MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Endi1990, super, cieszę się, że zobaczyłaś serduszko, to teraz leżing. Odpalaj filmy, czytaj książki... Korzystaj
Endi1990 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2019, 16:04
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
nick nieaktualny
-
NewYork wrote:Dziewczyny zglaszajcie te soobe to moze zqblokuja jej konto ! To zwykly spamer albo jakis troll !
Może trzeba zgłaszać Twoje konto? Nie jestem żadnym jak to nazwałaś trollem (?)
Jestem mamą rocznego Leosia i kolejnej dzidzi z terminem na maj... miło mi
A w poście wyżej jedynie zapraszam chętne osoby na drugą grupę.
Jeśli nie chcesz to zwyczajnie do niej nie dołączaj zamiast mnie obrażać........Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 15:36
Ajka lubi tę wiadomość
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
LondyńskieSerduszko wrote:Może trzeba zgłaszać Twoje konto? Nie jestem żadnym jak to nazwałaś trollem (?)
Jeśli nie chcesz to zwyczajnie do niej nie dołączaj zamiast mnie obrażać........
Gdybyś zadała sobie odrobinę trudu i przejrzała ten wątek to zauwazylabys, że już co najmniej dwie osoby stworzyły na fb wątki "dla majowych mamus" i że żadna z nas nie wyraziła chęci dołączenia do takiej grupy. Nie udzielasz się na naszym wątku więc po co stwarzasz jakieś grupy? Gdybyśmy chciały to same byśmy taką grupę stworzyły.
A patrząc po tematach, w których się udzielasz, to co chwila zakładasz jakieś grupy na fb specjalnie dla kolejnych miesięcy. I dziwisz się, że zostałaś nazwana trollem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 15:53
NewYork, Frufru lubią tę wiadomość
-
LondyńskieSerduszko wrote:Może trzeba zgłaszać Twoje konto? Nie jestem żadnym jak to nazwałaś trollem (?)
Jeśli nie chcesz to zwyczajnie do niej nie dołączaj zamiast mnie obrażać........
Nie chcący polubiłam... a chciałam tylko zacutować... problem w tym, że o tej grupie wciąż piszesz i piszesz, a my tu sie przecież nie znamy... kto zainteresowany miał szansę dołączyc reszta nie ma ochoty wciąż czytać tego samego... Jestem na jedenej grupie z ovu na FB, ona powastała po zrobieniu kilku tysięcy stron na wątku tutaj... i przyjaznimy się do dziś od ponad 4 latWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 15:55
sayuri, NewYork lubią tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Mi lekarz kazał już nie badać bety, po pierwszym usg. Zwalnia chyba po 10000. Jak masz już serduszko to robienie bety jest bez sensu...
Masz i tak bardzo wysoką betę, ja przy 21 dpt miałam 7892Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 16:05
-
Bona wrote:To że będziesz serduszko na 100 % to jest pewne bo tak ustawialysmy z Panią doktor wizytę. Być może nawet dziś byłoby już serduszko słychać
Sarduszko widac a nie słychać, słychac chyba przy dopplerze, ale tego nie można robić w tak wczesnej ciąży... ja miałam 23 dpo (w przeliczeniu byłoby 18 dpt) 9 tys... i tez myśle że u CIebie bedzie ok... przy pustym jaju beta jednbak zwykle źle rośnie, tym bardziej przy pozamacicznej... także bedzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 16:45
2020
2023 -
A ja jakoś nie moge uwierzyć ze u mnie ciaza jest bez IVF... cały czas przeliczam na dpt i porównuje do poprzedniej ciąży... albo do Was - dziwne to. Nawet do lekarza będe szła do kliniki, bo dobry sprzęt mają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 16:48
Bona lubi tę wiadomość
2020
2023