MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zauważyłam, żeby pozycja miała u mnie znaczenie, ale czasem budzę się w nocy i czuję taką niby zgagę, niby jakby mi się odbiło... Za to muszę pilnować, żeby jeść coś w miarę często bo za długie przerwy mi nie służą...
-
Od kilku dni pojawiły się sny erotyczne :p nie wiem czy to objaw ciążowy czy objawia mi się już brak stosunków ( zakaz od transferu przynajmniej do bijącego serduszka ) i od wczoraj mega senność . Zasnęłam wczoraj o 18.00 . Obudziłam się o 3.00 i dalej spałam do 8.00 rano
-
Endi - co ma być to będzie, niestety nie mamy na to wpływu.
Bona taką senność to mam niemal od transferu, jak przyjmowałam relanium. Po czterech dniach odstawiłam go, a dalej chodziłam senna, myślałam, że to się jeszcze utrzymuje w organizmie. A tu beta pozytywna wyskoczyła i duuuzy poziom progesteronu po odstąpieniu całkowicie lutinusa trochę ta śpiączka ustaliła, ale jak chce Ci się spać- to śpij. Twój dzidziuś sam wie najlepiej, czego Ci potrzeba -
Endi powodzenia i daj koniecznie znać😁
Ja mdłości też miewam, choć zauważyłam że gorsze byly tydzień temu niż wczoraj czy dziś. Za to zaczęły mnie boleć bardzo piersi a nie bolały prawie w ogóle. Także ten... 😊 Ale cieszę się i tak, mimo wszystko i czekam na swoją wizytę aż ujrze kropka 😁😁 -
Endi, będzie ok, daj znac po wizycie
Powiem Wam, że co rano łapię się za cycki i sprawdzam, czy nadal boli, bo sobie wmawiam, że jest ok skoro boli tak samo
Martwię się że zaraz się zacznie sezon przeziębieniowy... -
nick nieaktualnyBona wrote:Od kilku dni pojawiły się sny erotyczne :p nie wiem czy to objaw ciążowy czy objawia mi się już brak stosunków ( zakaz od transferu przynajmniej do bijącego serduszka ) i od wczoraj mega senność . Zasnęłam wczoraj o 18.00 . Obudziłam się o 3.00 i dalej spałam do 8.00 rano
-
U mnie jak na razie tylko sporadyczne mdłości, i jedno zwymiotowanie na koncie 🤢 Niby lepiej w tę stronę... Za to męczą mnie zaparcia coraz częściej.
-
Nadusia wrote:Mam pytanie. Dziś zauważyłam w moczu jakieś białe niteczki nawet nie wiem jak to nazwać... Czy to normalne? Czy któraś z was też tak ma? Przepraszam za pytanie mało przyjemne ale nie wiem czy panikowac czy nie...
A tak w ogole, to na kiedy masz termin? Bo chyba mamy podobny wiek ciąży (ja mam na 15.05). Wlasnie sie zoeirntowalam, ze chyba nie dziala mi suwaczek.
Bóle moje na szczęście ustaly, wiec to byly tylko nerwy (wywolane plamieniami, o ktorych wam wczesniej nie mowilam). Teraz w ogole nie czuje sie jak w ciazy,. Poprzednio miałam tak samo i w sumie się zastanawiam, czy to dobrze... -
Nie biorę żadnych tabsow, u gin jeszcze nie byłam i czekam z wizytą. Co do tego moczu to jeszcze zobaczę, jak będzie tak dalej to najwyżej szybciej pójdę do gina by od razu zrobić badania.
Szatanka, termin mam na 13 maja wyliczył mi tak kalkulator. Ostatnia miesiączkę miałam 8.08 a widzę, że u nas suwaczki identyczne czekasz jeszcze z wizytą? Czy już byłaś u lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 13:42
-
Jest serduszko:) na oko doktra zaczelo bic doslownie kilka chwil temu najwczesniej wczoraj:)
Żeby wyeliminować wszelkie ryzyko i nie powtorzyc sytuacji z maja... L4 od zaraz,zakaz stosunkow,podnoszenia i wszystkiego co mogloby mieć negatywny wplyw na ciaze... bedzie ciezko:) -
Endi świetna wiadomość leż i wypoczywaj. Ja jestem na L4 od początku drogi in vitro... źle to znosilam plus specyfika mojej pracy.. doktorek nie robił żadnych problemów z L4. Jest coś takiego jak postępowanie prokreacyjne. A na ostatniej wizycie sam spytał czy chcę zwolnienie. I mam już to ciążowe:) także płatne 100%.