MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też się sporadycznie jeszcze zdarzy rano zwymiotowac, średnio raz w tygodniu
Tylko gorzej z apetytem, bo jem na siłę... -
Właśnie chciałam pytać czy Wam niedobrze jeszcze bo u mnie było kilka dni przerwy a teraz wieczorami mnie mdli i mi śmierdzi w kuchni
szczególnie chleb z ziarnami 🙈
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mnie też jeszcze mdli a myślałam że już minęło bo jeden dzień wyjątkowo był lepszy. Nie wymiotuję z rana, ale za ro wieczorem nie mogę umyć zębów bo jest tragedia. Mi śmierdza wszystkie płyny i żele do mycia i chyba się przedstawię na bezzapachowe bo ciężko jest. Ale za to mam smaka na ser żółty😜Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Mi się w sobotę zdarzyło zwymiotowac, ale generalnie czuje się już dużo lepiej. Tyle, że znowu kawa mi śmierdzi, a mąż jest kawoszem 🙈
Plus wieczorami okropnie bolą mnie łydki, to samo miałam w ciąży z synkiem 😥 -
lilly. wrote:Cer wpisałam Cię na 7
Myśle ze i tak nie ma się co przywiązywać, tylko 5% rodzi w terminie wiec i tak urodzimy w inne dni pewnie
Czy któraś z Was bierze podwójna dawkę acardu?
Lekarz mi powiedział ze są nowe badania które dowodzą ze 150mg jest bardziej skuteczne i zalecił taka dawkę.
Dziewczyny na zagranicznych forach tez czasami biorą dwie. Jestem ciekawa jak u Was i jak dawka heparyny przy tym.lilly. lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:Jeheria współczuję bólu głowy, sama przez tydzień miałam takie właśnie migrenowe czy ciśnieniowe. Na szczęście przeszły i nawet fajnie teraz funkcjonuję
Dziewczyny, mój mąż otwiera jutro swoją produkcję. Pierwszy raz przychodzą pracownicy. Trzymajcie kciukito nowy rozdział w naszym życiu.
Te bóle są okropne bo jeść wtedy się nie chce, światłowstręt. Ogólnie marazm. I ta świadomość że po śnie nie przejdzie
Dziś już jest ok. I z biodrem i z głową więc idę na dłuższy spacer z psem tylko zupa ogórkowa dojdziesayuri lubi tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Ja też dzień dziś zaczęłam od wymiotów 😥 generalnie mdłości towarzyszą mi od samego początku i tak 2-3 razy w tygodniu wymiotuje. Już nie mogę się doczekać kiedy to minie bo generalnie nie mam już siły 😥 nie mogę jeść i nie mam wogole apetytu 😔
mnie tylko czasem podbija tak to 0 wymiotów do tej pory. Ale domyślam się że odechciewa się wszystkiego, jak przy migrenie.
-
Jeheria wrote:Tak. Ja biore 150 mg i 0,6 neoparin.
Dziękuję za odzewneoparin rano a cały acard wieczorem?
Ja właśnie teraz acard mam zwiększyć do 150 mg a clexane na razie 0,4 i mam zbadać anty xa i wtedy ewentualnie będziemy zwiększać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 10:58
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ajka wrote:lilly popatrzyłam na Twój suwaczek - coś dziwnego wyświetla masz 13 tygodni i 2 dni, ale wciąż 229 dni do końca - to się nie zgadza...
Faktycznie, te suwaczki coś wadliwe są, zmieniłam zobaczymy czy teraz będzie ok.
A i działają już suwaczki na Babyboom - one chyba były najfajniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 11:07
PattisonBM, Hortensja lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Mi mdłości przeszły chyba z dwa tyg temu, albo i dalej - jak się przeziębiłam. Wiadomo, przy chorobie jeść się nie chce, to i te mdłości jakoś nieodczuwalne były, a po chorobie nie wróciły.
Mam natomiast takie coś, że jak tylko poczuje głód, to muszę zjeść teraz, zaraz, natychmiast. Nie wiem co to, czy zgaga, czy co.. -
lilly. wrote:Dziękuję za odzew
neoparin rano a cały acard wieczorem?
Ja właśnie teraz acard mam zwiększyć do 150 mg a clexane na razie 0,4 i mam zbadać anty xa i wtedy ewentualnie będziemy zwiększać.
-
Mi mdłości przeszły całkowicie a zdarzyło mi się wymiotować ze dwa czy trzy tygodnie temu 😂 drugi i mam nadzieję że ostatni raz. Już mnie nie mdli po wszystkim i ogólnie czuję się super 😀
-
Właśnie wróciłam ze spaceru z różowymi skarpetkami. A mówiłam, że nic nie kupię do nast wizyty...
Jeheria, PattisonBM, lilly., Andzia86, Karolllla lubią tę wiadomość
-
Frufru wrote:Właśnie wróciłam ze spaceru z różowymi skarpetkami. A mówiłam, że nic nie kupię do nast wizyty...