolą i czasami masazerem sobie przejade a lekarz kazał mi magnez brać i powinno byc lepiej.
Muszę właśnie kupić sobie jakiś magnez bo męczące jest to strasznie 😥 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:01
-
Andzia86 wrote:Moje dziecko pokazać się nie chce
ostatnie zdjęcie usg mam z 7 tygodnia
Ja tez z 7...
Moze na prenatalnych da usg tego samego dnia...ze nie bede musiala czekac na wyniki krwi zeby dostac fote... okaze sie za 2 dni 😉
Hortensja bedzie ok najgorsze za namiHortensja lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny A ja mam całkiem inne pytanie.. 2 listopada wyladowalam w szpitalu z spinającym się brzuchem. Na szczęście wszystko ok- ale coś nie daje mi spokoju. Na usg w szpitalu- płód CRL 80mm (8cm) natomiast dzisiaj lekarka przyjęła mnie między pacjentkami, zerknęła szybko na bicie serducha i crl. Dopiero w domu na spokojnie obejrzałam te zdjęcia i szok.. crl 7.06cm. Ja rozumiem, że co sprzęt i co ułożenie płodu to różnice w pomiarach. Ale spodziewałam się różnicy kilku mm A nie aż centymetra. Czy jest na to jakieś wyjaśnienie? Doradźta:)
-
Moze malec zwinal sie bardziej "w kulkę" a poprzednio bardziej wyprostowal...
Na ostatnim usg moj malec tak wlasnie podskakiwal...robil takie jakby brzyszki dekikatne...
Kolejna wyprawka lista
http://www.szpital-inflancka.pl/jak-spakowac-sie-do-szpitala
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Endi1990 wrote:pewnie nie przykładała ogóle wagi do CRL tylko chwyscila jak popadnie i stąd ta różnica, który tydzień u Ciebie? u mnie 8cm było w 14 tyg.
-
Anais wrote:Wiesz... Po zdjęciu nie widać żeby mierzyła jak popadnie A właśnie jest zamierzony dobrze. Może źle to zrobili w szpitalu... sama nie wiem.
Też jest taka opcja...poza tym na tym etapie już się potrafią maluchy prostować, co prowadzi do takich odchyleń po 14 tygodniu chyba już się crl nie mierzy...2020
2023